Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 7/3): Τουρ στα πρωταθλήματα της Ευρώπης

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Δευτέρα 7/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Πάφος – Απόλλων Λεμεσού (18:00): Εκκίνηση για τα κυπριακά play off και ο ενθουσιασμός είναι αρκετά μεγάλος. Η μεν Πάφος πέτυχε τον μεγάλο της στόχο, ο δε Απόλλων είναι το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Έξι αγώνες αήττητοι οι γηπεδούχοι, επτά οι φιλοξενούμενοι. Δεν θα είναι εύκολο απόγευμα για κανέναν και η ισοπαλία βρίσκεται στο 3.20 στο Pamestoixima.gr

Μπεσίκτας – Μπασακσεχίρ (19:00): Μάχη Ευρώπης στην Τουρκία, καθώς η έκτη Μπεσίκτας (44 β.) υποδέχεται την τέταρτη Μπασακσεχίρ (46 β.). Η γηπεδούχος είναι ζόρικη ομάδα, ειδικά εντός και αν δει ότι δεν κερδίζει, καταφέρνει να μην χάσει. Η φιλοξενούμενη θα παίξει για δύο αποτελέσματα, μιας και έχει το βαθμολογικό πλεονέκτημα. Η ισοπαλία πληρώνει 3.50 στη Novibet.

Άαρχους – Νόρτζελαντ (20:00): Η Νόρτζελαντ θα βρεθεί σίγουρα στο γκρουπ υποβιβασμού, οπότε κάθε βαθμός είναι χρήσιμος για την μάχη της σωτηρίας. Η Άαρχους από την άλλη θα κυνηγήσει όπως φαίνεται τις λίγες ελπίδες της για μία θέση στα play off. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν και δέχονται γκολ εύκολα, ενώ στους αγώνες των φιλοξενούμενων τα γκολ έχουν μικρότερη συχνότητα.

Τότεναμ – Έβερτον (22:00): Μεγάλο το βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο, μιας και οι γηπεδούχοι έχουν ως στόχο το ευρωπαϊκό εισιτήριο και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να χτίσουν μία απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Σε κακή φόρμα εντός η Τότεναμ και σε κακή φόρμα εκτός η Έβερτον. Περιμένω ισορροπημένο παιχνίδι, καθώς καμία δεν θα ρισκάρει την ήττα. Το goal/goal είναι σε τιμή 1.90 στη Betshop.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεβάντε (22:00): Η Αθλέτικ έρχεται από αποκλεισμό στο Κύπελλο και παίζει τις τελευταίες ελπίδες της για την εξάδα, που οδηγεί στην Ευρώπη. Από την άλλη, η ουραγός Λεβάντε δείχνει σημάδια ζωής δείχνει ικανή να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Τοντέλα – Μπελενένσες (22:15): Μάχη παραμονής στην Πορτογαλία, ανάμεσα σε δύο πολύ κακές ομάδες. Δύο βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη η γηπεδούχος, υποδέχεται την ουραγό Μπελενένσες. Η Τοντέλα είναι με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου, όμως πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Η φιλοξενούμενη έχει πολλές ήττες με κάτω τα χέρια και δεν δείχνει ικανή να σωθεί. Ο άσος πληρώνει 2.00 στο Pamestoixima.gr

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις