Το 11-0 του Ολυμπιακού ήταν το αποκορύφωμα μιας απίθανης ομάδαρας…

Το 11-0 του Ολυμπιακού ήταν το αποκορύφωμα μιας απίθανης ομάδαρας…

Παραμένει μέχρι σήμερα ένα ακατάρριπτο ρεκόρ για αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος

«Ολυμπιακός Σεισμός» έγραφε με «ξύλινους» τίτλους στο πρωτοσέλιδό του το «Φως των Σπορ» για το ματς… σαν σήμερα, της 3ης Μαρτίου 1974 στο Καραϊσκάκη. «Φανταστικό παιχνίδι, φανταστικό σκορ, φανταστική απόδοσις, ο Ολυμπιακός συνέτριψε το ελληνικό ρεκόρ όλων των εποχών», υπερθεμάτιζε την ίδια ημέρα και η «Αθλητική Ηχώ» στην κορυφή του δικού της πρωτοσέλιδου.

Αφορμή το απίστευτο 11-0, σκορ του αγώνα με τον Φωστήρα, που παραμένει μέχρι σήμερα ένα ακατάρριπτο ρεκόρ για αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος και που, όση φαντασία και να διαθέτεις, δύσκολα μπορείς να φανταστείς ότι θα καταρριφθεί στο μέλλον.

Εκείνη τη σεζόν ο Ολυμπιακός κατέρριψε όλα τα ρεκόρ, που τα περισσότερα παραμένουν μέχρι σήμερα. Δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν πως υπήρξε η πιο θεαματική ομάδα στην ιστορία του συλλόγου. Σίγουρα πάντως ήταν η πιο επιθετική όλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και το αποδεικνύουν οι αριθμοί… 102 γκολ μέσα σε μια σεζόν, δεν μπαίνουν κάθε χρόνο! Για την ακρίβεια δεν ξαναμπήκαν ποτέ! Ουδείς κατάφερε να πλησιάσει έστω τα 100.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις