ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/3) - Με νέο προπονητή η Λιντς

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/3) - Με νέο προπονητή η Λιντς

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/3) – Με νέο προπονητή η Λιντς

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Σάββατο 5/3) - Με νέο προπονητή η Λιντς

Λέστερ – Λιντς (14:30): Αποχώρησε μετά από 170 αγώνες ο Μαρσέλο Μπιέλσα από τους φιλοξενούμενους, πληρώνοντας εν πολλοίς την κάκιστη φετινή πορεία της ομάδας. Αντικαταστάτης ο 48χρονος Αμερικάνος Τζέσε Μαρς, πρώην προπονητής σε Νέα Υόρκη, Σάλτσμπουργκ, Λειψία. Επέστρεψε την Τετάρτη ο Βάρντι για τους γηπεδούχους μετά από δυόμιση μήνες, κέρδισε η Λέστερ με 2-0 τη Μπέρνλι εκτός. Δεν μπορεί να κάνει μαγικά ο νέος κόουτς της Λιντς, αξία στον άσο του 1.75 από τη Novibet.

Μπάγερν Μονάχου – Λεβερκούζεν (16:30): Θετική η εμφάνιση των γηπεδούχων κόντρα στην Αϊντραχτ, δίκαιο το 1-0, με θελκτική άμυνα. Παραμένουν αρκετές οι απουσίες. Εκτός οι Νόιερ, Ντέιβιτς, Ερνάντες, Γκορέτσκα και Τολισό, στα θετικά πως επιστρέφει ο Μίλερ. Εξαιρετική επιθετικά η Λεβερκούζεν φέτος, έχει σημειώσει 63 γκολ σε 24 αγωνιστικές. Πρόσφατα φιλοδώρησε την Μπίλεφελντ με τρία τεμάχια, ταξιδεύει στο Μόναχο δίχως τον αρχισκόρερ Σικ και τον Μπελαράμπι. Το over 3,5 πλασάρεται στο 1.60 στο Pamestoixima.gr, ποντάρεται στο live και σε αποδόσεις άνω του 1.80.

Ρόμα – Αταλάντα (19:00): Σε θρίλερ μετέτρεψε τον αγώνα με τη Σπέτσια η Ρόμα, βρήκε σωτηρία από το VAR στο 90+9′. Εχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες, αμφίβολοι οι Ολιβέιρα και Γκιάν. Διέσυρε τη Σαμπντόρια (4-0) τη Δευτέρα η Αταλάντα, βρήκε τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές. Εκτός Τολόι, Ζαπάτα και Ιλιτσιτς, ερωτηματικό ο Μαλινόφσκι και ο Μουριέλ. Προσπαθούν να βρουν φόρμα οι φιλοξενούμενοι, μπορούν να χτυπήσουν την προβληματική Ρόμα. Στο 2.50 το διπλό στο Pamestoixima.gr.

Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ (19:30): Επικράτησε και της Νόριτς η Λίβερπουλ και πέρασε στα προημιτελικά του FA Cup (2-1 εντός). Κλασικά σκόραρε ο Μιναμίνο, το συνηθίζει ο Ιάπωνας στο Κύπελλο. Παραμένει εκτός ο Τιάγκο, αμφίβολος ο Φιρμίνο. Αποκλεισμό γνώρισε η Γουέστ Χαμ στον ίδιο θεσμό μετά την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Σαουθάμπτον. «Πλήρωσε» το ροτέισον, είχε προηγηθεί το σημαντικό 1-0 επί της Γουλβς για την Premier. Παραμένουν εκτός οι Τσουφάλ, Ογκμπόνα και Μαζουακού. Σε δαιμονιώδη κατάσταση η Λίβερπουλ, ακόμη και με ροτέισον μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο με over 2,5 στο 1.75 από τον Stoiximan, έχοντας 17 γκολ ενεργητικό στα τέσσερα τελευταία εντός της.

Νις – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00): Για το κύπελλο έμειναν στο 0-0 στο Παρίσι, προκρίθηκε στα πέναλτι η Νις. Η Παρί μετράει 7 διαδοχικά goal/goal μακριά από το σπίτι της. Εκτός ο τιμωρημένος και πολύτιμος Εμπαπέ, επιστρέφει ο Βεράτι, όπως και ο Ερέρα. Αμφίβολοι Παρέδες και Χακίμι. Επικράτησε εντός της Βερσάιγ με 2-0 η Νις και προκρίθηκε στον τελικό κυπέλλου, η ψυχολογία της βρίσκεται στα ύψη. Επιστρέφουν οι σημαντικοί Ντάντε και Κλάιφερτ. Το μυαλό της Παρί βρίσκεται στη Ρεάλ και δίχως τον Εμπαπέ, αναμένεται να προβληματίσει. Παίζεται το 1Χ στον διπλασιασμό από τη Betshop.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ρεάλ Σοσιεδάδ (22:00): Στο 53-17-4, over 2,5 τα 10/12 τελευταία. Πέρασε δύσκολα από την έδρα της Ράγιο η Ρεάλ, λυτρωτής ο Μπενζεμά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Στο μυαλό των γηπεδούχων η προσεχής ρεβάνς με την Παρί, αμφίβολοι Αλάμπα και Μπέιλ. Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους φιλοξενούμενους, πέρασε 2-0 από τη Μαγιόρκα μεσοβδόμαδα και μείωσε στον πόντο από την πρώτη τετράδα, ενώ παράλληλα δεν λείπουν οι απουσίες. Παραδοσιακά βρίσκει γκολ στη Μαδρίτη η Σοσιεδάδ, στο 1.70 πλασάρεται το αμφίτερμα στη Novibet.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις