Καυταντζόγλειο, Ρουμανία και EuroLeague οδηγούν στο ταμείο!

Καυταντζόγλειο, Ρουμανία και EuroLeague οδηγούν στο ταμείο!

Ο Νίκος Φωτιάδης έχει διαλέξει μια δυάδα με επιλογές από Super League 2 και Liga 1 Ρουμανίας και ένα μονό από τη EuroLeague για τα προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλους. Χωρίς πολλές επιλογές, έχοντας τσεκάρει το σημερινό κουπόνι έχω διαλέξει μια δυάδα και ένα μονό. Οι επιλογές ταξιδεύουν από τη Θεσσαλονίκη ως τη Ρουμανία, αλλά έχει και EuroLeague το μενού για τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Μπορεί εντός έδρας ο Ηρακλής

Ο «Γηραιός» υποδέχεται το μεσημέρι την Ξάνθη σε ένα ματς που αναμένεται σκληρό για τους φιλοξενούμενους. Οι κυανόλευκοι στο Καυταντζόγλειο δεν έχουν χάσει από ομάδα που είναι πιο πάνω στη βαθμολογία. Η τελευταία εκτός έδρας νίκης για τους φιλοξενούμενους ήταν το 2021, πιο συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ Β’.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Ο Ηρακλής δεν έχει δύο συνεχόμενες ήττες φέτος, έχοντας χάσει 2 φορές σε 9 εντός έδρας αγώνες. Να σημειωθεί επίσης ότι επιστρέφουν στην αποστολή οι Ματίας Τόμας και Άγγελος Παπαστεριανός, δύο ποδοσφαιριστές που θεωρούνται σημαντικοί για τους Θεσσαλονικείς. Οι Θρακιώτες προέρχονται από ένα κακό ματς κόντρα στη Καβάλα που δικαιολογείται όμως λόγω τον κακών καιρικών συνθηκών που δεν επέτρεπαν καλό ποδόσφαιρο.

Εν ολίγοις, πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα πάρουν αποτέλεσμα και θα διαλέξω το 1Χ & Under 3,5 αφού στους εντός έδρας αγώνες του Ηρακλή δεν μπαίνουν πολλά γκολ μετρώντας 8 γκολ σε 9 εντός έδρας αγώνες και έχοντας δεχτεί μόλις 5. Την επιλογή τη βρίσκουμε στη Stoiximan με απόδοση 1.83

Αντίδραση για τη Στεάουα

Η Άρτζες φιλοξενεί τη Στεάουα σε έναν αγώνα με έντονο ενδιαφέρον για τους πρωταθλητές. Η Στεάουα έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου μετά από δύο συνεχόμενες γκέλες εκτός προγράμματος και καλείται να βρει αντίδραση στο Πιτέστι . Η ιστορική ομάδα, λοιπόν, από τη πρωτεύουσα είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, με την τελευταία της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις να είναι από την 1η Κλουζ στις 29 Αυγούστου. Από την σημερινή της αντίπαλο έχει να χάσει εκτός έδρας από το μακρινό 1999.

Οι γηπεδούχοι μπορεί να είναι σε καλή φόρμα και να κυνηγάνε την εξάδα, αλλά η ποιότητα των φιλοξενούμενων πιστεύω αρκεί. Η Στεάουα θέλει τη νίκη για να πλησιάσει τη κορυφή και να εξαντλήσει ό,τι πιθανότητες έχει στα playoff. Συμπληρώνω τη δυάδα με το 2 σε απόδοση 1.88 στη Stoiximan.

Σε υψηλά σκορ η Άλμπα

Στο Βερολίνο υποδέχεται η Άλμπα την Ζαλγκίρις για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας παρόλο που οι δύο ομάδες έχουν παίξει από 19 και 21 αγώνες αντίστοιχα. Οι Γερμανοί στους 10 τελευταίους αγώνες μετρούν 9 νίκες με 7 από αυτές να είναι συνεχόμενες. Εντός έδρας βάζουν συνήθως πάνω από 80 πόντους και πολύ πιθανό να το ξανακάνουν κόντρα σε μια ομάδα που μετράει 2 νίκες σε 12 εκτός έδρας αγώνες για την Ευρωλίγκα. Χωρίς άγχος και οι δύο οπότε αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι.

Η Άλμπα έχει αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις εντός έδρας συνολικά 5 φορές και έχει επικρατήσει τις 4. Σε καλή φόρμα οι Λιθουανοί που μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, σερί που αναμένεται να σπάσει. Εγώ θα πάω σε μία επιλογή με παραπάνω ρίσκο για τα προγνωστικά μας, αφού πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα βάλουν πάνω από 80 πόντους σε απόδοση 2.40 στη Novibet.

ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΦΙ

Δυάδα Απόδοσης 3.44
15:00
Ηρακλής - Ξάνθη
1Χ & under 3,5
1.83
21:00
Άρτζες - Στεάουα Βουκουρεστίου
2
1.88
BET: 12 units
Moνά
21:00
Άλμπα Βερολίνου - Ζαλγκίρις Κάουνας
Άλμπα over 80,5
2.40
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις