Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 2/3) – Φουλ του κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 2/3): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Ακτινογραφία κουπονιού (Τετάρτη 2/3) - Φουλ του κυπέλλου σε όλη την Ευρώπη

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης (19:00): Συντριπτικά καλύτερος του ΟΦΗ, κολακευτικό το 2-0 για τους Κρητικούς. Ο Αστέρας με τη τρίτη ήττα στα τέσσερα τελευταία παραμένει μεν εξάδα, αλλά θέλει βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια. Δεν έχει καλή παράδοση στο «Καραϊσκάκης», έχει και τις ελλείψεις του επιθετικά. Ο Ολυμπιακός θέλει δυνατό φινάλε, δεν αποκλείεται να καθαρίσει ακόμη ένα ματς από ημίχρονο.

Αμβούργο – Καρλσρούη (19:30): Έχασε το αήττητο το Αμβούργο και έπεσε από τη τριάδα μετά την ήττα από τη Βέρντερ. Η Καρλσρούη κάνει ένα μίνι φορμάρισμα, απόδειξη η ισοπαλία απέναντι στη Σάλκε και το μίνι αήττητο σερί τριών αγώνων. Δίκαιο φαβορί το Αμβούργο, αλλά στο κύπελλο μπορεί να δούμε ομορφιές. Προκαλεί η κόντρα στο 2.18 στη pamestoixima και τη προτείνω με το ανάλογο ρίσκο.

Αννόβερο – Λειψία (19:30): Αισίως ανεβασμένο το Αννόβερο, βελτίωσε σημαντικά την επιθετική του λειτουργία. Η Λειψία δεν βγάζει μάτια άλλα έχει ποιότητα να παίρνει τα αποτελέσματα. Μεταξύ τους ανέκαθεν είχαμε παιχνίδια με γκολ, στην ίδια λογική κινούνται και οι δύο στα ματς του κυπέλλου. Ρίσκο, αλλά δίκαιο το Over 1,5 ημιχρόνου στο 2.18 στη pamestoixima.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (20:30): Κάκιστη εμφάνιση και συντριβή στη «λεωφόρο» με 3-0 από τον Παναθηναϊκό. Ο ΠΑΟΚ έκανε ροτέισον, έδειχνε να καθαρίζει έστω και δύσκολα, αλλά ο φορμαρισμένος Ιωνικός του πήρε βαθμό. Μεταξύ δικεφάλων τώρα στην αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ να δίνεται φαβορί δε το δέχομαι. Κλείνει προς ισοπαλία το ματσάκι, επιλογή το 2 dnb στο 2.20 στη pamestoixima.

Λούτον – Τσέλσι (21:15): Σε εξαιρετική κατάσταση η Λούτον, χτυπάει πόρτα πλέι οφ στη Championship. Η Τσέλσι απογοητευμένη από την ήττα στο τελικό του Carabao θα ψάξει εξιλέωση με εκτεταμένο ροτέισον λογικά. Ματς για γκολ, δίκαιο το 1.71 του over 2,5 στη novibet.

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ (21:30): Σε καλή κατάσταση έκαστες προέρχονται από σημαντικές νίκες για το πρωτάθλημα. Στο κύπελλο σε θέμα παράδοσης πίασ’ το αυγό και κούρεφ’ το. Χωρίς νίκη στα τελευταία έξι, απέναντι στη Γουέστ Χαμ, για το κύπελλο η Σαουθάμπτον. Χωρίς νίκη απέναντι σε ομάδες της Πρέμιερ στα τελευταία εννιά για το κύπελλο η Γουέστ Χαμ. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, αρκετές πιθανότητες να μην ανοίξει το ματς καθώς και οι δύο ξέρουν να παίζουν για το αποτέλεσμα. Στο 1.92 στη winmasters το under 2,5.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out.

Μπόχουμ – Φράιμπουργκ (21:45): Με τις ομάδες που έχουν μείνει στο κύπελλο Μπόχουμ και Φράιμπουργκ δικαιούνται να ονειρεύονται. Η Φράιμπουργκ κάνει τρομερό πρωτάθλημα δίκαια λογίζεται σαν ένα από τα φαβορί και για το κύπελλο. Η Μπόχουμ εντός κάνει ζημιές και παραμένει τρομερά αξιόπιστη. Μια ζαριά λόγω συνθηκών κυπέλλου να κριθεί στη παράταση στο υψηλότατο 6.25 στη novibet.

Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ (22:00): Ματς εξ αναβολής για τη LaLiga. Αντίδραση βγάζει η Σοσιεδάδ πιέζοντας για τις προνομιούχες θέσεις. Η Μαγιόρκα δε παίζει άσχημα, αλλά τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Φαβορί μεν οι φιλοξενούμενοι, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο ισορροπημένο το σετ, από τη στιγμή που εντός η Μαγιόρκα έχει μονάχα τρεις ήττες. Στο 2.37 ο άσος dnb στη pamestoixima.

Φιορεντίνα – Γιουβέντους (22:00): Διπλοί ημιτελικοί κυπέλλου, με το εκτός έδρας γκολ να ισχύει. Αποτελεσματική και επιθετική η Φιορεντίνα εντός, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Η Γιουβέντους δείχνει να χτίζει μομέντουμ στο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Σε λογικά πλαίσια το αμφίτερμα, στο 1.76 στη novibet, μπαίνει στις επιλογές. 

Λίβερπουλ – Νόριτς (22:15): Με τη ψυχολογία στα ύψη και με ούσα σε εξαιρετική κατάσταση η Λίβερπουλ βρίσκει ακόμη μια φορά φέτος απέναντι της τη Νόριτς. Μια Νόριτς που συμπλήρωσε τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Λογικά εκτεταμένο ροτέισον από τους κόκκινους παρόλα αυτά είναι το μεγάλο φαβορί. Δίκαιος στο 1.62 στη novibet ο άσος από ημίχρονο.

Ναντ – Μονακό (22:15): Το μυαλό και των δύο βρισκόταν στο μεταξύ τους ματς για το κύπελλο, με τις εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα να το επιβεβαιώνουν. Sold out η καυτή έδρα της Ναντ, νοκ άουτ το παιχνίδι με πέναλτι μονάχα αν χρειαστεί. Άδικες οι αποδόσεις για τη μαχητικότατη Ναντ, που ψάχνει μετά από χρόνια μια παρουσία σε τελικό. Ρίσκο με τη πρόκριση της στο 2.35 στη novibet, που βάσει μομέντουμ αξίζει το ποντάρισμα.

Βαλένθια – Αθλέτικ Μπιλμπάο (22:30): Ουσιαστικά ο τελευταίος στόχος για τη Βαλένθια που μπορεί με μια συμμετοχή στο τελικό να σώσει τη χρονιά. Η Μπιλμπάο δεν χαρίζει κάστανα, θα ψάξει τη τρίτη συνεχόμενη παρουσία της στο τελικό, σε ένα θεσμό που της πάει και τον κυνηγάει. Δίκαια μοιρασμένο το σετ, μου κάνει ένα κλικ καλύτερη σαν ομάδα η Μπιλμπάο και θα πάρει το ποντάρισμά μου για πρόκριση στο 1.91 στη pamestoixima.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις