Με τα γκολ σε Βέλγιο και Γερμανία, σημείο στην Αθήνα

Με τα γκολ σε Βέλγιο και Γερμανία, σημείο στην Αθήνα

Ο Νίκος Φωτιάδης στα σημερινά προγνωστικά του έχει επιλογές από την Superleague και από τα εγχώρια κύπελλα Βελγίου και Γερμανίας .

Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα να έχουμε. Να επιστρέψουμε στα ταμεία θέλουμε σήμερα με τα προγνωστικά μας. Έχω διαλέξει μια δυάδα με γκολ από τα εγχώρια κύπελλα Βελγίου και Γερμανίας και ένα μόνο από το ντέρμπι των δικεφάλων για την εμβόλιμη αγωνιστική της Superleague.

Με τα γκολ σε Βέλγιο και Γερμανία, σημείο στην Αθήνα

Προγνωστικά : Ημιτελικός με γκολ στο Βέλγιο

Η Μπριζ θέλει να κρατήσει τη πρόκριση μετά την εκτός έδρας νίκη στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στην Γάνδη. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference είναι με τη πλάτη στο τοίχο αφού θέλει να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ . Μετά τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων οι δυο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα οπού η Γάνδη νίκησε 1-2 στην έδρα της Μπριζ . Ανεβασμένη η ψυχολογία των φιλοξενούμενων αφού μετά την ήττα από τη Μπριζ μετράνε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Επιθετικές ομάδες και οι δύο με τη Κλαμπ Μπριζ να έχει σκοράρει 56 γκολ σε 29 αγώνες πρωταθλήματος ενώ η Γάνδη 44. Στις μεταξύ τους αναμετρήσεις τα γκολ επικρατούν αφού συνήθως βλέπουμε και τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Καλή ψυχολογία και οι δύο, κυνηγάνε οι φιλοξενούμενοι και δεν κλείνονται οι γηπεδούχοι . Διαλέγω το Over 2,5 σε απόδοση 1.88 στη novibet.

Ανοίγει το παιχνίδι στο Αννόβερο

Η Λειψία αγωνίζεται στο Αννόβερο με σκοπό να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον πρώτο τίτλο της ιστορίας της . Οι «Ταύροι» έχουν 5/6 Over 2,5 ενώ το Αννόβερο 3/4 στους τελευταίους αγώνες. Έχοντας συναντηθεί 4 φορές στην ιστορία τους τα λιγότερα γκολ που έχουν σημειωθεί σε αγώνα είναι τρία. Οι γηπεδούχοι απέκλεισαν τη Γκλάντμπαχ με 3-0, οπότε θα πάνε με την ίδια αντιμετώπιση, αφού κόντρα στην Λειψία δεν έχουν ελπίδες αν κλειστούν. Ο αγώνας αναμένεται να έχει αρκετά γκολ μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι γνωστοί για τις επιθετικές αρετές τους ενώ οι γηπεδούχοι σε τρείς αγώνες κυπέλλου έχουν σκοράρει δέκα φορές . Εν κατακλείδι, για να συμπληρωθεί η δυάδα με τα γκολ διαλέγω το Over 2,5 σε απόδοση 1.54 στη novibet.

Ήρθε η ώρα της «Ένωσης»

Μάχη των δικεφάλων για μια ακόμα φορά στο «ΟΑΚΑ» με την τελευταία φορά να τελειώνει σε οδυνηρό αποκλεισμό για την ΑΕΚ. Μετά την τραγική εμφάνιση στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό τα περιθώρια λιγοστεύουν και για να μη κινδυνέψει ακόμα και για την έξοδο στην Ευρώπη χρειάζεται βαθμούς. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται να δείχνει ότι βάζει το πρωτάθλημα σε δεύτερη μοίρα μιας και δεν κυνηγάει κάτι συγκεκριμένο . Πολύ πιο κρίσιμος για τους γηπεδούχος ο αγώνας . Πρέπει να αφήσει πίσω το… κόμπλεξ που βγάζει κόντρα στον ΠΑΟΚ και να πάρει νίκη που θα την απομακρύνει από την 4η θέση. Να αλλάξει το κλίμα που υπάρχει μετά την φυγή του Γιαννίκη και να βγάλει αντίδραση με ένα μικρό «ηλεκτροσόκ» μετά την έλευση του Παναγιωτάρα που θα είναι στο πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Από τραυματισμούς οι φιλοξενούμενοι λογικά δεν υπολογίζουν Ακπόμ και Μουργκ. Ενώ για την ΑΕΚ ο Στάνκοβιτς παραμένει η μόνη σίγουρη απουσία. Αφού επέστρεψαν οι Μισελέν και Αραούχο που είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα. Συνοψίζοντας πιστεύω τον άσο που βρίσκω σε απόδοση 2.32 στην pamestoixima.gr  

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

Δυάδα απόδοσης 2.90
19:30
Αννόβερο - Λειψία
Over 2,5
1.54
21:45
Κλαμπ Μπριζ - Γάνδη
Over 2,5
1.88
BET: 15 units
Mονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
1
2.32
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις