Super League: Previews και σημεία για την 26η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 26ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 26ης αγωνιστικής (φινάλε κανονικής περιόδου)

Φινάλε στη κανονική περίοδο στη Super League με την 6η θέση να παίζεται τελευταία αγωνιστική. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης μετά την επιστροφή του -6 και Παναθηναϊκός είναι οι πέντε πρώτοι. Αστέρας, ΟΦΗ και ΠΑΣ θα παλέψουν για το τελευταίο εισιτήριο. Όλα τα παιχνίδια τη Κυριακή στις 19:00. Για τους τρεις τελευταίους ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Ο Αστέρας μπαίνει σίγουρα στα πλέι οφ αν κερδίσει.
  • Ο ΠΑΣ χρειάζεται νίκη και να μην κερδίσει ο Αστέρας.
  • Ο ΟΦΗ θέλει νίκη και να μην κερδίσει ο Αστέρας.
  • Στην ισοβαθμία Αστέρα και ΠΑΣ, υπερτερεί ο Αστέρας.
  • Στην ισοβαθμία Αστέρα και ΟΦΗ, υπερτερεί ο Αστέρας.
  • Σε τριπλή ισοβαθμία Αστέρα, ΠΑΣ, ΟΦΗ, μειονεκτεί ο ΠΑΣ και υπερτερεί ο Αστέρας.

(19:00) ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ: Ούτε τώρα νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Αν και βρέθηκε με παίχτη παραπάνω από το 19′ και προηγήθηκε στο σκορ, προκοπή δεν είδε. Ανούσια υπεροχή και δέχτηκε ακόμη ένα γκολ από λάθος παιχτών. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη το ντεμπούτο Οφρυδόπουλου. Έντονες αποδοκιμασίες από το κόσμο. Αμφίβολοι οι Γέβτιτς (μέσος), Γκαρσία (εξτρέμ), εκτός οι Λε Ταλέκ (μέσος) Ρότα (μπακ), Βράνιες (στόπερ).

Αστέρας Τρίπολης: Δεν ήταν καλός απέναντι στον Ολυμπιακό και ένα κακό πεντάλεπτο, όπου δέχτηκε τρία γκολ, οδήγησε σε διασυρμό με 5-1. Τελικός το ματς με την ΑΕΚ, αφού με νίκη είναι σίγουρα στα πλέι οφ. Η αποστολή αναμένεται πλήρης.

Εκτίμηση: Στοιχηματικά αυτή η ΑΕΚ δε μπορεί να αντισταθμίσει τόσο χαμηλές αποδόσεις. Ο Αστέρας καίγεται, υπάρχει το βάρος του πρέπει, αλλά η σεζόν του αξίζει να παλέψει τη τελευταία αγωνιστική. Καθαρά σε θέμα κινήτρου δε περνάει απαρατήρητη η κόντρα.

(19:00) Άρης – Ολυμπιακός

Άρης: Καλή εμφάνιση και δίκαιο δύο στα δύο με τον Μπούργος στον πάγκο. Με τη ψυχολογία στα ύψη οι κιτρινόμαυροι μετά και την θετική απάντηση του CAS, που τους δικαίωσε, με τους έξι βαθμούς να επιστρέφουν. Στο -1 από την ΑΕΚ πλέον στη 4η θέση και στο +3 από τον πέμπτο Παναθηναϊκό. Τρομερά αμφίβολοι οι Μπερτόλιο και Ματέο Γκαρσία (μέσοι). 

Ολυμπιακός: Δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο με τον Αστέρα, αλλά ο αειθαλής Βαλμπουενά του έδειξε το δρόμο για τη νίκη. Με ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο στο δεύτερο μέρος, όπου σημείωσε τρία γκολ, διέσυρε εν τέλει με 5-1 τον Αστέρα. Συνεχίζει με σκοπό να τερματίσει αήττητος το φετινό πρωτάθλημα. Αμφίβολοι οι Μανωλάς (στόπερ), Τικίνιο (επιθετικός), εκτός οι Παπασταθόπουλος (στόπερ), Ρέαμπτσιουκ (μπακ).

Εκτίμηση: Με άλλη ψυχολογία ο Άρης ο οποίος βρίσκεται πλέον και με τα δύο πόδια στα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει αποκλειστικό στόχο το αήττητο και να διατηρήσει την παράδοση που τον θέλει να μη χάνει από τον Άρη τα τελευταία 12 χρόνια. Δίκαιες οι τιμές στην ισοπαλία, που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

(19:00) Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Ατρόμητος: Η μισή δουλειά έγινε στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου ουσιαστικά με τη νίκη πήρε μαξιλάρι ασφαλείας τεσσάρων βαθμών. Όλα θα κριθούν εν τέλει στα πλέι άουτ με τον Ατρόμητο πάντως σε καλύτερο φεγγάρι. Απών ο Βασιλαντωνόπουλος (μπακ), λόγω καρτών.

Παναθηναϊκός: Τρομερή εμφάνιση και νίκη απέναντι στην ΑΕΚ με 3-0. Πηγαίνει για δυνατό φίνις στο Περιστέρι, αφού μετά την επιστροφή των βαθμών στον Άρη πρέπει να πιέσει για την τέταρτη θέση. Εκτός οι Λούντκβιστ, Πέρεζ (μέσοι), Μακέντα (επιθετικός).

Εκτίμηση: Ναι σύμφωνοι δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ο Παναθηναϊκός και ειδικά εκτός έδρας. Παρόλα αυτά ο Ατρόμητος συνεχίζει να μη δείχνει σημεία βελτίωσης και οι πράσινοι οφείλουν να πιέσουν για τη τέταρτη θέση. Στις τιμές που κυκλοφορεί το διπλό, αποκτά αξία.

(19:00) Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα

Βόλος ΝΠΣ: Με μόνη έγνοια να τερματίσει στις θέσεις 7-10 για να έχει ένα ματς περισσότερο εντός έδρας στα πλέι άουτ ο Βόλος. Δεν παίζει με κίνητρο εδώ και καιρό και φαίνεται και εντός γηπέδου. Εκκρεμεί το εξ αναβολής με τον Ατρόμητο το βράδυ της Πέμπτης. Απόντες οι Κότνικ (τερματοφύλακας), Φεράρι (μπακ), Σοάρες (μέσος).

ΠΑΣ Γιάννινα: Δεν παραδίδει τα όπλα ο ΠΑΣ αν και εκκρεμεί η απόφαση για το -5, που αν το πάρει πίσω είναι εντός πλέι οφ. Παρόλα αυτά νίκησε τη Λαμία και θέλει νίκη μέσα στο Βόλο για να είναι σίγουρος ακόμα και σε περίπτωση αρνητικής απόφασης. Χωρίς απουσίες, πλην του μακροχρόνια Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Τέσσερα διπλά έχει φέτος ο ΠΑΣ, αλλά μαζί και όλο το κίνητρο. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος ο Βόλος ειδικά στη μέρα του και σε τέτοια παιχνίδια έχει κάνει αρκετές «κηδείες». Πρώτη επιλογή το αμφίτερμα.

(19:00) Ιωνικός – Παναιτωλικός

Ιωνικός: Ακόμη μια φορά φέτος που δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ. Δίκαιη ισοπαλία, αφού το πάλεψαν οι Νικαιώτες και το άξιζαν. Κλείνει σε καλό μομέντουμ τη σεζόν, θα θέλει μια καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό του. Αμφίβολος ο Κάνιας (μέσος).

Παναιτωλικός: Δεν έχασε ούτε από το Βόλο, τρέχει πλέον σερί τεσσάρων αήττητων παιχνιδιών. Μοναδικός στόχος το καλύτερο πλασάρισμα ενόψει των πλέι άουτ. Απόντες οι Μόρσει (μέσος), Μαλής (στόπερ).

Εκτίμηση: Σε καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες, ουσιαστικά ψάχνουν το καλύτερο πλασάρισμα στο φινάλε. Λίγο πλασματικό το μηδέν παθητικό στα τελευταία παιχνίδια για τον Παναιτωλικό, αφού έδωσε δικαιώματα. Ο Ιωνικός επιθετικά τουλάχιστον είναι αξιόπιστος. Υψηλές οι τιμές στο αμφίτερμα, αξίζει το ρίσκο.

(19:00) Λαμία – ΠΑΟΚ

Λαμία: Έκτη σερί ήττα για τη Λαμία με μόλις ένα γκολ ενεργητικό σε αυτή τη περίοδο. Παραιτήθηκε ο Γρηγορίου, ανέλαβε ο Φέστα μέχρι πρότεινος του τεχνικός του Απόλλωνα. Απόντες οι Τσανδάρης, Γκέντζογλου (μέσοι), αμφίβολοι οι Σκόνδρας (μπακ), Καραμάνος (επιθετικός).

ΠΑΟΚ: Ισοπαλία με τον Ιωνικό, παλικαρίσια ισοπαλία με την ΑΕΚ αν και έπαιζε με παίχτη λιγότερο για περίπου 70′ λεπτά. Το βλέμμα πλέον στο Conference και το ματς με τη Γάνδη. Ροτέισον αναμένεται από τον Λουτσέσκου, αν και το +7 που έχει στη δεύτερη θέση πρέπει να διατηρηθεί. Απόντες οι Κρέσπο (στόπερ), Τσιγγάρας (μέσος). Αμφίβολοι οι Ζίβκοβιτς, Μιτρίτσα (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Αλλαγή τεχνικού στη Λαμία, πάντα επηρεάζει αυτό σε ένα παιχνίδι. Το μυαλό του ΠΑΟΚ είναι στη Γάνδη και δεν  το κρύβει. Στοιχηματικά δε πιάνεται από πουθενά, ίσως με τη νοοτροπία του Φέστα και το ροτέισον του ΠΑΟΚ να πάει σε εξαιρετικά χαμηλό ρυθμό το ματς. Μια ζαριά στο under 2,5.

(19:00) ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης

ΟΦΗ: Πολλά τα προβλήματα απέναντι στον Ολυμπιακό, ουσιαστικά τιμητικό το τελικό 2-0. Χωρίς νίκη τρεις αγωνιστικές οι Κρητικοί, εξ αρχής το τελευταίο ματς με τον ουραγό Απόλλωνα ήταν κυκλωμένο. Εκτός οι Γιαννούλης (στόπερ), Ουές, Μαρινάκης (μπακ), Τοράλ (μέσος).

Απόλλων Σμύρνης: Στο ντεμπούτο του Τεννέ στο πάγκο είδε τέσσερα γκολ να του ακυρώνονται και μοιραία ηττήθηκε με 2-0 στο ντέρμπι ουραγών από τον Ατρόμητο. Ουσιαστικά υποβιβασμένη η «ελαφρά ταξιαρχία», ίσως τη δούμε να παίζει πιο απελευθερωμένα. Εκτός οι Ρόγκνε, Ντομίνγκεζ (στόπερ), Βιτλής (μπακ), Φατιόν, Κάστρο (μέσοι), Σίνιεβιτς (επιθετικός).

Εκτίμηση: Ουσιαστικά υποβιβασμένος ο Απόλλωνας, με το Τεννέ να διαμηνύει πως δε θα τα παρατήσουν. Ναι οκ δεν είναι καλά ο ΟΦΗ, αλλά από τη στιγμή που όλα είναι στο χέρι του δε νομίζω να λαθέψει. Με ρίσκο άσος από ημίχρονο.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

Προγνωστικά 26ης αγωνιστικής
19:00
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Χ2
2.15
19:00
Άρης - Ολυμπιακός
Χ
3.00
19:00
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός
2
2.35
19:00
Βόλος - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
2.10
19:00
Ιωνικός - Παναιτωλικός
Goal/goal
2.02
19:00
Λαμία - ΠΑΟΚ
Under 2,5
1.70
19:00
ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης
1 ημίχρονο/1 τελικό
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις