Τα κίνητρα και οι ευκαιρίες…

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Στο κυνήγι ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου η Λανς που θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Μπρεστ. Διατηρείται το αήττητο στην Κορσική.

Προγνωστικά Γαλλίας: Το κίνητρο στη Λανς

Αναμετρήσεις με ξεχωριστό ενδιαφέρον στο σημερινό κουπόνι των Ligue 1 και Ligue 2. Φαβορί η Λανς που υποδέχεται τη Μπρεστ στον γαλλικό Βορρά, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν για τα προγνωστικά Γαλλίας και τέσσερα ματς από τη Ligue 2 (Ροντέ – Οσέρ, Μπαστιά – Βαλενσιέν, Νανσί – Γκρενόμπλ και Ντιζόν – Καέν). Στο δια ταύτα…

Ξεκινάμε από το παιχνίδι Λανς – Μπρεστ. Οι γηπεδούχοι διανύουν εκ νέου περίοδο φόρμας με δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια (2-1-0) και δείχνουν ότι και φέτος θα είναι από τις διεκδικήτριες των ευρωπαϊκών εισιτηρίων (-3 από την 5η θέση). Εντός «Μπολάρ-Ντελελί» είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι (6-5-2) ενώ διατηρούν και μία εκ των κορυφαίων επιθέσεων στη Ligue 1 (4η με 42 τέρματα). Μελανό σημείο για την ομάδα του Φρανκ Εζ η αδυναμία να κρατήσει ανέπαφη την εστία της (χειρότερη άμυνα του top 10 με 37 γκολ παθητικό, μόλις 5 φορές φέτος κατάφερε να μη δεχθεί γκολ), κάτι που τις έχει στοιχίσει αρκετούς βαθμούς έως τώρα. Γνωστές οι απουσίες της, πρακτικά παρατάσσεται πλήρης.

Η Μπρεστ από την άλλη ηττήθηκε μεν εντός έδρας από τη Λοριάν στο ντέρμπι της Βρετάνης (0-1), ωστόσο έχει ως ελαφρυντικό το γεγονός ότι αγωνίστηκε για μία ώρα με παίκτη λιγότερο (αποβολή Σαρντονέ στο 29′). Στους 32 βαθμούς η ομάδα του Μισέλ ντερ Ζακαριάν, ουσιαστικά δεν κυνηγάει κάτι και λογικά δεν θα απειληθεί (+10 από την 18η θέση, -11 από 5η θέση). Ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην έδρα της η Μπρεστ, χωρίς νίκη εκτός έδρας από τις 4 Δεκεμβρίου (1-2 στη Μαρσέιγ, 0-2-2 έκτοτε). Θα λείψουν τα 2/4 από την άμυνά της καθώς τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Σαρντονέ και τραυματίας ο βασικός δεξιός μπακ Πιέρ-Γκαμπριέλ.

Ανοίγουν από νωρίς συνήθως τα παιχνίδια τόσο της Λανς εντός (τουλάχιστον ένα γκολ από ημίχρονο στα 9 από τα 13 στο «Μπολάρ-Ντελελί») όσο και της Μπρεστ εκτός (γκολ στα 12 από τα 13 ημίχρονα ως φιλοξενούμενη). Έξτρα κίνητρο για τους «λανσουά» το βαρύ 4-0 του πρώτου γύρου.

Μονόπλευρο ουσιαστικά το βαθμολογικό ενδιαφέρον ενώ και οι απουσίες στην άμυνα της Μπρεστ είναι σημαντικές. Εκτιμώ ότι θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι σημείο που μπορεί να συνδυαστεί είτε με over 1,5 είτε με γκολ από ημίχρονο για καλύτερη απόδοση.

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από Ligue 2

Στα της Ligue 2, έχουμε φαβορί που δύσκολα σπάνε (Οσέρ, Μπαστιά), ματς «εξάποντο» στη Νανσί αλλά και αναμέτρηση με άρωμα…Ligue 1 στο Ντιζόν – Καέν.

Η Οσέρ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (με 1-0) που την ανέβασαν στην 4η θέση της Ligue 2 (-6 από την πρώτη 2άδα). Είναι αήττητη στις πέντε τελευταίες εξόδους της (3-2-0), διάστημα στο οποίο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Φιλοξενείται από τη Ροντέ η οποία εξακολουθεί να προβληματίζει επιθετικά και αγνοεί τη νίκη για 9 ματς (τελευταίο τρίποντο το 1-0 επί της Νιμ στις 3 Δεκεμβρίου, 0-5-4 έκτοτε με μόλις 3 γκολ ενεργητικό).

Δεν περιμένω να ανοίξει το ματς ενώ μου φαίνεται δύσκολο να ηττηθεί η Οσέρ. Θα πάρουμε το Χ2 σε συνδυασμό με under 3,5 στο αποδεκτό 1.70.

Φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος και η Μπαστιά που υποδέχεται τη Βαλενσιέν στην Κορσική. Δύο ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού (+3 η Βαλενσιέν, +2 η Μπαστιά) επομένως το μεταξύ τους παιχνίδι είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Οι «μπλε» διατηρούν μέχρι σήμερα απόρθητο το «Αρμάν Τσέζαρι» (3-10-0) όπου τα παιχνίδια σπάνια έχουν γκολ (11/13 under).  Παρόμοιες οι επιδόσεις και της Βαλενσιέν ως φιλοξενούμενη (10/13 under) με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σημειώσει μόλις μία φορά πάνω από ένα γκολ (στο 1-2 στην έδρα της Καέν).

Δύσκολα θα δούμε και εδώ το σκορ να ξεφεύγει, παράδοξο αν καταφέρει η Βαλενσιέν να σπάσει το αήττητο της Μπαστιά. Θα πάρουμε και εδώ το συνδυαστικό 1Χ & under 3,5 και θα το κάνουμε δυάδα με αυτό της Οσέρ. 

Winmasters – O% Γκανιότα* κάθε μέρα.

Ματς σαν τελικός για τη Νανσί που υποδέχεται τη Γκρενόμπλ. Οι γηπεδούχοι είναι αισθητά βελτιωμένοι μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ωστόσο παραμένουν ακόμα στην τελευταία θέση της Ligue 2, πέντε βαθμούς πίσω από την σημερινή τους αντίπαλο. Ομάδα έδρας η Νανσί, έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα (2-1-0) και ματς σαν το αποψινό είναι από τα λεγόμενα «must-win». Το παλεύει από την άλλη η Γκρενόμπλ, άξιζε τον βαθμό απέναντι στην Τουλούζ όμως μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά της στο απευθείας φάουλ του Φαν ντεν Μπούμεν στο 74′ της κόστισε τον αγώνα. Ακίνδυνη μακριά από την έδρα της, μόλις ένα διπλό σε 13 παιχνίδια.

Δεν αρκεί η ισοπαλία στη Νανσί που σίγουρα θα «χτυπήσει» το ματς ενώ και η Γκρενόμπλ θα βρει τους χώρους να γίνει απειλητική. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για κόρνερ στο ματς (περίπου 11 ανά αγώνα εντός της Νανσί), εφικτό το over 8,5.

Αξία υπάρχει στα γκολ του Ντιζόν – Καέν. Δύο από τις πιο ποιοτικές επιθέσεις στην κατηγορία (με παίκτες όπως Λε Μπιχάν, Σίντλερ, Μεντύ, Ντα Κόστα) οι οποίες δημιουργούν διψήφιο αριθμό τελικών στα παιχνίδια τους. Σε πολύ ψηλές τιμές το over, σίγουρα έχει αξία.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
18:00
Λανς - Μπρεστ
1 & over 1,5
2.00
BET: 15 units
Fun bet
18:00
Λανς - Μπρεστ
Γκολ Καλιμουέντο & να δεχθεί κάρτα Μανεττί
8.10
BET: 3 units
Δυάδα απόδοσης 2.72
20:00
Μπαστιά - Βαλενσιέν
1Χ & under 3,5
1.60
20:00
Ροντέ - Οσέρ
2Χ & under 3,5
1.70
BET: 15 units
Κόρνερ
20:00
Νανσί - Γκρενόμπλ
Over 8,5 κόρνερ
1.95
BET: 10 units
Μονό
20:00
Ντιζόν - Καέν
Over 2,5
2.52
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις