ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ με ειδικά στοιχήματα και 0% γκανιότα*

Με χρωστούμενα από τη 17η αγωνιστική συνεχίζεται η Super League, με το ντέρμπι «Δικεφάλων», ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (20:30) να ξεχωρίζει.

Η ΑΕΚ για ακόμη μια φορά στη σεζόν καλείται να σηκώσει… κεφάλι, καθώς ο κίνδυνος να χάσει ακόμη και το ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι ορατός. Έρχεται από το βαρύ 3-0 στην έδρα του Παναθηναϊκού, η δυσαρέσκεια στον κόσμο των «κιτρινόμαυρων» είναι έντονη, κάτι που οδήγησε τον Αργύρη Γιαννίκη στο ταμείο ανεργίας. Μέχρι νεοτέρας αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Τουλάχιστον, στο γήπεδό της δείχνει να αφήνει πίσω την περίοδο κρίσης, αφού στα δύο τελευταία της παιχνίδια έχει φτάσει σε «καθαρές» νίκες απέναντι σε Απόλλωνα και ΠΑΣ (5-0). Παράλληλα, θέλει και μια άτυπη ρεβάνς για τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο, όπου oι Θεσσαλονικείς πήραν το εισιτήριο στα ημιτελικά με νίκη-θρίλερ στο ΟΑΚΑ (1-2) με τα γκολ να έρχονται λίγο πριν την… εκπνοή.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1:2.35 X:3.35 2:3.10

Αντίδραση ζητάει και ο ΠΑΟΚ που μετά την πρόκριση κόντρα στη Μίντιλαντ την… πάτησε κόντρα στον Ιωνικό μένοντας στο 1-1 στην Τούμπα. Έτσι, έχασε και πάλι την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας, αφού η διαφορά του από τον Ολυμπιακό άνοιξε στους 13 βαθμούς. 

Από την πλευρά του ο Λουτσέσκου βλέπει το κλίμα να είναι καλό και μοναδικός του προβληματισμός είναι οι ανάσες που θα δώσει στους παίκτες που έχουν πιεστεί από τα συνεχή ματς. Βάση του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι και πάλι η αμυντική λειτουργία, που στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα αποτελεί σημαντικό όπλο, αφού δεν έχει δεχτεί γκολ (10-0).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές** για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής**.

Τα ντέρμπι της Super League όπως θα ήθελες να είναι…

 

*ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

**ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις