ΠΑΟΚ – Γάνδη: Για το… 7/7 στην Τούμπα οι «ασπρόμαυροι»

ΠΑΟΚ - Γάνδη

Προγνωστικά για την αναμέτρηση της ημέρας, ΠΑΟΚ - Γάνδη, όπως έχετε συνηθίσει από την στήλη Bet of the Day.

Εκκίνηση στη φάση των «16» του Conference League, εκεί όπου υπάρχει μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον. Το Bet of the day αναλύει και ποντάρει στο ΠΑΟΚ – Γάνδη, την αναμέτρηση της ημέρας για το ελληνικό κοινό.

  • Τούμπα (28.703), Θεσσαλονίκη
  • Στο 50% η χωρητικότητα του γηπέδου.
  • Ο ΠΑΟΚ μετράει μία νίκη και τρεις ισοπαλίες σε τέσσερις συναντήσεις με Βέλγους. Πιο πρόσφατες οι διπλές ισοπαλίες (1-1) με την Κλαμπ Μπριζ το 2010. Πρώτη φορά συναντάει ελληνική ομάδα η Γάνδη.
  • Μόλις δύο φορές έχει ηττηθεί ο ΠΑΟΚ στα 14 τελευταία του διεθνή εντός έδρας παιχνίδια (επτά ισοπαλίες). Φέτος στην Τούμπα μετράει 6/6 «2-3 γκολ».

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Πέρασε (και) από τη Λαμία την Κυριακή με 2-0, βρίσκοντας γκολ στο 35′ και το 52′. Απειλήθηκε μετά το 75′, όταν και λόγω των αλλαγών χαλάρωσε. Σταθερά δεύτερος στην Ελλάδα, ενώ επιστρέφει μετά από 48 χρόνια στην Ευρώπη για τον μήνα Μάρτιο. Μεγάλο το κίνητρο για τους Θεσσαλονικείς να γράψουν ιστορία, στα μέτρα της ομάδας του Λουτσέσκου η Γάνδη.

Απουσίες: Εκτός ευρωπαϊκής λίστας Σάστρε, Ζαμπά και Ολιβέιρα, εκτός και ο Βαρέλα που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται. Δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Ζίφκοβιτς – Ακπόμ.

Stat Attack: Το under 2,5 επαληθεύτηκε στις έξι από τις επτά τελευταίες αναμετρήσεις του.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Γάνδη

Ρεπορτάζ: Δυσκολεύτηκε την Κυριακή, επικράτησε εντέλει με γκολ στο 90+4′ της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-1, φτάνοντας τις έξι διαδοχικές  νίκες. Στόχος της η παρουσία στα play off τίτλου, ενώ βρίσκεται και στον τελικό Κυπέλλου. Στους ομίλους του Conference League κατέλαβε εύκολα την πρωτιά σε όμιλο με τις Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα.

Απουσίες: Εξαιρετικά αμφίβολος ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της, ο επιθετικός Τισουντάλι. Ο Μαροκινός ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η οποία αριθμεί συνολικά 27 μέλη.

https://twitter.com/KAAGent/status/1501447931316117512

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Μπολάτ – Ολσεν, Νγκαντέου, Οκούμου – Σαμοΐσε, Ντε Σαρτ, Κουμς, Φορτούνα – Οφόε – Ντεπουάτρ, Μαλέντε.

Stat Attack: Ανοιξε το σκορ στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

ΠΑΟΚ - Γάνδη: Για το... 7/7 στην Τούμπα οι «ασπρόμαυροι»

Πρώτο παιχνίδι της σειράς, να υπενθυμιστεί πως δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Οι δύο ομάδες θα προσέξουν τα μετόπισθέν τους, για να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ, μπορεί να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Θα κινηθεί πιο safe η στήλη, επιλογή το 1Χ με over του 1.85 από τον Stoiximan.

Μονό
19:45
ΠΑΟΚ - Γάνδη
1X & over 1,5
1.85
Μονό
19:45
ΠΑΟΚ - Γάνδη
2-3 γκολ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις