Στοιχηματικές βόμβες στο Μάντσεστερ, ροντέο στη Μαδρίτη

Βόμβες στοίχημα

Στο Champions League οι επιλογές του Bet Minute, ο οποίος πυροδοτεί βόμβες στοίχημα στο Μάντσεστερ και θα… συντονιστεί αργά στη Μαδρίτη.

Να ‘χαμε να λέγαμε η Παρασκευή, αλλά ήξερα που έμπλεκα. Ήταν κρίσιμο το γερμανικό ματσάκι ανάμεσα σε Αρμίνια και Άουγκσμπουργκ, φάνηκε και στην πράξη αλλά θα έσκαγα κι εγώ όπως οι βόμβες στοίχημα που έχω για σήμερα, αν δεν το έπαιζα. Το late στη Λιόν πέρασε, οπότε ίσα βάρκα, ίσα νερά.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Αυτή τη φορά θα την περάσει τη σέντρα

Αδιάφορο, ποδοσφαιρικά, το ματσάκιον της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σπόρτινγκ. Τι να πεις μετά το 0-5 του πρώτου ματς; Είναι από τις λίγες φορές που αυτό το δημοσιογραφικό κλισέ «το σκορ μιλάει από μόνο του», περιγράφει απόλυτα τα πράγματα. Ελεύθερη την περιμένω τη ρεβάνς, ο Πεπ είτε με ροτέισον είτε όχι, θα επιτεθεί ενώ και ο Αμορίμ τι έχει να χάσει; ΟΚ, μπορεί να τον ενδιαφέρει ενδεχόμενος, νέος, μεγαλύτερος διασυρμός, όμως δεν περιμένω να κλειστεί στο καβούκι του. Τι παίζομεν; Goal/goal στο δεύτερο ημίχρονο στο 4.15 από το PameStoixima θα παίξομεν. Μπορεί οι Πορτογάλοι να μην πέρασαν τη σέντρα στο «Ζοσέ Αλβαλάδε», αλλά τώρα θα το κάνουν. Ας το κάνουν στο δεύτερο ημίχρονο να είμαστε όλοι χαρούμενοι και χάπιλι έβερ άφτερ.

Ροντέο στο «Μπερναμπέου»

Εδώ σας θέλω. Ρεάλ με Παρί Σεν Ζερμέν και κλασικά, η τηλεθέαση θα χτυπήσει κόκκινο. Δεν αποκλείω καθόλου να δούμε τη σούπα του αιώνα. Ειδικά αν ο Εμπαπέ δεν καταφέρει να παίξει, ο Ποκετίνο το μόνο που θα έχει στο μυαλό του είναι να προφυλάξει το 1-0 που έχει ως προίκα από το πρώτο ματς. Πιστεύω όμως, πως κάποια εκ των δύο, ένα γκολ, κάποια στιγμή θα το βρει. Και θα αναγκάσει την άλλη να επιτεθεί αφήνοντας χώρους κλπ. Όσο βαδίζουμε προς το τέλος λοιπόν, οι άμυνες θα ανοίγουν, οι κόντρες θα δίνουν και θα παίρνουν. Ε, ένα βάλτε ρε μάγκες μετά το 76’, να τσιμπήσουμε το 1.90 της Stoiximan. Το έχετε κάνει στα πέντε απ’ τα έξι τελευταία αναμετάξυ σας όπως διαβάζω στο Bet of the Day.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Σπόρτινγκ Λ.
Goal/goal στο 2o ημίχ.
4.15
BET: 8 units
Late
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν
Γκολ μετά το 76’
1.90
BET: 13 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις