Αγώνας επιβίωσης

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος: must win για Κάντιθ κόντρα σε μια κουρασμένη Βαγιεκάνο, απόδειξη υπεροχής για Μπαρτσελόνα και Μπιλμπάο, πιθανή μοιρασιά στη Θέλτα.

Γεια και χαρά σε όλους. Αρκετά καλά πήγαμε χτες, παρόλο που ξεκίνησε με το αριστερό η ημέρα, με την ήττα της Βιγιαρεάλ. Στην συνέχεια, κυρίες οι υπόλοιπες Ισπανίδες, Εσπανιόλ, Βαλένθια και Ρεάλ, που μας έφεραν ένα αξιόλογο κέρδος. Πάμε να δούμε τι έχουμε λοιπόν στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Do or die…

Αγώνας θανάτου χωρίς υπερβολή η αναμέτρηση Κάντιθ – Ράγιο Βαγιεκάνο. Σε δεινή θέση και οι δύο. Η μεν Κάντιθ βρίσκεται κάτω από  την ζώνη του υποβιβασμού. Παλεύει όλα της τα παιχνίδια ως οφείλει. Πετυχαίνει και γκολ, ωστόσο αδυνατεί να κρατήσει το μηδέν παθητικό ή έστω το προβάδισμα. Όσες φορές το έκανε πήρε θετικό αποτέλεσμα.

Η δε Βαγιεκάνο, μάλλον ξεφούσκωσε. Μέσα στο τρέχον έτος δεν έχει νίκη ακόμα! Τελευταία φορά που κέρδισε ήταν τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Δεν έχει κακή ομάδα, πιστεύω ότι έχασε την συγκέντρωση της. Από την μία περισσότερο πάλευε να κρατήσει το αήττητο εντός έδρας, από την άλλη είχε και το κύπελλο που την απασχολούσε. Μόλις έχασε το αήττητο εντός, έριξε όλο το βάρος στο κύπελλο. Έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, που την Πέμπτη αποκλείστηκε από την Μπέτις. Με αυτά και εκείνα έφτασε τις πέντε σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Είχε ένα καλό πρώτο γύρο, δεν νομίζω ότι θα κινδυνέψει με υποβιβασμό, αλλά τα έδωσε όλα για το κύπελλο και θα της πάρει λίγο χρόνο να συνέλθει. Η Κάντιθ είναι υποχρεωμένη να χτυπήσει όλα τα παιχνίδια της και πετυχαίνει μια Βαγιεκάνο κουρασμένη. Στήριγμα η διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων και το ο άσος dnb σε σύστημα.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Την διπλή ευκαιρία της Κάντιθ θα την πάρω σε δυάδα με την Μπαρτσελόνα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Έλτσε. Η Έλτσε έχασε με 3-0 από την ουραγό Λεβάντε και η Μπαρτσελόνα είναι εμφανώς φορμαρισμένη, οπότε λογική επιλογή.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Στην αναμέτρηση Θέλτα – Μαγιόρκα, θα ρισκάρω στην ισοπαλία. Στο μέσο της βαθμολογίας και οι δύο σε όχι και τόσο καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι θα πάρουν πολλά ρίσκα και μπορεί να έχουμε μια επανάληψη του αποτελέσματος του πρώτο γύρου, ισοπαλία χωρίς τέρματα. Την αναμέτρηση Μπέτις – Ατλέτικο την αφήνω εκτός, για πολλούς λόγους.

Κλείνω  με το Μπιλμπάο – Λεβάντε. Δυνατή ομάδα εντός οι Βάσκοι θεωρώ ότι δεν θα έχουν πρόβλημα να κερδίσουν την ουραγό του πρωταθλήματος. Μάλιστα θα ρισκάρω στο σύστημα την νίκη τους με συνδυασμό γκολ.

Μια δυάδα, δύο μονά και ένα σύστημα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

Δυάδα απόδοσης 2.07
15:00
Κάντιθ - Ράγιο Βαγιεκάνο
1.44
17:15
Έλτσε - Μπαρτσελόνα
2
1.44
BET: 40 units
Trixie (δυάδες & τριάδα x3)
15:00
Κάντιθ - Ράγιο Βαγιεκάνο
1 dnb
1.83
17:15
Έλτσε - Μπαρτσελόνα
2 & over 2,5
2.05
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε
1 & over 2,5
2.42
BET: 12 units
Μονό
19:30
Θέλτα - Μαγιόρκα
Χ
3.40
BET: 5 units
Combo (Δευτέρα)
22:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Λεβάντε
1 & over 1,5
1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις