Ασιατικές ζαριές έως 4.10 στο Μόναχο

Βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: Η Μπάγερ Μονάχου υποδέχεται τη Σάλτσμπουργκ στη ρεβάνς του 1-1 και ο Funbetάκιας ποντάρει ασιατικά έως 4.10.

Καλημέρες φίλες και φίλοι του site και της στήλης μας. Επιστρέφουν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο Champions League θα έχουμε τους επαναληπτικούς για τη φάση των «16». Από τα οχτώ ζευγάρια που υπάρχουν, μονάχα σε ένα μπορεί να υπάρξει έκπληξη. Βόμβες στοίχημα λεπόν στο Μόναχο.

Δεν με πείθει εφέτος η Μπάγερν του Νάγκελσμαν. Γκέλαρε με τη Λεβερκούζεν το Σάββατο (1-1), ζορίστηκε με τη Γκρόιτερ Φιρτ (4-1), ενώ στο πρώτο παιχνίδι με τη Σάλτσμπουργκ περιορίστηκε στο 1-1, ισοφαρίζοντας μάλιστα λίγο πριν τη λήξη. Είχε προηγηθεί και η τεσσάρα από τη Μπόχουμ (4-2).

Ναι μεν υπάρχουν απουσίες κομβικές για τους Βαυαρούς, αλλά μερικά αποτελέσματα δεν δικαιολογούνται. Δεν υπολογίζονται Νόιερ, Ντέιβιτς, Γκορέτσκα και Τολισό, ενώ προσφάτως επανήλθε ο Μίλερ. Γενικώς οι Γερμανοί έχουν δώσει δικαιώματα, έχοντας υποστεί φέτος ουκ ολίγες γκέλες.

Απέναντι τους μία ομάδα ολοένα και πιο ανεβασμένη στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η Σάλτσμπουργκ επενδύει συνεχώς σε νεαρούς και… ποδοσφαιρική λογική, πουλάει ακριβά τόσο τους ποδοσφαιριστές της, όσο και το… τομάρι της στις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργάνωσεις. Εβαλε δύσκολα στη Μπάγερν στην Αυστρία, ενώ ταξιδεύει στο Μόναχο για ένα πραγματικό… θαύμα.

Στις βόμβες στοίχημα θα ήθελα πολύ να ακουμπήσω την πρόκριση της Σάλτσμπουργκ, αλλά τη θεωρώ κάτι παραπάνω από θαύμα. Με την εικόνα που βγάζει η Μπάγερν, θεωρώ δύσκολο να βρουν πολλά γκολ οι γηπεδούχοι. Στρέφομαι στα ασιατικά πονταρίσματα για μεγαλύτερη ασφάλεια και σε αποδόσεις έως 4.10.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ
2 (+2 ΑΗ)
2.09
BET: 25 units
Μονό
22:00
Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ
2 (+1 ΑΗ)
4.10
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις