Με το μυαλό στην Ευρώπη η Μπράγκα

κουπόνι

Κουπόνι στοιχήματος: Ζαριές σε Γερμανία και Πορτογαλία έχει στη στήλη του Σαββάτου ο Χρήστος Μυλωνάς, ποντάροντας σε δυάδα του 3.39.

Γεια σας φιλαράκια μου και καλό τριήμερο στους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σάββατο σήμερα με κλασσικά γεμάτο κουπόνι, από το οποίο ξεχώρισα μια δυάδα που στα μάτια μου έχει αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης. Πάμε όμως να δούμε ποια είναι τα ματς που ξεχώρισα.

Κουπόνι: Μποαβίστα – Μπράγκα

Αναμέτρηση μεταξύ της 13ης Μποαβίστα και της 4ης Μπράγκα.

Η γηπεδούχος Μποαβίστα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε απόσταση «ασφαλείας» πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά με δέκα αγωνιστικές ακόμα να απομένουν, δεν μπορούμε να πούμε ότι έχει απόλυτα εξασφαλισμένη την παραμονή της. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, καθώς τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, ενώ στην έδρα της από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, έχει μονάχα μια ήττα.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Τη φιλοξενούμενη Μπράγκα, κατά μια έννοια την λες και αδιάφορη, αφού βρίσκεται στην 4η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο και έχει διαφορά 15 βαθμών από την 6η θέση, η οποία δεν δίνει τίποτα. Από πάνω της βρίσκεται στην 3η θέση η Μπενφίκα, με εννέα βαθμούς διαφορά σε θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League, όπου δεδομένα είναι αρκετά δύσκολο να την φτάσει.

Επιπλέον την Πέμπτη δίνει κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς υποδέχεται τη Μονακό για τη φάση των «16» του Europa League. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στο ίδιο γήπεδο και για το θεσμό του κυπέλλου, όπου η Μποαβίστα συνέτριψε την Μπράγκα με το ευρύ 5-1, ενώ πήρε και ισοπαλία στον πρώτο γύρο στην έδρα της Μπράγκα με 2-2.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν θα κρατήσω το 1Χ  της διπλής ευκαιρίας για τη Μποαβίστα σε απόδοση 1.92 στο Pamestoixima.gr.

Προγνωστικά: Μπόχουμ – Γκρόιτερ Φιρτ

Αναμέτρηση ανάμεσα στην 11η Μπόχουμ και την τελευταία Γκρόιτερ Φιρτ.

Σε απόσταση έξι βαθμών από τη θέση των πλέι άουτ βρίσκεται αυτή τη στιγμή η Μπόχουμ, με δύσκολο όμως πρόγραμμα, καθώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το πιο βατό σε σχέση με τα υπόλοιπα που ακολουθούν με τις «ευρωπαίες» Φρανκφούρτη, Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν. Είναι από τα λεγόμενα «εξάποντα» ματς, τα οποία δίνουν ασφάλεια προκειμένου να πετύχει η ομάδα το στόχο της παραμονής. Στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια στο γήπεδό της, έχει μόλις μια ήττα από τη Λειψία, ενώ μέσα σε αυτά κατάφερε στην «έκπληξη» της σεζόν να υποτάξει την Μπαγερν με 4-2.

Η Γκρόιτερ από την άλλη πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία, καθώς απέχει εννέα βαθμούς από τη θέση που οδηγεί σε πλέι άουτ. Έχει την χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, ενώ εκτός έδρας σε δώδεκα αναμετρήσεις, έχει καταφέρει να αποσπάσει μόλις μια ισοπαλία με μέσο όρο 3,5 τέρματα παθητικό.

Δεν μπορώ να μην ποντάρω στον άσο εδώ σε απόδοση 1.77 στο Pamestoixima.gr.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυάδα απόδοσης 3.39
16:30
Μπόχουμ - Γκρόιτερ Φιρτ
1
1.77
17:30
Μποαβίστα - Μπράγκα
1.92
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις