Τουρκικός «τελικός»

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Στον αγώνα της Αναντολού Εφές με την Φενέρμπαχτσε ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους και Κουβανέζες που διαβάζουν. Συνεχίζουμε με την «πορτοκαλί θεά» και απόψε, αφού το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα δεν είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Οπότε πιάνουμε χαρτί και μολύβι και ξετυλίγουμε το κουβάρι της μπασκετικής δράσης της ημέρας.

Προγνωστικά Euroleague: Αναντολού Εφές – Φενέρμπαχτσε

«Τουρκικός εμφύλιος» για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Η Εφές υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στην έδρα της, δυόμιση εβδομάδες μετά την μεταξύ τους σύγκρουση στον τελικό του εγχώριου Κυπέλλου, όπου η παρέα του Λάρκιν πανηγύρισε στο τέλος την νίκη και την κούπα. Ο σημερινός αγώνας βέβαια έχει και αυτός την δική του σημασία, καθώς μετά την απομάκρυνση των ρωσικών ομάδων από την διοργάνωση, οι δύο τους έχουν βρεθεί στην έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα. Έτσι όπως γίνεται αντιληπτό ο αγώνας έχει «χαρακτήρα τελικού», αφού ο νικητής θα αποκτήσει μία κάποια ασφάλεια για την είσοδο του στα playoffs.

Φυσικά όμως το φαβορί στην μονομαχία είναι οι πιο σταθεροί γηπεδούχοι που δείχνουν τελευταία πως μπορεί να είχαν ένα κακό ξεκίνημα αλλά βρίσκουν σταδιακά τα πατήματα τους. Καμία σταθερότητα για την περίεργη Φενέρ, η οποία φέτος μπορεί να επικρατήσει του δυσκολότερου αντιπάλου και να χάσει από τον πιο αδύναμο. Η συγκυρία με τις ρωσικές ομάδες λειτουργεί υπέρ της και θέλει να εδραιωθεί όσο μπορεί στην οκτάδα του θεσμού.

Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για κάποιο.. σημείο οπότε θα πάμε με ένα ειδικό. Ο Τίμπορ Πλάις της Εφές είναι ένας σχετικά καλός σέντερ και αναμένεται να βοηθήσει την ομάδα απόψε. Εξάλλου πάντα στα παιχνίδια με αντίπαλο την Φενέρ παρουσιάζεται σε καλή ημέρα. Επιλέγουμε το over 9,5 πόντων + ασίστ του Γερμανού, στο 1.78 από το Stoximan.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Μονό
19:30
Αναντολού Εφές - Φενέρμπαχτσε
Τ. Πλάϊς over 9,5 πόντοι & ασίστ
1.78
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις