Καλοπληρωμένες δυάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

προγνωστικά

Ο Νίκος Φωτιάδης στη σαββατιάτικη στήλη του έχει δύο δυάδες με επιλογές από μπάσκετ και ποδόσφαιρο από διάφορα σημεία της Ευρώπης!

Καλησπέρα σε όλους και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε με ταμεία ! Μεσοβδόμαδα βγήκαμε κερδισμένοι κατά 25+ μονάδες και ήρθε η στιγμή να συνεχίσουμε τα θετικά ποσοστά με μπασκετικές επιλογές από Α1 και Ισπανικό Πρωτάθλημα και επιλογές ποδοσφαίρου από Serie A και Ελβετικό Πρωτάθλημα στα προγνωστικά μου.

Προγνωστικά: Σε φόρμα η Μπαρτσελόνα

Στην Liga ACB της Ισπανίας η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Βαλένθια με στόχο μια ακόμα νίκη. Οι «Καταλανοί» βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας 12 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις .Στην έδρα της Βαλένθιας μετράνε 5 συνεχόμενες νίκες .Είναι αήττητοι εκτός έδρας στο πρωτάθλημα με ρεκόρ 8-0 εκτός Βαρκελώνης. Η Βαλένθια προέρχεται από δύο απογοητευτικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι σκοράρουν 88 πόντους ανά αγώνα ενώ οι φιλοξενούμενοι 86. Στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα επικρατεί ενθουσιασμός αφού μετά από τις επιστροφές των τραυματιών, οι παίκτες σπάνε προσωπικά ρεκόρ και η ομάδα “πετάει”. Δεν με ικανοποιεί η απόδοση του διπλού οπότε θα διαλέξω η Μπαρτσελόνα να βάλει πάνω από 83 πόντους κάτι που έχει καταφέρει στους 9 από τους τελευταίους 12 αγώνες της ενώ η Βαλένθια έχει δεχτεί πάνω από 83 στους 4 από τους τελευταίους 5 αγώνες της. Το βρίσκω σε απόδοση 1.90 στη Stoiximan.

Χωρίς αγωνιστική δράση, χαμηλά το σκορ στη Ρόδο

Ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον Άρη στην επιστροφή της Α1 μετά από τρείς εβδομάδες. Δυνατό ματς στη Ρόδο, με τον Κολοσσό να είναι η έκπληξη της χρονιάς ενώ ο Άρης να είναι πολύ μαχητικός με αξιόλογο ρόστερ.  Οι γηπεδούχοι παίρνουν τις νίκες με βασικό συστατικό την άμυνα κάτι που πράττουν και οι φιλοξενούμενοι που όμως έχουν απουσίες. Με τις απουσίες του Κέλι και του Ουίλιαμς, ο Άρης θα δυσκολευτεί στο σκοράρισμα αφού θα περιμένει όλη τη δουλειά από τους γκαρντ Κάουαν και Χάνλαν. Έχοντας στο νου πως το ματς θα ελέγχουν οι νησιώτες πιστεύω πως ο αγώνας θα έχει χαμηλό σκορ αφού ο Κολοσσός στους τελευταίους δέκα αγώνες έχει 150 πόντους ανά αγώνα . Το φυσιολογικό θα είναι οι δύο ομάδες μετά την αγωνιστική απραξία να αργήσουν να βρουν ρυθμό. Παραδοσιακά οι αγώνες των δύο ομάδων στη Ρόδο δεν έχουν υψηλό σκορ. Εν κατακλείδι, διαλέγω το under 159,5 στη Stoiximan με απόδοση 1.60 για να συμπληρώσω τη δυάδα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για τη Λάτσιο

Η Λάτσιο ταξιδεύει στο Κάλιαρι για να αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα με στόχο την επιστροφή στις νίκες .Οι φιλοξενούμενοι μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και αποκλεισμό στην Ευρώπη πρέπει να δείξουν ότι είναι μεγάλη ομάδα και να βγάλουν αντίδραση. Οι θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη είναι πολύ κοντά αφού η Ρόμα και η Αταλάντα παίζουν μεταξύ τους οπότε ένας θα χάσει βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν πολλές απουσίες με Νάντεζ, Μπασέλι, Ρογκ, Στρούτμαν να βρίσκονται εκτός. Η Κάλιαρι είναι από τους αγαπημένους αντιπάλους των πρωτευουσιάνων αφού οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο από το 2013. Η Κάλιαρι κατέχει μια από τις πιο αδύναμες έδρες του πρωταθλήματος έχοντας 12 βαθμούς σε 13 αγώνες. Επιφυλακτικό το Χ2 & Over 1,5 με απόδοση 1,72 από τη Stoiximan που θα είναι η επιλογή μου για αυτόν τον αγώνα .

Κάθε πρόβλεψη μετράει παραπάνω

Προγνωστικά: Πολύ δυνατή η Γιoύνγκ Μπόις

Στην 25η αγωνιστική της Super League Ελβετίας η Γιούνγκ Μπόις υποδέχεται τη Λουκέρνη. Οι γηπεδούχοι έκαναν ήττα εκτός προγράμματος μέσα στη Σερβέτ με αποτέλεσμα η Ζυρίχη να απομακρύνεται κι άλλο και οι ίδιοι να μπαίνουν σε μπελάδες ακόμα και για τη τριάδα . Θέλει να καθαρίσει την αδύναμη αντίπαλο της και να κρατήσει την απόσταση των δύο βαθμών από τη τρίτη Βασιλεία . Η Λουκέρνη έχει δείξει σημάδια βελτίωσης ωστόσο παραμένει ακόμα μακριά στο -9 από τη σωτηρία.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν με κάτω τα χέρια από τη Ζυρίχη και φαίνεται πως θα κυνηγήσουν τους πιο βατούς αγώνες που έρχονται στη συνέχεια . Να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει σε 8 συνεχόμενα παιχνίδια από τη σημερινή τους αντίπαλο. Η Γιούνγκ Μπόις είναι αήττητη στους τελευταίους 10 εντός έδρας αγώνες μετρώντας μάλιστα 9 νίκες. Για να συμπληρώσω τα προγνωστικά μου, διαλέγω τον άσο μαζί με το Over 1,5 σε απόδοση 1.53 στη Stoiximan αφού έχουν μπει πάνω από 2 γκολ σε όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες των γηπεδούχων εκτός από έναν.

Δυάδα Απόδοσης 3.04
17:00
Κολοσσός Ρόδου - Άρης
Under 159,5
1.60
19:00
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
Μπαρτσελόνα over 83,5
1.90
BET: 14 units
Δυάδα Απόδοσης 2.44
21:45
Κάλιαρι - Λάτσιο
Χ2 & over 1,5
1.72
19:00
Γιούνγκ Μπόις - Λουκέρνη
1 & over 1,5
1.53
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις