Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ με ειδικά παικτών και combo bets

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ με ειδικά παικτών και combo bets

Το ματς στο «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Γουέστ Χαμ (19:30), ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Premier League, που μπαίνει στην 28η αγωνιστική.

Οι «reds» βρίσκονται στην καλύτερή τους φάση από το ξεκίνημα της χρονιάς. Μετά την κατάκτηση του EFL Cup κόντρα στην Τσέλσι, μεσοβδόμαδα κάνοντας «φρεσκάρισμα» προκρίθηκαν και στα προημιτελικά του FA Cup με τη νίκη απέναντι στη Νόριτς (2-1). Τώρα θέλουν να συνεχίσουν το κυνήγι της Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή, από την οποία «μάζεψαν» τη διαφορά.

Η ομάδα του Κλοπ πηγαίνει «τρένο» παντού το τελευταίο διάστημα. Είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις μέσα στο 2022 έχοντας μόλις 2 ισοπαλίες και 12 νίκες, εκ των οποίων οι 11 είναι διαδοχικές! Αξίζει να σημειωθεί ότι εντός έδρας η πιο πρόσφατη απώλεια χρονολογείται πέρσι τον Μάρτιο, έκτοτε αριθμεί 21 νίκες και 6 ισοπαλίες (σε όλες τις διοργανώσεις).

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ 1: 1.34 X: 5.40 2: 8.40

Η Γουέστ Χαμ «θυσίασε» το Κύπελλο μένοντας εκτός συνέχειας από τη Σαουθάμπτον, ωστόσο αυτό που την «καίει» είναι ξεκάθαρα το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες παραμένει για τα καλά στο κόλπο της τετράδας και θα τα δώσει όλα για να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Λίβερπουλ.

Τα «σφυριά» έχουν χτίσει ένα αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων στην Premier League, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Το μεγάλο τους ζήτημα παραμένει η αμυντική λειτουργία. Η Γουέστ Χαμ στα τελευταία τέσσερα ματς που έχει δεχτεί γκολ, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ματς της Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις