Με το άστρο του Πινό

Με το άστρο του Πινό

Προγνωστικά στοιχήματος - με το άστρο του Πινό η Βιγιαρεάλ κόντρα στην Οσασούνα, σπάει το ρόδι η Εσπανιόλ, άνετα η Βαλένθια, ντέρμπι Ρεάλ με φαβορί στη Μαδρίτη.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Ένα κακό Σάββατο, 1/5, το διαδέχτηκε μια καλή Κυριακή, 4/5. Έτσι είναι το στοίχημα. Συνεχίζουμε και πάμε να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Με το άστρο του Πινό

Με το άστρο του Πίνο

Οσασούνα – Βιγιαρεάλ η πρώτη αναμέτρηση της ημέρας. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο άστρο του πιτσιρικά Γερεμί Πινό. Μεσοεπιθετικός 19 χρονών, μέρος του μεγάλου rotation που κάνει φέτος η Βιγιαρεάλ, κλασική τεχνική Ουνάι Έμερι για να έχει όλους τους παίχτες ζεστούς και ετοιμοπόλεμους. Μεγάλο σόου στον τελευταίο αγώνα κόντρα στην Εσπανιόλ. Πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο ημίχρονο και ολοκλήρωσε το κρεσέντο του με τέταρτο γκολ στο β’ ημίχρονο. Όταν έγινε αλλαγή αποθεώθηκε από οπαδούς και προπονητή.

Είχα γράψει στην αρχή της σεζόν ότι φέτος λόγο των ειδικών συνθηκών περιμένω πολλά νέα παιδιά να πάρουν ευκαιρίες και να δούμε ωραία πράγματα. Ο Πινό είναι ένας από αυτά τα παιδιά, παίρνει τις ευκαιρίες που του δίνονται και τις αξιοποιεί. Όσο αφορά τον αγώνα γενικά, η Οσασούνα δείχνει να μην είναι στα καλά της, με δύο κολλητές ήττες. Η Βιγιαρεάλ παρά τους αγώνες με την Γιουβέντους, δεν παραμελεί τους αγώνες στο πρωτάθλημα, αν και βρίσκεται οριακά εκτός προνομιούχου εξάδας που δίνει έξοδο στην Ευρώπη. Στήριξη στους φιλοξενούμενους για την νίκη και ένα ειδικό με το τιμώμενο πρόσωπο.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Συνέχεια με την αναμέτρηση Εσπανιόλ – Χετάφε. Από αρνητικά αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο. Η Εσπανιόλ ωστόσο αντιμετώπισε τις ομάδες από την δεύτερη έως την έβδομη θέση και είχε κάποια ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όπως οι ισοπαλίες με Σεβίλλη και Μπαρτσελόνα. Αντίθετα η Χετάφε, εκτός της επικής ήττας με ολική ανατροπή από την Ατλέτικο, αντιμετώπισε ομάδες της ζώνης του υποβιβασμού και κέρδισε μόνο την ουραγό Λεβάντε. Θα σπάσει κάπου η γκίνια της Εσπανιόλ και εδώ είναι μια καλή ευκαιρία.

Παρόμοιο σκηνικό και στον αγώνα Βαλένθια – Γρανάδα που και εδώ θα στηρίξω τους ανώτερους ποιοτικά γηπεδούχους, και φιναλίστ κυπέλλου πλέον. Τέλος στο ντέρμπι των Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ, θα πάω με το προφανές φαβορί. Ναι δεν λέω κάτι καινοτόμο. Αλλά κάτι η κούραση των Βάσκων, συνεχόμενα παιχνίδια εδώ και καιρό, μεσοβδόμαδα είχαν το εξ αναβολής με την Μαγιόρκα, κάτι η ρέντα της Ρεάλ, με το μυαλό στον επαναληπτικό με την Παρί, με οδηγούν στην νίκη των γηπεδούχων.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Το 21 κερδίζει/σε επιβραβεύει

Μονό
15:00
Οσασούνα - Βιγιαρεάλ
2
2.12
BET: 40 units
Match combo
15:00
Οσασούνα - Βιγιαρεάλ
Over 2,5 & γκολ Πινό
5.50
BET: 10 units
Μονό
17:15
Εσπανιόλ - Χετάφε
1
2.22
BET: 40 units
Μονό
19:30
Βαλένθια - Γρανάδα
1
1.80
BET: 40 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
1
1.70
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις