Πληρώνουν ως και 3.00 οι Ιταλοί…

Πληρώνουν ως και 3.00 οι Ιταλοί...

Φίλες και φίλοι, χαίρεται. Καλοκαίριασε για τα καλά απ’ ότι φαίνεται, ο καύσωνας είναι προ των πυλών της χώρας μας και το μυαλό όλων είναι στις παραλίες και τη θάλασσα, καθώς φτάνουμε προς το τέλος του Ιουλίου. Βέβαια, η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ, στα… όπλα, για να σας κρατά ενήμερους σε σχέση με τα στοιχηματικά -και όχι μόνο- δρώμενα. Άλλωστε, μπορεί να τελειώνουν πια τα περισσότερα πρωταθλήματα, αλλά έρχονται σε περίπου δύο εβδομάδες οι αγώνες των δύο διασυλλογικών διοργανώσεων, οι οποίοι είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας.  

Στα δικά μας τώρα, η προηγούμενη στήλη ουσιαστικά μας επέστρεψε τη μίζα, μιας και πέρασε το μονό παιχνίδι της Γιούβε Στάμπια, το οποίο μας έδωσε κάτι παραπάνω από τριπλασιασμό. Σήμερα, οι επιλογές μου περιλαμβάνουν παιχνίδια από Αγγλία, Ιταλία και Νορβηγία, σε μία προσπάθεια να εξευρεθούν αξιόλογες αποδόσεις με αρκετά μεγάλη πιθανότητα επιβεβαίωσης, σε μια εξ’ ορισμού δύσκολη περίοδο στοιχηματικά. 

Ένα βήμα πριν τον τελικό του “Γουέμπλεϊ”… 

Η Μπρέντφορντ υποδέχεται απόψε στο “Γκρίφιν Παρκ” τη φιλόδοξη Σουόνσι, στο πλαίσιο της ρεβάνς του 1-0, σκορ με το οποίο οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του “Γουέμπλεϊ”, που θα κρίνει ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Λιντς και Γουέστ Μπρομ στην Premier League. 

Οι γηπεδούχοι, εκεί που ήταν ακλόνητο φαβορί πριν κάποιες εβδομάδες για την απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Αγγλίας, βρέθηκαν να χρειάζονται μόνο νίκη σήμερα (και ίσως, μάλιστα, με δύο τέρματα διαφορά), ώστε να διεκδικήσουν στο “Γουέμπλεϊ” αυτό που πριν λίγο καιρό έμοιαζε με τυπική διαδικασία. Σαν να έχει “κάτσει” τον τελευταίο καιρό η Μπρέντφορντ, δε δουλεύει σωστά στην επίθεση και έχει δεχθεί αρκετές ανέλπιστες ήττες. Ιδίως εκείνη από την Μπάρνσλεϊ την τελευταία αγωνιστική ήταν το κάτι άλλο. Δεν ήταν καλή στον πρώτο αγώνα στην Ουαλία, θα μπορούσε να είχε δεχθεί και δεύτερο γκολ και τα πράγματα να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, έως ακατόρθωτα. Τώρα η κατάσταση είναι ακόμη ρευστή, αρκεί να βρει ξανά τον καλό της εαυτό στα εντός έδρας παιχνίδια, εκεί όπου μέσα στη σεζόν ήταν κυρίαρχη και σκόραρε κατά ριπάς, διαλύοντας όποια άμυνα έβρισκε στο διάβα της.  

Από την άλλη, η Σουόνσι μπήκε στις… καθυστερήσεις του πρωταθλήματος μέσα στην εξάδα και με τη νίκη της προχθές στο “Λίμπερτι” με 1-0, βρίσκεται πολύ κοντά στον τελικό των play offs. Περνάει ακόμα και με ήττα ενός γκολ διαφορά, σε περίπτωση που σκοράρει. Τεράστια ευκαιρία η αποψινή για την ομάδα του Στιβ Κούπερ που βλέπει την ομάδα του να βρίσκει τη φόρμα της την πλέον κατάλληλη περίοδο. Τα πράγματα, βέβαια, δε θα είναι καθόλου εύκολα για τους Ουαλούς στο “Γκρίφιν Παρκ”. Για να εξαργυρώσουν την προχθεσινή τους νίκη, θα πρέπει να βρουν δίχτυα, καθώς θα είναι εξαιρετικά δύσκολο απέναντι στην επιθετική μηχανή της Μπρέντφορντ -όσο προβληματική κι αν δείχνει εσχάτως- να κρατήσουν το μηδέν στην εστία τους. Άλλωστε, κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν, η άμυνα δεν ήταν το ατού της Σουόνσι στις εκτός έδρας επισκέψεις της και το φίδι από την τρύπα έβγαζε πάντα η εμπροσθοφυλακή.  

Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα για την Μπρέντφορντ να δείξει τις πραγματικές της δυνατότητες. Η νίκη της, παίζεται πολύ χαμηλά για τέτοιας ιδιαιτερότητας αγώνα, οπότε θα κάνω πίσω. Πιστεύω, όμως ότι θα έχει γκολ στο ματς, ίσως και από τις δύο ομάδες. Θα πάω στο over που διπλασιάζει και μου αρέσει.  

Αμφίρροπη αναμέτρηση στην “Κόνστο Αρένα” 

Στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής για την Eliteserien της Νορβηγίας, η ντεφορμέ Μιοντάλεν φιλοξενεί την ασταθή μέχρι τώρα Όντ, σε έναν αγώνα όπου δε διαφαίνεται ξεκάθαρο φαβορί.  

Η Μιοντάλεν μετρά αισίως 5 συνεχείς ήττες, οι οποίες έχουν εξήγηση. Δημιουργεί ευκαιρίες αλλά οι παίκτες της δεν μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Αποτέλεσμα αυτού, να έχει υποστεί 3 ήττες σε 4 παιχνίδια στην έδρα της. Βέβαια και η άμυνά της θέλει άμεσα βελτίωση, καθώς τα 6 τέρματα παθητικό στην “Κόνστο Αρένα” δεν τo λες και κολακευτική επίδοση. Έχει ευκαιρία σήμερα απέναντι στην Όντ να κάνει restart, μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα δε δείχνει αξιοσημείωτη σταθερότητα προς ώρας. 

Η περί ης ο λόγος, είναι μια του ύψους μια του βάθους στη μέχρι τώρα πορεία της στο πρωτάθλημα. Τη μία σκοράρει με χαρακτηριστική ευκολία και δείχνει στιβαρή στην άμυνα (0-5 τη Σταρτ, 4-1 τη Βολερέγκα) και την άλλη χάνει με κάτω τα χέρια (0-4 από την πρωτοπόρο Mπόντε Γκλιμτ, 2-0 από τη Σάρπσμποργκ). Στα εκτός μετρά 2 νίκες και 2 ήττες σε 4 παιχνίδια, συνήθως έχοντας την κατοχή της μπάλας αφήνοντας όμως πολλές φορές κενά στα μετόπισθεν. Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι για την Οντ, μιας και θα πρέπει να απορροφήσει τις επιθετικές προσπάθειες της αντιπάλου που κάποια στιγμή θα ξεκινήσει να σκοράρει αναλογικά με τις ευκαιρίες που της παρουσιάζονται. 

Θα έχει τέρματα ο αγώνας, μιας και οι δύο αντίπαλες ομάδες έχουν τα θεματάκια τους στα μετόπισθεν. Το over στον διπλασιασμό δε με χαλάει καθόλου.

Κύκνειο άσμα για τη Λέτσε… 

Η αδιάφορη Ουντινέζε υποδέχεται στο “Φρίουλ” , για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A, τη Λέτσε που ζητά νίκη και… ένα θαύμα εκ Σασουόλο ώστε να έχει ελπίδες παραμονής. 

Οι γηπεδούχοι έχοντας σωθεί εδώ και κάμποσες αγωνιστικές, περιμένουν το τέλος της φετινής, περιπετειώδους λόγω πανδημίας, σεζόν ώστε να σχεδιάσουν τον προγραμματισμό της ερχόμενης περιόδου. Φέτος η ομάδα του Ούντινε κινήθηκε στη μετριότητα, όπως ακριβώς δείχνει και η θέση που βρίσκεται στο βαθμολογικό πίνακα. Εντός έδρας είχε απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματά της, με 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες σε 18 αγώνες. Θα μπορούσε να είχε κατακτήσει περισσότερους βαθμούς αν δεν πετούσε στον κάλαθο των αχρήστων σωρεία ευκαιριών σε αρκετούς αγώνες. Προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες απέναντι σε Γιουβέντους (2-1 εντός) και Κάλιαρι (0-1) που της εξασφάλισαν χωρίς περαιτέρω ανησυχία την παραμονή της.  

Η Λέτσε ουσιαστικά πλήρωσε την ήττα από την Τζένοα πριν από 10 ημέρες, όπου ενώ είχε στον έλεγχό της τον αγώνα, ηττήθηκε από την έτερη συναγωνίστριά της για την παραμονή, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Απλά η ήττα από την Μπολόνια την προηγούμενη αγωνιστική, την έσπρωξε ακόμα περισσότερο προς τον πάτο του πηγαδιού που οδηγεί στην Serie B. Πρέπει να κυνηγήσει τη νίκη στον αποψινό αγώνα, ώστε σε συνδυασμό με πιθανή ήττα της Τζένοα, να τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική. Η άμυνά της, όμως, με 43 τέρματα παθητικό σε 18 εκτός έδρας αναμετρήσεις, δεν εγγυάται σε καμία περίπτωση ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει. Πολύ δύσκολη βραδιά αναμένεται για την ομάδα του Φάμπιο Λιβεράνι, καθώς έχει να διαχειριστεί και την άσχημη ψυχολογία των παικτών του. 

Θα βασιστώ στην κακή παρουσία της Λέτσε στις εκτός έδρας επισκέψεις της, που σε συνδυασμό με τη βελτίωση της επιθετικής λειτουργίας της Ουντινέζε τελευταία, μας δίνει μια πολύ καλή επιλογή σε αποδόσεις τριπλασιασμού. Γκολ της γηπεδούχου και στα δύο ημίχρονα, λοιπόν.      

Για να “κλειδώσουν” την 5η θέση οι “Ρωμαίοι” 

Το Τορίνο επισκέπτεται η ομάδα της Ρόμα, ώστε με νίκη επί της αδιάφορης ομώνυμης ομάδας, να πλασαριστεί στην 5η προνομιούχο θέση η οποία οδηγεί στο ερχόμενο Europa League. 

γηπεδούχοι μετά από μία άσχημη αγωνιστικά χρονιά, περιμένουν καρτερικά την ολοκλήρωση των δύο τελευταίων αγωνιστικών ώστε να καταστρώσουν τα σχέδιά τους για τη σεζόν 2020-21. Μία του ύψους και μία του βάθους στην έδρα τους, με 7 νίκες και ισάριθμες ήττες σε 18 αναμετρήσεις. Δέχονται πολύ εύκολα το γκολ, καθώς φέτος η αμυντική λειτουργία ήταν κάκιστη ανεξαρτήτως έδρας. Το μαρτυρούν άλλωστε και τα 64 τέρματα που έχει δεχθεί μέχρι στιγμής. Πόσο πια να σκοράρει ο Μπελότι, ο οποίος έφτασε τα 16 γκολ αισίως και αποτελεί όαση για την ομάδα του Τορίνο. 

Η Ρόμα, θέλει να ολοκληρώσει το στόχο της, ο οποίος είναι η πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ώστε να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή της συμμετοχή για του χρόνου. Δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο τελευταία, με 5 νίκες και 1 ισοπαλία σε 6 παιχνίδια. Προέρχεται από νίκη με 2-1 επί της Φιορεντίνα στο “Ολίμπικο”. Μακριά από την έδρα της σκοράρει αφειδώς (πάνω από 2 γκολ μ.ο.), ενώ αμυντικά είναι αξιοπρεπέστατη. Ο Βόσνιος Έντιν Τζέκο με 15 τέρματα είναι πρώτος σκόρερ. 

Για τη νίκη θα κατέβει η ομάδα του Πάουλο Φονσέκα, απέναντι στην αδιάφορη και αδύναμη Τορίνο που ίσως πετύχει πάντως και εκείνη γκολ. Over 3,5 η επιλογή μου σε εξαιρετική απόδοση. 

Δυάδα (απόδοσης 3.70) 

21:45 ΜπρέντφορντΣουόνσι: Over 2,5 (1.90) 

19:00 Μιοντάλεν – Οντ: Οver 2,5 (1.95) 

Μονό, ρίσκο 

20:30 Ουντινέζε – Λέτσε: Γκολ Ουντινέζε και στα δύο ημίχ. (3.00) 

Μονό 

22:45 Τορίνο – Ρόμα: Οver 3,5 (2.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις