Θα βαρέσουνε διάλυση στο 2.78 και 9.50

Βόμβες στοίχημα

Βόμβες στοίχημα: O Funbetάκιας ποντάρει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ στη στήλη της Τετάρτης... διαλύοντας τους γηπεδούχους έως 9.50.

Καλημέρες κυρίες και κύριοι, φαν της στήλης και του koubanezos.gr κατ’ επέκταση. Αρκετές μέρες έχουμε να τα πούμε είναι η αλήθεια. Δεν κύλησε ιδιαίτερα καλά η περασμένη εβδομάδα, πήρα σημαντικές ανάσες ενόψει της συνέχειας. Αφού «καθάρισα» νοητικά θα… «καθαρίσω» και την ΑΕΚ στο «ΟΑΚΑ» κόντρα στον ΠΑΟΚ. Βόμβες στοίχημα λεπόν εις το ντέρμπι των δικεφάλων.

Από το κακό στο χειρότερο βαδίζουν οι γηπεδούχοι. Ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος προσλήφθηκε ως ακόμη ένας προπονητής που θα βάλει την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά», απολύθηκε χθες, μετά και την ήττα με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Κάκιστη εικόνα της ομάδες στην περίοδο του άπειρου κόουτς, πολλά τα λάθη και του ίδιου, αλλά και των παικτών του.

Ανέλαβε ο προπονητής της δεύτερης ομάδας, ο κόουτς Οφρυδόπουλος. Το μόνο που μπορεί να κάνει ο έτερος Ελληνας προπονητής είναι να τονώσει την ψυχολογία των παικτών. Τίποτε παραπάνω, τίποτε λιγότερο. Επιστρέφει ο Σιμάνσκι για την ΑΕΚ.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Από ζενίθ και την πρόκριση επί της Μίντιλαντ, στο ναδίρ και την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ιωνικό ο ΠΑΟΚ. Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί πως ο Λουτσέσκου παρέταξε την ομάδα του με 9/11 σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης. Ελειψαν οι Κρέσπο, Ινγκασον, Βιειρίνια, Κούρτιτ και Ζίφκοβιτς, ποδοσφαιριστές καταλύτες.

Πλην του Σέρβου εξτρέμ, άπαντες επιστρέφουν στην αποστολή και την ενδεκάδα. Εξαιρετικό μομέντουμ έχουν οι «ασπρόμαυροι», παραμένουν αήττητοι από το Νοέμβριο και με νίκη στην Αθήνα «κλειδώνουν» εν πολλοίς τη δεύτερη θέση, ξεφεύγοντας με δέκα βαθμούς από την Ενωση.

Θα τα καταφέρει η ομάδα του Ρουμάνου τεχνικού; Εκτιμώ πως ναι. Λάθη και στα σετ των αποδόσεων. Δεν αφήνω τέτοια λάθη να πέσουν. Από διπλό με draw no bet στον διπλασιασμό μέχρι ακριβές σκορ στις σημερινές βόμβες στοίχημα.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
2 dnb
2.02
BET: 40 units
Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
2
2.78
BET: 10 units
Fun bet
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Ακριβές σκορ: 1-2
9.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις