Ρεβάνς πολλών αστέρων έως 16.00

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος - Παρέλαση αστέρων στο Μπερναμπέου στην αναμέτρηση Ρεάλ - Παρί στη ρεβάνς του 1-0 σε μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Προγνωστικά στοιχήματος – Champions League

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους της στήλης και του site μας. Εξαιρετικά κύλισε το Σαββατοκύριακο, στις λεπτομέρειες δεν έγινε το απόλυτο. Με πολύ όρεξη πάμε να δούμε αν θα συνεχίσουμε το θετικό σερί με τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

  • Επαναληπτικός αγώνας για την φάση των «16». Στον πρώτο αγώνα είχε νικήσει η Παρί με γκολ του Εμπαπέ στις καθυστερήσεις.
  • Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Δηλαδή σε οποιαδήποτε νίκη των γηπεδούχων με ένα γκολ διαφορά, 2-1, 3-2 κτλ., πάμε σε παράταση.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ολλανδός Ντάνι Μακκέλι

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Άλλη μια μεγάλη αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί. Μια αναμέτρηση που θα μπορούσε να είναι και τελικός. Δεν θα γράψω κάτι πρωτότυπο, προφανώς και για τις δύο ομάδες είναι σημαντικό να προκριθούν. Ένα μικρό προβάδισμα έχει η Παρί, λόγω του γκολ που πέτυχε. Αλλά και αυτό είναι ισχνό με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ. Αλλιώς είναι να θες δυο γκολ για την πρόκριση και αν δεχτείς ένα θες τρία για να περάσεις και άλλο να θες ένα γκολ για παράταση. Έχει την σημασία του και αυτό στο ψυχολογικό κομμάτι.

Απουσίες υπάρχουν αλλά παίζουν μικρή σημασία για τα ρόστερ που έχουν. Από την Ρεάλ θα απουσιάσουν Κασεμίρο και Μεντί λόγο καρτών, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Κρόος.  Από την Παρί θα λείψουν, Ερέρα, Κουρζάβα και Ράμος.  Ένα σοκ υπέστησαν την Δευτέρα στην προπόνηση οι Παριζιάνοι, καθώς ο Εμπαέ αποχώρησε τραυματίας. Δεν είναι κάτι σοβαρό, είναι στην αποστολή κανονικά, λογίζεται ως βασικός αλλά δεν ξέρω στην εξέλιξη του αγώνα σε τι κατάσταση θα είναι. Αρκετά με τις αερολογίες όμως. Τι παίζουμε είναι το θέμα.

Η Ρεάλ τα τελευταία χρόνια έχει βρεθεί αρκετές φορές με την πλάτη στον τοίχο, αλλά έχει γυρίσει εις βάρος της αποτελέσματα. Η Παρί έχει πάει και άλλες φορές σε επαναληπτικούς με πλεονέκτημα και τα έχει κάνει…μαντάρα. Θα ποντάρω στους γηπεδούχους, με κάλυψη στο dnb. Ρισκάρω στο πείσμα και στα…13 αστέρια που έχει στο πέτο της η Ρεάλ. Η Παρί θα τα δώσει όλα για την πρόκριση, έχει παίχτες που κάνουν την διαφορά, αλλά πιστεύω ότι θα είναι ο πρώτος αγώνας, για φέτος, που θα οδηγηθεί στην παράταση, ίσως και στα πέναλτι.

Αυτά από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
1 dnb
1.80
BET: 20 units
Fun bet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
Πρόκριση Ρεάλ στα πέναλτι
16.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις