Λάθος όρια και ειδικά παικτών

Προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Έναρξη εβδομάδας και οι επιλογές του Παναγιώτη Δογαντζή δεν θα μπορούσαν λείπουν BCL και Eurocup.

Καλημέρα σε όλους. Έναρξη εβδομάδας και στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με αναμετρήσεις του BCL και του Eurocup.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κλουζ vs Μάλαγα

Η ρουμάνικη ομάδα έχει βαλθεί να τρελάνει την μπασκετική Ευρώπη, καθώς παίζει σύγχρονο μπάσκετ και κερδίζει τους αντιπάλους της. Πριν τρεις μέρες αντιμετώπισε στην Τσεχία την ουκρανική Προμετέι και την κέρδισε με 92-81. Ο Μπράντον Μπράουν ήταν εξαιρετικός με 20 πόντους.

Από την άλλη, η Μάλαγα έχει μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Τελευταίος αγώνας της στα πλαίσια του BCL ήταν η ήττα στην Ουκρανία από την Προμετέι με 69-70. Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων η Κλουζ κέρδισε στην Ισπανία με 79-73.

Εκτίμηση: Η Μάλαγα αν θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση, πρέπει να κερδίσει σήμερα και γι’ αυτό της δίνω ένα προβάδισμα. Από την αναμέτρηση θα κρατήσω το over 77,5 πόντων αγών της Κλουζ, καθώς το συγκεκριμένο όριο το έχει ξεπεράσει τις περισσότερες φορές φέτος. Ακόμη θα κρατήσω την over 0,5 ασίστ του Ντέγιαν Κράβιτς, καθώς είναι αρκετά δημιουργικός ψηλός και απορώ με την απόδοση που δίνεται.

ΥΓ: Στην αναμέτρηση της Πάτρας ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει την Ουλμ. Η γερμανική ομάδα είναι στα μέτρα του Προμηθέα κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση του 1ου γύρου. Εδώ θα πάρουμε το over 13,5 πόντων και ριμπάουντ του Τζεράι Γκραντ, καθώς ο Φελίσιο θα επιστρέψει μετά από καιρό σε επίσημη αναμέτρηση και δεν υπάρχει άλλος ψηλός να τον κοντράρει. Ακόμη θα πάρουμε και το εξαιρετικά υψηλό under 22,5 πόντων και ριμπάουντ του Φελίσιο για τους λόγους που ανέλυσα παραπάνω.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
19:30
Κλουζ - Μάλαγα
Κλουζ over 77,5 πόντοι
1.88
BET: 20 units
Ειδικό
19:30
Κλουζ - Μάλαγα
Ντ. Κράβιτς over 0,5 ασίστ
2.50
BET: 10 units
Ειδικό
19:30
Προμηθέας - Ουλμ
Τζ. Γκραντ over 13,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.90
BET: 10 units
Ειδικό
19:30
Προμηθέας - Ουλμ
Κρ. Φελίσιο under 22,5 πόντοι & ριμπάουντ
1.85
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις