Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προβλέψεις Σαββάτου: Επτά αγώνες για τα 21.000 ευρώ!

Προγνωστικά από το koubanezos.gr στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr, το Golden 21.

To koubanezos.gr δηλώνει δυναμικά «παρών» στο νέο παιχνίδι του Pamestoixima.gr. Το Golden 21 ήρθε και μοιράζει κάθε εβδομάδα 21.000 ευρώ – αν θέλετε να μετέχετε, διαβάστε μας.

Πρακτικά τι πρέπει να κάνουμε; Απλά βήματα.

Να εγγραφούμε στο pamestoixima.gr – αν δεν είμαστε ήδη εγγεγραμμένοι.

  1. Να βρούμε επτά αγώνες με άθροισμα, ακριβώς, 21 γκολ από συγκεκριμένες λίγκες.
  2. Ποιες; Super League (Ελλάδα), Premier League (Αγγλία), La Liga (Ισπανία), Serie A (Ιταλία), Bundesliga (Γερμανία), Ligue 1 (Γαλλία), Eredivisie (Ολλανδία), Primeira Liga (Πορτογαλία) και Pro League (Βέλγιο).
  3. Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Αν δεν βρεθεί νικητής που πρόβλεψε τα 21 γκολ το χρηματικό ποσό μεταφέρεται και προστίθεται στα 21.000 ευρώ της επόμενης εβδομάδας.
  4. Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.
  5. Επόμενο βήμα; Προγνωστικά. Επτά αγώνες για το Σαββατοκύριακο. Με τη σκέψη να στριφογυρίσουν περίπου στα 3 γκολ.

Ακόμη μία εβδομάδα για το Golden 21 και αν δεν πρόλαβες να συμμετάσχεις την πρώτη εβδομάδα, εδώ είμαστε. Η ομάδα του koubanezos.gr είναι εδώ να σου δώσει μια χείρα βοηθείας έστω και την ύστατη στιγμή. Πάμε να δούμε για αυτό το Σάββατο.

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν: Χωρίς Σικ και Μπελαράμπι οι φιλοξενούμενοι, θα δυσκολευτούν ακόμη περισσότερο να βρουν γκολ. Αντεπίθεση και στατικές φάσεις μόνο. Πολλές απουσίες για τους Βαυαρούς, είχαν όμως καλή εικόνα με την Αϊντραχτ. Πιθανό το 2-3 γκολ, άντε να ξεφύγει ελάχιστα και να λήξει στα τέσσερα τέρματα.

Λειψία – Φράιμπουργκ: Προκρίσεις, μεσοβδόμαδα, για αμφότερες στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ευχάριστη έκπληξη της σεζόν η Φράιμπουργκ, διεκδικεί θέση ακόμη και στο Champions League. Σε τοπ φόρμα η Λειψία. Ξεκινάει -λογικά- από το 1-1 και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να φτάσει ψηλά.

Μπέρνλι – Τσέλσι: Οι γηπεδούχοι πρέπει να σφίξουν αμυντικά, εάν θέλουν να διατηρήσουν πιθανότητες παραμονής. Δυσκολεύεται εσχάτως κόντρα σε κλειστές άμυνες η Τσέλσι. Κλειστό παιχνίδι αναμένεται, δύσκολα θα ξεφύγει από τα 2-3 γκολ.

Εσπανιόλ – Χετάφε: Αμφότερες με μικρό μαξιλαράκι ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Ο νικητής ξεφεύγει ακόμη περισσότερο, πιθανώς να εξασφαλίζει και παραμονή. Δύσκολα θα ανοιχτούν και θα αφήσουν χώρους, συνεπώς δύσκολα θα πάρει έκταση και το σκορ.

Golden 21. Γκολ από χρυσάφι! / Με στόχο τα 21! / Γιατί κάθε γκολ μετράει!

Κάλιαρι – Λάτσιο: Καλά κρατεί το αήττητο σερί της Κάλιαρι, το οποίο την έχει βγάλει απ’ την επικίνδυνη ζώνη. Μεγάλο διπλό στο Τορίνο επί της «γκρανάτα». Ήττα με buzzer beater για τη Λάτσιο κόντρα στη Νάπολι κι ενώ είχε ισοφαρίσει λίγο νωρίτερα. Γυροφέρνει τα 2-3 γκολ καθώς οι νησιώτες επιλέγουν τον κοντρολαρισμένο ρυθμό και ο Σάρι προσπαθεί να φτιάξει την άμυνά του.

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν: Με την ψυχολογία στα ύψη οι γηπεδούχοι, μετά την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου. Χωρίς Εμπαπέ και με το μυαλό στον επαναληπτικό της Μαδρίτης κόντρα στη Ρεάλ οι φιλοξενούμενοι, μυρίζει… γκέλα. Θα δυσκολευτεί να σκοράρει η Παρί, δύσκολα να επιτευχθούν πάνω από τρία τέρματα.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ: Δυσκολεύτηκε η ομάδα του Αντσελότι να βρει γκολ κόντρα στην κλειστή άμυνα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Συν τοις άλλοις, άπαντες στη Μαδρίτη σκέφτονται τον επαναληπτικό με την Παρί. Τον πρώτο λόγο στην άμυνα θα δώσει η Σοσιεδάδ. Πιθανά σκοράκια το 1-1 και το 2-1, αμφότερα επιβεβαιώνουν τα 2-3 γκολ.

 

Συνοπτικά οι προβλέψεις του Σαββάτου για το Golden 21.
Σάββατο 5/316:30Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν
Σάββατο 5/316:30Λειψία – Φράιμπουργκ
Σάββατο 5/317:00Μπέρνλι – Τσέλσι
Σάββατο 5/317:15Εσπανιόλ – Χετάφε
Σάββατο 5/321:45Κάλιαρι – Λάτσιο
Σάββατο 5/322:00Νις – Παρί Σεν Ζερμέν
Σάββατο 5/322:00Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις