Διπλασιασμοί στο νήμα

Προγνωστικά: Διπλασιασμοί στο νήμα #Roume

Ανέλυσε το σημερινό κουπόνι και βρήκε ευκαιρίες με τρεις διπλασιασμούς στη Super League για τα προγνωστικά του ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Πολλές καλημέρες Κουβανέζοι! Έχουμε μέρες να τα πούμε. Την τελευταία φορά είχαμε ένα μικρό κέρδος, αφού μας πλήρωσε η Σίτι μεν, μας πούλησε η Μπράιτον δε. Πάμε λίγο διαφορετικά σήμερα, αφού τα προγνωστικά μας για τη Κυριακή δεν θα είναι από την Αγγλία, αλλά από την τελευταία αγωνιστική της υπερσυγκλονιστικής Σουπερλιγκάρας μας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Συνεχίζεται η μιζέρια στο ΟΑΚΑ

Πάμε να τα δούμε σιγά σιγά. Στο «Σπύρος Λούης» για αρχή, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Άθλια -έως και κωμικοτραγικά- τα πράγματα στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, αφού δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ ούτε με παίκτη παραπάνω και με προβάδισμα ενός γκολ. Ο Γιαννίκης έφυγε, η ψυχολογία όμως παραμένει στα τάρταρα στα Σπάτα και αυτό βγαίνει και στον αγωνιστικό χώρο. Το ρόστερ είναι αντικειμενικά καλύτερο από πέρυσι, όμως στην Ένωση κατάφεραν να έχουν χαμηλότερη συγκομιδή βαθμών. Ο Αστέρας, από την άλλη, παίζει το τελευταίο του χαρτί στη προσπάθεια να βγει στην Ευρώπη, αφού την προηγούμενη εβδομάδα δέχθηκε δύο πολύ δυνατά χτυπήματα. Ένα από το CAS, με την επιστροφή των βαθμών στον Άρη και ένα από τον Ολυμπιακό, με τα πέντε γκολ στο Πειραιά.

Εκτίμηση: Ο κακός με τον χειρότερο παίζουν στο ΟΑΚΑ, με πολύ κίνητρο και οι δύο. Άμυνες που δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη και δύο ομάδες που θέλουν οπωσδήποτε γκολ. Δεν ξέρω αν θα πάρει το παιχνίδι η ΑΕΚ, σε καλή απόδοση ο άσος αλλά δεν θα εμπιστευόμουν σε καμία περίπτωση τον «δικέφαλο» αυτή την περίοδο. Στον διπλασιασμό το αμφίτερμα στο PameStoixima, θα το τιμήσω με ένα καλό ποντάρισμα.

Καλό ματς στη Θεσσαλονίκη

Συνέχεια με το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» εκεί όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Γλίτωσαν οι γηπεδούχοι από την τιμωρία των έξι βαθμών και μπήκαν οριστικά στα play off. Η μάχη τους, βέβαια, δεν σταματάει εκεί, αφού με τους Πειραιώτες και τον ΠΑΟΚ να έχουν ήδη βγει στην Ευρώπη, μένουν άλλα δύο εισιτήρια για τους «κίτρινους», την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη στιγμή, την ΑΕΚ θα έβγαζα από την κουβέντα, αφού μοιάζει ένα διαλυμένο σύνολο, όμως και ο Άρης θα πρέπει να αρχίσει να αρπάζει τις ευκαιρίες του, αρχής γενομένης της σημερινής μέρας. Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, είναι σχεδόν πρωταθλητής, αφού συνεχίζει να παίρνει τις νίκες ακόμα και στις μέτριες μέρες του, κάτι που κάνει τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να ακολουθήσει.

Εκτίμηση: Δεν έχει τελειώσει βαθμολογικά η κατάκτηση του τίτλου και οι «ερυθρόλευκοι» θα θέλουν να γίνει αυτό όσο το δυνατόν νωρίτερα και, αν γίνεται, χωρίς ήττα. Ο Άρης θέλει τουλάχιστον το βαθμό για να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην ΑΕΚ. Κίνητρο να επιτεθούν θα έχουν και οι δύο, καλό ματς περιμένω να γίνει, πάλι σε διπλασιασμό βρίσκω το goal/goal, πάλι στο PameStoixima.

Με το κίνητρο στο Πανθεσσαλικό

Τελευταίο ματς της ημέρας για εμάς αυτό στη Μαγνησία, εκεί όπου ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τελειωμένη η χρονιά για τους γηπεδούχους, αφού παρά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα και το πολύ όμορφο ποδόσφαιρο που παρουσίασαν, μένουν εκτός play off, χωρίς όμως να κινδυνεύουν στη διαδικασία των play out. Ο ΠΑΣ είχε δύο εξωαγωνιστικές απώλειες, αφού πέρα από την υπόθεση του Άρη, είχαν και οι Ηπειρώτες τη δική τους αφαίρεση βαθμών, κάτι που είναι πιθανό να τους κοστίσει την είσοδο στην εξάδα. Παρόλα αυτά, μάλλον φαβορί είναι ακόμα για τα play off, αφού μόνο ο Αστέρας είναι από πάνω του, με τους Πελοποννήσιους να αγωνίζονται στο ΟΑΚΑ. Κοινώς, με αποτέλεσμα στο Βόλο, μπαίνουν εξάδα.

Winmasters – Με το Yourbet* φτιάχνεις το δικό σου στοίχημα με τους δικούς σου όρους!

Εκτίμηση: Θαρρώ πως δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στη ποιότητα των ομάδων, όμως αυτή στο κίνητρο είναι χαοτική. Ίσως αυτό να αποτελεί και παγίδα, αφού ο ΠΑΣ θα έχει άγχος, σε αντίθεση με τον Βόλο. Θα στηρίξω εν μέρει τους φιλοξενούμενους και θα ποντάρω και στα γκολ, αφού θεωρώ πως το ματς θα έχει και από αυτά, βρίσκοντας το combo της διπλής ευκαιρίας του ΠΑΣ μαζί με το over 1,5 να προσφέρεται από το PameStoixima στο 2.00.

 

Μονό
19:00
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Goal/goal
2.00
BET: 20 units
Μονό
19:00
Άρης - Ολυμπιακός
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Combo
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Χ2 & over 1,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις