Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 9/3): Η Ευρώπη κλέβει τη παράσταση

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 9/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

 

Πόρτο – Λιόν (19:45): Συνεχίζει αήττητη από τον Δεκέμβριο η Πόρτο μετρώντας 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Πήρε την πρόκριση απέναντι στη Λάτσιο στους «32» της διοργάνωσης. Η Λιόν πήρε τη πρώτη θέση στον όμιλο της, οπότε ξεκινάει τις υποχρεώσεις της από τον γύρο των «16». Αήττητοι παραμένουν οι Γάλλοι στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις τους στην Ευρώπη. Πολύ καλές επιθετικές γραμμές και από τις δύο ομάδες. Το πρώτο λόγο το over στο 1.79 στη novibet.

Μπέτις – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (19:45): Θέλουν να αποδείξουν ότι αντέχουν να διαχειριστούν παραπάνω από 2 διοργανώσεις οι Ισπανοί. Πήραν τη πρόκριση απέναντι στη Ζενίτ, αλλά το τελευταίο διάστημα μοιάζουν ευάλωτοι. Η Άιντραχτ πήρε τη πρωτιά στον όμιλο της και μπαίνει τώρα στη μάχη των νοκ άουτ. Δεν πείθουν φέτος οι Γερμανοί, αλλά ευρωπαϊκά παραμένουν αξιόπιστοι. Με βάση όσα έχουμε δει η Μπέτις μοιάζει καλύτερη ομάδα. Κάνει αναμενόμενη κοιλιά αλλά εντός έδρας οφείλει να καθαρίσει. Αποδεκτός ο άσος στο 1.87 από τη pamestoixima. 

Νταντί – Σεντ Μίρεν (21:45): Μόλις μια νίκη στα τελευταία 14 για τη Νταντί. Σαν να μην έφταναν όλα τα τραγικά στο αγωνιστικό κομμάτι έχει και απουσίες λόγω covid. Η Σεντ Μίρεν δε πατάει καλά, αλλά έχει βλέψεις για εξάδα. Καλύτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, που διατηρούν και καλή παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα. Combo Χ2 με over 1,5 γκολ στο 1.80 στη novibet.

Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισαβόνας (22:00): Επίδειξη δύναμης σε μόνιμη βάση από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα. Μετά τη πεντάρα στη Σπόρτινγκ, διέσυραν και τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ με 4-1. Η Σπόρτινγκ στον αντίποδα με μηδαμινές ελπίδες, πηγαίνει στην Αγγλία ούσα σε μέτρια κατάσταση. Τουλάχιστον να διεσκεδάσει τις εντυπώσεις θα ψάξει η ομάδα του Αμορίμ. Δίκαιο το goal/goal στο 2.22 στη pamestoixima. 

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Με τη πλάτη στο τοίχο οι «μαδριλένοι» μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Δείχνουν πάντως σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Παρί ζει και αναπνέει για την εν λόγω ρεβάνς. Απόρροια αυτού οι δύο συνεχόμενες ήττες στη Γαλλία μετά το θρίαμβο του πρώτου αγώνα. Έτοιμη για τη μεγάλη πρόκριση μοιάζει η Παρί και οι απουσίες των υπερπολύτιμων Κρος και Κασεμίρο, σίγουρα εξυπηρετούν την υπόθεση της. Αξίζει το διπλό σε τιμές του 2.65 στη pamestoixima. 

Στο Golden 21 παίζεις τα παιχνίδια που θες εσύ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις