Η νέα σεζόν του MotoGP «τρέχει» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η νέα σεζόν του MotoGP «τρέχει» αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Πρώτος σταθμός το Κατάρ, το τριήμερο 4-6/3.

Η νέα σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΜotoGP ξεκινά το τριήμερο 4-6/3 και για μια ακόμη χρονιά, θα μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, τον απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις της ταχύτητας και του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η εκκίνηση θα γίνει στην πίστα Losail International Circuit του Κατάρ. Εκεί, θα «βρεθούν» οι συνδρομητές της COSMOTE TV, μέσω του COSMOTE SPORT 5HD, για να παρακολουθήσουν όλη την αγωνιστική δράση του πρώτου τριημέρου, από τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές (Παρασκευή 4/3, 10.45) έως και τον αγώνα της Κυριακής 6/3 (16.30).

Στο καλεντάρι της φετινής διοργάνωσης επιστρέφουν τα Grand Prix της Αργεντινής, της Φιλανδίας (μετά από 39 χρόνια), της Ινδονησίας (μετά από 24 χρόνια), της Ιαπωνίας (μετά από 3 χρόνια), της Ταϊλάνδης, της Αυστραλίας και της Μαλαισίας, με τον συνολικό αριθμό των αγώνων να ανέρχεται στους 21, για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Ηχηρή θα είναι φέτος η απουσία του Βαλεντίνο Ρόσι. Ο θρυλικός «γιατρός» δεν θα εμφανισθεί στο grid, μετά από σχεδόν τρεις δεκαετίες, κατά τις οποίες αναδείχθηκε εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Στα κορυφαία ονόματα, που θα συμμετέχουν, περιλαμβάνονται o 6 φορές πρωταθλητής Μαρκ Μάρκεθ, ο περσινός πρωταθλητής Φάμπιο Κουαρταράρο, ο πρωταθλητής του 2020 Ζοάν Μιρ,Άλεξ Ρινς, Μάβερι Βινιάλες, Φράνκι Μορμπιντέλι, Πέκο Μπανιάια, αλλά και τα «new entries» στην κορυφαία κατηγορία, Ρεμί Γκάρντνερ (πρωταθλητής του Moto2 2021) και Ραούλ Φερνάντεθ.

Μια μέρα πριν την έναρξη της νέας σεζόν του MotoGP, οι φαν του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το ρεπορτάζ από την προετοιμασία των οδηγών στο Κατάρ, μέσα από την ειδική εκπομπή «MotoGP Pre Season» (Πέμπτη 3/3, 21.00, COSMOTE SPORT 5HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV).

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις