ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αβαντάζ για Μαρσέιγ και Μπορντό

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αβαντάζ για Μαρσέιγ και Μπορντό

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αβαντάζ για Μαρσέιγ και Μπορντό

Προγνωστικά Ligue 1

Προγνωστικά Ligue 1: Σημαντικά πλεονεκτήματα για Μαρσέιγ και Μπορντό που υποδέχονται Μονακό και Τρουά αντίστοιχα. Ματς με ρυθμό στη Βρετάνη.

Ιδανική συγκυρία για Μπορντό

Το πιο δυνατό (στη θεωρία) σημείο της ημέρας για τα προγνωστικά Ligue 1 είναι στα μάτια μου η Μπορντό. Έρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες (με Μονακό και Κλερμόν) με τον Νταβίντ Γκιγιόν πλέον στα ηνία, ο οποίος ήδη φαίνεται να συμμαζεύει κάπως τα πράγματα μεσοαμυντικά. Από την άλλη η επίθεσή της είναι αξιόπιστη καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν (στις πέντε κορυφαίες επιθέσεις της Ligue 1), με τους Χουάνγκ και Έλις να «τραβούν κουπί» (19 γκολ μαζί). Στην τελευταία θέση προς ώρας οι «γιρονδίνοι» αλλά σε ισοβαθμία με άλλες τρεις ομάδες (στους 22 βαθμούς), μεταξύ αυτών και η αποψινή τους αντίπαλος Τρουά. 

Όταν θέλεις να παίξεις υπεύθυνα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σημειώσει μόλις ένα τρίποντο στα δέκα τελευταία παιχνίδια τους (0-1 στη Μονπελιέ στις 19 Γενάρη, ματς που η Τρουά απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα) και γενικά δείχνουν να υστερούν συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία. Ιδιαίτερα ευάλωτη αμυντικά η ομάδα του Μπρούνο Ιρλ, έχει δεχθεί έντεκα τέρματα στις τρεις τελευταίες εξόδους της.

Ευνοϊκή και η παράδοση για τη Μπορντό, η οποία σε οκτώ αναμετρήσεις από το 2000 έως σήμερα στο «Ματμούτ Ατλαντίκ» με αντίπαλο την Τρουά μετρά 5-2-1 (πιο πρόσφατο διπλό στο μακρινό 2001 με σκορ 2-3).

Ενδεχομένως το πιο εύκολο ματς που θα δώσει φέτος στην έδρα της η Μπορντό και σίγουρα έχει την ποιότητα να επιβληθεί. Σε καλές τιμές ο άσος, θα τιμηθεί. Με τη λογική ότι οι αμυντικοί των γηπεδούχων θα χρησιμοποιήσουν και τα φάουλ για να ανακόψουν τις αντεπιθέσεις της Τρουά, θα ποντάρουμε και στην κάρτα του στόπερ Γκρέγκερσεν.

Ασφαλώς ξεχωρίζει στα σημερινά προγνωστικά το ντέρμπι «της Μεσογείου» ανάμεσα σε Μαρσέιγ και Μονακό. Οι Μασσαλοί προέρχονται από ένα βαρύ πρόγραμμα με οκτώ αγώνες μέσα στον Φλεβάρη (αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Νις, πρόκριση στους «16» του Conference League) κάτι που τους κόστισε βαθμούς και στη μάχη που δίνουν για τη δεύτερη θέση (χωρίς νίκη στα δύο τελευταία για τη Ligue 1). Εξακολουθούν να μη μπορούν να αξιοποιήσουν την έδρα τους καθώς αν εξαιρέσουμε τη νίκη με τη Ρεν, έχουν επιβληθεί μόνο απέναντι σε ομάδες εκτός βαθμολογικής δεκάδας (Ανζέ, Τρουά, Σεντ Ετιέν, Λοριάν). Είναι βέβαια ιδιαίτερα παραγωγική στο «Βελοντρόμ» (περίπου 16 τελικές ανά παιχνίδι) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο στα παιχνίδια με Μπρεστ και Μπορντό η Μαρσέιγ ήταν μπροστά στο σκορ στο ημίχρονο. Πρακτικά πλήρης.

Αποτυχία για τη Μονακό ο  αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Ναντ (στα πέναλτι),  σπατάλησε μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου και να διεκδικήσει ένα τρόπαιο. Στόχος πλέον για το υπόλοιπο της σεζόν το κυνήγι των ευρωπαϊκών εισιτηρίων (-5 από την πέμπτηη θέση) και η πρόκριση στις επόμενες φάσεις του Europa League. Δεν πείθουν πάντως οι Μονεγάσκοι που δεν έχουν το εύκολο γκολ ενώ παρουσιάζονται επιρρεπείς στα μετόπισθεν. Σημαντικές οι επιστροφές των βασικών Τσουαμενί, Ενρίκε και Λούκας.

Κυρίαρχο στοιχείο τα γκολ στα μεταξύ τους με έντεκα συνεχόμενα goal/goal και 10/11 over 2,5 στο «Βελοντρόμ». Μόλις πέντε διπλά σε 23 αναμετρήσεις για πρωτάθλημα και κύπελλο από το 2000 έως σήμερα (9-9-5). Πιο πειστική και πιο ξεκούραστη η Μαρσέιγ, έχει το πάνω χέρι στο ντέρμπι. Ικανοποιητικές αποδόσεις στον άσο, θα ρισκάρουμε λίγο περισσότερο συνδυάζοντάς τον με over 1,5. Επιπλέον θα πάρουμε και ένα fun bet με σκόρερ τον Μίλικ και κάρτα στο Μονεγάσκο στόπερ Μαριπάν.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά Ligue 1: Προσφέρεται για κόρνερ

Ζευγάρι που προδιαθέτει για κόρνερ το Ναντ – Μονπελιέ. «Μεθυσμένη πολιτεία» η Ναντ μετά την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ύστερα από 22 χρόνια. Άκρως επιτυχημένη η χρονιά για τα «καναρίνια» ιδίως αν αναλογιστεί κανείς ότι πέρυσι γλίτωσαν τον υποβιβασμό στις λεπτομέρειες. Ιδιαίτερα ανταγωνιστική η ομάδα του Αντουάν Κομπουαρέ στο «Μποζουάρ», έχει κερδίσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία (4-1-0) ενώ συνολικά ηττήθηκε μόνο από Λιόν, Νις και Μαρσέιγ). Άγνωστο βέβαια πόσο εύκολα θα καταφέρει να… προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να «γυρίσει το διακόπτη» ενόψει Μονπελιέ. Είναι πάντως από τις ομάδες που παίζουν επιθετικά και πλαγιοκοπούν κυρίως από τα αριστερά με τον εξαιρετικό Σιμόν ενώ καταγράφουν περίπου 20 σέντρες ανά αγώνα εντός έδρας (σημειώνονται 10 κόρνερ κατά μέσο όρο στα παιχνίδια της στο «Μποζουάρ»).

Η Μονπελιέ δεν κατάφερε να «χτίσει» πάνω στο διπλό στη Λοριάν (0-1) και ηττήθηκε δίκαια εντός έδρας από την ανώτερη Ρεν (2-4). Στην 11η θέση η ομάδα του Ολιβιέ Νταλ΄Ολιό (δύο βαθμούς πίσω από Ναντ), δεν απειλείται και μπορεί να κυνηγήσει (δύσκολα βέβαια) την πολυπόθητη πέμπτη θέση (στο -6). Όπως η Ναντ έτσι και η Μονπελιέ είναι από τις ομάδες που αρέσκονται στα γεμίσματα (πάνω από 20 ανά αγώνα) με περίπου έντεκα κόρνερ να καταγράφονται στα δικά της εκτός έδρας ματς.

Αναμένω ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες ανάμεσα σε δύο ομάδες που μπορούν να προσφέρουν γκολ και θέαμα. Εφικτό το over στο line των 9,5 κόρνερ, θα μπει στις επιλογές μας.

Μονό
16:00
Μπορντό - Τρουά
1
2.30
BET: 30 units
Ειδικό
16:00
Μπορντό - Τρουά
Κάρτα Γκρέγκερσεν
4.00
BET: 5 units
Κόρνερ
16:00
Ναντ - Μονπελιέ
Over 9,5 κόρνερ
1.83
BET: 10 units
Combo
21:45
Μαρσέιγ - Μονακό
1 & over 1,5
3.00
BET: 15 units
Fun bet
21:45
Μαρσέιγ - Μονακό
Γκολ Μίλικ & κάρτα Μαριπάν
6.18
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις