ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Προγνωστικά σνούκερ: Στο 1.98 το over για τον τελικό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο 1.98 το over για τον τελικό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Προγνωστικά σνούκερ: Στο 1.98 το over για τον τελικό

Προγνωστικά σνούκερ: Στο 1.98 το over για τον τελικό

Αν και είναι ακλόνητο φαβορί στον τελικό του Welsh Open με τον Τζο Πέρι, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έχει δείξει ότι βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα του.

Το ντεφορμάρισμα του Τζαντ Τραμπ φέτος έχει προκαλέσει αίσθηση στους φίλους του σνούκερ. Ο παίκτης που σάρωσε τους τίτλους την προηγούμενη διετία, αδυνατούσε να φτάσει έστω στα ημιτελικά οποιουδήποτε βαθμολογούμενου τουρνουά. Μέχρι αυτήν την εβδομάδα.

Χωρίς να έχει πιάσει τα υψηλότατα στάνταρ απόδοσης προηγούμενων ετών, ο 32χρονος άσος μοιάζει να βρίσκει τον δρόμο του στο Welsh Open. Και στον σημερινό τελικό απέναντι στον απρόσμενα αναγεννημένο Τζο Πέρι, είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο. Θα είναι, όμως, τόσο εύκολος ο αγώνας όσο μαρτυρούν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών;

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Αναμφίβολα ο Πέρι δεν είναι ο αντίπαλος που θα τρόμαζε οποιονδήποτε τοπ παίκτη. Από την άλλη, και ο Τραμπ δεν ήταν τόσο… δολοφονικός όσο παλιότερα στους προηγούμενους αγώνες του. Η «καθαρή» νίκη επί του Νιλ Ρόμπερτσον στον προημιτελικό (5-3) αποτέλεσε σίγουρα τονωτική ένεση στο πληγωμένο ηθικό του. Και η επικράτηση με ανατροπή (6-5 από 3-5) στον χθεσινό ημιτελικό με τον Χοσεΐν Βαφάι, θύμισε κάτι από το υψηλού επιπέδου match play των προηγούμενων ετών, χάρη στο οποίο αναρριχήθηκε στην κορυφή του κόσμου.

Προγνωστικά σνούκερ: Στο 1.98 το over για τον τελικό

Ο Πέρι, από την άλλη, έφτασε στον τελικό χωρίς να το περιμένει κανείς. Με μέγιστη «διάκριση» φέτος την πρόκριση στον 2ο γύρο σε δύο, μόλις, διοργανώσεις, είχε κατρακυλήσει στην 42η θέση της κατάταξης. Και αν συνέχιζε έτσι, η πρόωρη συνταξιοδότηση έμοιαζε προ των πυλών.

Στο Νιούπορτ, ωστόσο, ο 47χρονος άσος συνήλθε. Νικώντας διαδοχικά τους Τσάο Γιουπόνγκ, Μαρκ Άλεν, Κάιρεν Γουίλσον, Ρίκι Γουόλντεν και τον Τζακ Λισάουσκι στον χθεσινό ημιτελικό (6-5), έφτασε στον πρώτο του ranking τελικό μετά το European Masters του 2018. Τότε που απέτυχε να διαχειριστεί τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον «πρωτάρη» Τζίμι Ρόμπερτσον και ηττήθηκε σχετικά άνετα (6-9).

Η εύθραυστη ψυχολογία του Πέρι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και τον σημερινό αγώνα. Η φάση θυμίζει αρκετά τον τελικό του Masters του 2017. Με αντίπαλο έναν Ρόνι Ο’Σάλιβαν που απείχε παρασάγγας από τον καλό του εαυτό, ο παίκτης από το Κέιμπριτζ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε 4-1. Όταν, όμως, έχασε μια καλή ευκαιρία για το 5-1, κατέρρευσε πνευματικά και ηττήθηκε 7-10.

Το άγχος σήμερα θα το έχει ο Τραμπ. Αυτός καλείται να αποδείξει πράγματα, ύστερα από ένα προβληματικό δωδεκάμηνο. Συν τοις άλλοις, «καίγεται» να διασφαλίσει την πρόκρισή του στο Tour Championship. Με νίκη μπαίνει στην κορυφαία 8άδα της ετήσιας κατάταξης πριν από το Turkish Masters, το οποίο αρχίζει αύριο στην Αττάλεια.

Αν ο Gentleman έχει συνέλθει από τον έντονο πονοκέφαλο που – κατά δήλωσή του – τον ταλαιπώρησε στον χθεσινό ημιτελικό με τον Λισάουσκι, μπορεί να τον ζορίσει. Δεν θα είναι εύκολο, ωστόσο, να φτάσει μέχρι τέλους. Ούτε είναι τυχαίο, ότι έχει χάσει όλους τους multi session επαγγελματικούς τελικούς που έχει παίξει. Εξαίρεση αποτέλεσε εκείνος του Players Championship του 2015, που τότε κρινόταν στα τέσσερα frames (και τον βρήκε νικητή με 4-3 επί του Μαρκ Γουίλιαμς).

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Το ποντάρισμα σε νίκη του Τραμπ με διαφορά συνιστά μεγάλο ρίσκο. Ο Πέρι θα παίξει σίγουρα με λιγότερο άγχος, όπως κάνει συχνά όταν έχει αποδεχθεί τον ρόλο του αουτσάιντερ – ή του ηττημένου. Ωστόσο, δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη αν βρεθεί μπροστά στο σκορ. Όλα μπορούν να συμβούν και το είδαμε και στον τελικό του European Masters. Όμως η κατάκτηση του τίτλου φαντάζει… too much για τον 47χρονο άσο.

Η σκέψη ότι ο σημερινός τελικός (best of 17, σε δύο σκέλη στις 15:00 και στις 21:00) θα εξελιχθεί σε παρόμοιο μοτίβο με τον τελικό του Masters του 2017, μας ωθεί προς ένα συγκρατημένο over. Ο Τραμπ, άλλωστε, δυσκολεύεται παραδοσιακά με τον Πέρι – κι ας καταφέρνει συνήθως να βγαίνει νικητής. Στο πρόσφατο παρελθόν γνώρισε και δύο καίριες ήττες.

Ο Gentleman έχει σκοράρει καλά όλη την εβδομάδα και μπορεί να βρει ευκαιρίες ώστε να «γράψει» το υψηλότερο break στον τελικό. Πάντοτε, βέβαια, αυτό το στοίχημα θέλει και εύνοια από την τύχη.

Μονό
15:00
Τραμπ - Πέρι
Over 14,5
1.98
BET: 15 units
Μονό
15:00
Τραμπ - Πέρι
Πέρι υψηλότερο break
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις