Το Άρης – Ολυμπιακός και το ντέρμπι του Μάντσεστερ με 0% γκανιότα**!

Ρόμα – Αταλάντα με 0% γκανιότα** και Live Streaming*

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr!

Με το Golden 21, το παιχνίδι σου αποκτά άλλη αξία στο Pamestoixima.gr! Μπορείς να μπεις στο Pamestoixima.gr, να επιλέξεις 7 αγώνες με άθροισμα 21 γκολ και κερδίζεις golden χρηματικά έπαθλα: τουλάχιστον 21.000 ευρώ εγγυημένα* κάθε εβδομάδα! Ο διαγωνισμός Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια.

Golden 21: Γκολ από χρυσάφι στο Pamestoixima.gr!

Από εκεί και πέρα, η ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον την Κυριακή (06/03). Ντέρμπι στο Μάντσεστερ ανάμεσα στη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ και στο Pamestoixima.gr το ζεις παραπάνω με 0% γκανιότα** και περισσότερες από 500 ειδικές αγορές για κόρνερ, κάρτες, παίκτες και όχι μόνο!

Επίσης, με 0% γκανιότα** μπορείς να ζήσεις και την πολύ σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό για τη Super League, ενώ με 0% γκανιότα**, αλλά και με Live Streaming* είναι διαθέσιμο το κομβικό ματς ανάμεσα στη Νάπολι και τη Μίλαν για το ιταλικό πρωτάθλημα!

Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα είναι διαθέσιμα ειδικά στοιχήματα σε σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr. 

Σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις καθημερινά στο Pamestoixima.gr!

Τέλος, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*!Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις