Η παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών ενώνεται για να υποστηρίξει τον λαό της Ουκρανίας

Η παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών ενώνεται για να υποστηρίξει τον λαό της Ουκρανίας

Η παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών ενώνεται για να υποστηρίξει τον λαό της Ουκρανίας, μέσω ενός εράνου για τη φιλανθρωπική οργάνωση Choose Love.

Η πρωτοβουλία Βιομηχανία Τυχερών Παιχνιδιών για την Ουκρανία έχει ως στόχο να συγκεντρώσει £ 250.000 για τους ανθρώπους που έχουν εκτοπιστεί από τον πόλεμο στην Ουκρανία, με όλα τα έσοδα να δωρίζουν για να επιλέξουν τον έρανο κρίσης της Ουκρανίας της Choose Love.

Επιπλέον, η πρωτοβουλία καλεί τις εταιρείες με αχρησιμοποίητα διαφημιστικά εμπορεύματα, όπως τράπεζες ηλεκτρικής ενέργειας, πετσέτες, μπουκάλια νερού και ρούχα, να δωρίσουν αυτά τα αντικείμενα στην προσπάθεια ενίσχυσης.

Περισσότεροι από 350.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία την τελευταία εβδομάδα και η Choose Love συγκεντρώνει χρήματα για να στηρίξει την παροχή βασικής βοήθειας και υπηρεσιών σε όσους εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα, καθώς επίσης σε όσους διαφεύγουν από τη σύγκρουση. Αυτό περιλαμβάνει επείγουσα ιατρική περίθαλψη, φαγητό, καταφύγιο, ρούχα, νομική υποστήριξη, υποστήριξη για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα και υποστήριξη ψυχικής υγείας.

Η βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει ισχυρούς δεσμούς με την Ουκρανία, με πολλούς φορείς εκμετάλλευσης και προμηθευτές να εργάζονται στη χώρα ή να έχουν ομάδες που εδρεύουν εκεί.

“Οι περισσότεροι οργανισμοί απασχολούν άτομα από την Ουκρανία ή δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Έχουν μοιραστεί ένα ποτό μαζί τους και πάνω απ’ όλα έχουν κάνει φίλους μαζί τους”, δήλωσε εκπρόσωπος της Βιομηχανίας Τυχερών Παιχνιδιών για την Ουκρανία.

“Η παγκόσμια βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών είναι μια οικογένεια και αυτό που έχει γίνει σαφές τις τελευταίες ημέρες είναι η δύναμη της ευθύνης που αισθάνεται για την παροχή στήριξης στο λαό της Ουκρανίας, γι’ αυτό ξεκινήσαμε αυτή την εκστρατεία για να μας επιτρέψει να συνεργαστούμε για να διευκολύνουμε αυτό που θα συμβεί.

“Μετά από εκτενή έρευνα, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η Choose Love θα κάνει χρήση των κεφαλαίων που συγκεντρώνονται με τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο βοηθώντας όσους το χρειάζονται περισσότερο. Γνωρίζουμε ότι πολλοί έχουν ξεκινήσει τις δικές τους εμπνευσμένες προσπάθειες, αλλά το στήσαμε αυτό για εκείνους που δεν ήταν σίγουροι πώς να εμπλακούν ή ποιον έρανο να επιλέξουν για γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη. Δουλεύοντας συλλογικά, μπορούμε επίσης να δείξουμε πώς η βιομηχανία μπορεί να αποτελέσει δύναμη για το καλό”.

Το Choose Love είναι μια φιλανθρωπική οργάνωση αφιερωμένη στην υποστήριξη των προσφύγων σε όλο τον κόσμο. Δεσμεύεται να κάνει “ό,τι χρειαστεί για να παρέχει στους πρόσφυγες και τους εκτοπισθέντες τα πάντα, από σωτήριες λέμβους έρευνας και διάσωσης μέχρι τρόφιμα και νομικές συμβουλές”.

“Υψώνουμε τις φωνές και την προβολή των προσφύγων και κινητοποιούμε τη δημόσια στήριξη για ευέλικτες κοινοτικές οργανώσεις που παρέχουν ζωτική στήριξη στους πρόσφυγες κατά μήκος των μεταναστευτικών οδών παγκοσμίως”, αναφέρει η φιλανθρωπική οργάνωση.

Η Clarion Gaming υποστηρίζει πλήρως την εκστρατεία και ενθαρρύνει όλους τους ενδιαφερόμενους να δωρίσουν ό, τι μπορούν.

“Ως διοργανωτής εκδηλώσεων, ο σκοπός μας είναι να φέρουμε τη βιομηχανία κοντά”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Clarion Gaming Άλεξ Πρατ. “Με τα χρόνια, οι Ουκρανοί επιχειρηματίες και προμηθευτές ήταν στο επίκεντρο αυτού. Ουκρανία είναι ένα κέντρο τεχνολογικής καινοτομίας που οδηγεί την πρόοδο της βιομηχανίας και, από πέρυσι, μια σημαντική νέα αγορά για τους φορείς εκμετάλλευσης.

“Όπως και με τον υπόλοιπο κόσμο, αυτό που έχουμε δει να εκτυλίσσεται στην Ουκρανία μας έχει συγκλονίσει ως ομάδα. Αυτό είναι μια τραγωδία. Αλλά αυτή η βιομηχανία οικοδομείται γύρω από τη συνεργασία, και θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτό το πνεύμα για να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τους συναδέλφους μας στη βιομηχανία, τις οικογένειές τους και τον ευρύτερο ουκρανικό πληθυσμό.

“Σε παρακαλώ, δώσε ό,τι μπορείς.”

Μπορείτε να κάνετε δωρεά στον έρανο της Βιομηχανίας Τυχερών Παιχνιδιών για την Ουκρανία εδώ.

Οι εταιρείες που έχουν πλεόνασμα αποθέματος που μπορούν να παράσχουν στην προσπάθεια ανακούφισης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την Karolina Pelc: [email protected]

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις