Πίζα, μπύρα και…ταμείο

προγνωστικά

Δυνατή δυάδα από τον Goleador στα σημερινά προγνωστικά, με επιλογές από πρωτάθλημα Β' Ιταλίας και κύπελλο Γαλλίας.

Χαιρετώ τους αναγνώστες της στήλης αλλά και του koubanezos.gr. Βρισκόμαστε μπροστά στο μεσοβδόμαδο κουπόνι, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο και περιέχει ευκαιρίες τις οποίες πρέπει και να εκμεταλλευτούμε. Πάμε χωρίς πολλά πολλά να δούμε τα προγνωστικά για σήμερα.

Προγνωστικά Ιταλίας με Πίζα – Κροτόνε

Με στόχο την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία η γηπεδούχος, η οποία έτρεχε σερί έξι αγώνων χωρίς ήττα, πριν χάσει την Κυριακή με 1-0 στην έδρα της Ρετζίνα. Βρίσκεται στην 5η θέση αυτή τη στιγμή, αλλά απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν απευθείας άνοδο χωρίς πλέι οφ. Σε αυτό και στο επόμενο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τις δύο τελευταίες ομάδες της κατηγορίας και θέλει να πάρει τη νίκη σε αμφότερες τις αναμετρήσεις.

Η Κροτόνε από την άλλη πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία, καθώς απέχει οκτώ βαθμούς από την ζώνη των πλέι άουτ. Έχει να γευτεί τη χαρά της νίκης για πάνω από δύο μήνες όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας επί της Πορντενόνε (στις 18 Δεκεμβρίου), με την οποία μάλλον θα πέσουν μαζί χεράκι χεράκι.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεν μπορώ να μην ποντάρω στον άσσο του 1.82 στο pamestoixima.gr

Χρυσές προβλέψεις, χρυσά γκολ

Προγνωστικά Γαλλίας με Ναντ – Μονακό

Νοκ άουτ αγώνας για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Γαλλίας ο συγκεκριμένος με φαβορί τη φιλοξενούμενη Μονακό.

Περνώντας τα εύκολα εμπόδια των Μπρεστ και Μπαστιά, κατόρθωσε η Ναντ να φτάσει ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου, στον οποίο είχε βρεθεί και είχε κατακτήσει μάλιστα για τελευταία φορά τη σεζόν 1999-2000. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 7η θέση και σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από Ρεν και Στρασβούργο, οι οποίες βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη χρονιά. Βρίσκεται σε καλή φόρμα έχοντας χάσει μόλις ένα παιχνίδι στα τελευταία πέντε που έδωσε, με 1-0 στο Στρασβούργο.

Η Μονακό, που έφτασε στον ημιτελικό αποκλείοντας Λανς και Αμιάν, δείχνει να έχει πιο μεγάλη ανάγκη τη διάκριση στο συγκεκριμένο θεσμό, καθώς στο πρωτάθλημα δεν τα πάει και τόσο καλά. Βρίσκεται στην 9η θέση αυτή τη στιγμή και δεν είναι και σε καλό φεγγάρι με μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Βλέπει τον θεσμό ως ευκαιρία για έξοδο στην Ευρώπη, αφού έχουν βγει εκτός όλα τα βαριά ονόματα και στον τελικό (αν περάσει) θα αντιμετωπίσει τη Νις, η οποία δεν είναι ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Εδώ που φτάσαμε νομίζω πως θα μιλήσει η βαριά φανέλα, και αυτή είναι των φιλοξενούμενων, γι’ αυτό και θα πάω με το διπλό σε απόδοση 2.12 στο pamestoixima.gr

Δυάδα απόδοσης 3.85
19:30
Πίζα - Κροτόνε
1
1.82
22:15
Ναντ - Μονακό
2
2.12
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις