Στο κυνήγι για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

προγνωστικά

Προγνωστικά από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από το παιχνίδι της Ζυρίχης στην Ελβετία, αλλά και από τις δύο μεγάλες «δυνάμεις» της Ρώμης, Λάτσιο και Ρόμα.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν μας βγήκανε τα ασιατικά χθες και για αυτό σήμερα θα πάμε με πιο εμπορικά πρωταθλήματα. Αρκετοί καλοί αγώνες, με καλά ζευγάρια. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τα προγνωστικά μας και ποια ματς ξεχώρισα από το κουπόνι για σήμερα.

  • Ξεκίνημα με Ιταλία και φυσικά με ομάδα της Ρώμης. Η Ρόμα λοιπόν υποδέχεται στο «Ολίμπικο» την Αταλάντα η οποία έρχεται από το επιβλητικό 4-0 κόντρα στην Σαμπντόρια. Από την άλλη τώρα οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα με τον Άμπραχαμ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι αφού αμυντικά κενά έχουν και οι δύο ομάδες. Το περίμενα χαμηλότερα το over και μου κάνει εντύπωση πως αν το συνδυάσουμε με το goal/goal αγγίζει τον διπλασιασμό.
  • Πάμε σε νησί αλλά μένουμε στην ίδια χώρα δηλαδή στο παιχνίδι της Σαρδηνίας με την Κάλιαρι να αντιμετωπίζει την άλλη μεγάλη δύναμη της Ρώμης την Λάτσιο. Δεν εντυπωσιάζει με το παιχνίδι της η οικοδέσποινα αλλά καταφέρνει να μην χάνει. Για αυτό μάλιστα έχει παραμείνει και αήττητη τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Οι «Λατσιάλοι» τώρα, δεν κάνουν τρομερή χρονιά και για αυτό θέλουν οπωσδήποτε βαθμούς για να πάρουν θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Η επιστροφή του Ιμόμπιλε θα παίξει μεγάλο ρόλο και πιστεύω θα ηγηθεί όπως και κάθε φορά. Ποντάρουμε το 2 με dnb για ασφάλεια.
  • Κλείνουμε την δυάδα με τον αγώνα της Λωζάνης με την Ζυρίχη. Οι φιλοξενούμενοι μετά από 13 χρόνια είναι κοντά στο όνειρο του πρωταθλήματος. Μένουν δώδεκα αγωνιστικές και είναι 13 βαθμούς μπροστά. Η Λωζάνη, είναι η ουραγός του πρωταθλήματος και έχει να νικήσει από τον Νοέμβριο. Οι οκτώ συνεχόμενες ήττες των γηπεδούχων και ο τρελός αγωνιστικός ρυθμός της Ζυρίχης μας οδηγεί στο διπλό.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
19:00
Ρόμα - Αταλάντα
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.65
21:30
Λωζάνη - Ζυρίχη
2
1.72
21:45
Κάλιαρι - Λάτσιο
2 dnb
1.54
BET: 20 units
Μονό
21:45
Κάλιαρι - Λάτσιο
Γκολ Ιμόμπιλε
2.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις