ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι γοήτρου που τετραπλασιάζει στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ συναντιούνται για τέταρτη φορά φέτος και το Bet of the Day αναλύει και προτείνει. Επιλογές μέχρι και τετραπλασιασμό.

Ένα ακόμα ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα, με τους δύο «δικεφάλους» να έχουν… βαρεθεί να τα λένε και το Bet of the Day έχει τα tips για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι γοήτρου που τετραπλασιάζει στο ΟΑΚΑ

  • «ΟΑΚΑ» (69.618), Αθήνα.
  • Πληρότητα μέχρι 50%.
  • Α’ γύρος (26/9): ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 2-0.
  • Στο Κύπελλο: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: 0-0 (19/1) & ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: 1-2 (9/2).
  • Χωρίς νίκη η Ένωση κόντρα στους «ασπρόμαυρους» στα τελευταία επτά ματς (0-1-6). Μόλις μία στα 17 πιο πρόσφατα (1-6-10)!
  • Για το πρωτάθλημα με γηπεδούχο την ΑΕΚ: 46-14-8. Συνολικά, για όλες τις διοργανώσεις, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πανηγυρίσει 55 νίκες στην έδρα τους, την ώρα που ο ΠΑΟΚ έχει φύγει με 15 διπλά. Ισόπαλα έληξαν 17 ματς.

ΑΕΚ

Ρεπορτάζ: H πανωλεθρία στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο ομογενής τεχνικός απολύθηκε το μεσημέρι της Τρίτης. Υπηρεσιακός αναλαμβάνει ο τεχνικός της ΑΕΚ Β’, Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Το τελικό 3-0 κόντρα στους «πράσινους» μοιάζει λίγο για να περιγράψει την εικόνα του αγώνα. Ο Τσιντώτας την έσωσε από ακόμη μεγαλύτερη ήττα. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα καταφέρει από εδώ και πέρα κι αν θα μπορέσει να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς η διαφορά από τους διώκτες της όλο και μικραίνει.

Stat attack: Με goal/goal έληξαν τα τέσσερα απ’ τα έξι πιο πρόσφατα ματς στο ΟΑΚΑ.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Απουσίες: Εκτίει ποινή ο Λε Ταλέκ. Εκτός επίσης οι Σιμάνσκι, Στάνκοβιτς, Γέφτιτς και Γαλανόπουλος. Συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Σιμάνσκι.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσιντώτας – Ρότα, Τζαβέλλας, Βράνιες, Μοχαμαντί – Σιμόες, Σάκχοφ – Γκαρσία, Τσούμπερ, Άμραμπατ – Αραούχο.

ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ: Ήταν κουρασμένος από το ευρωπαϊκό ματς με την Μίντιλαντ και ο Λουτσέσκου αποφάσισε να κάνει ευρύ ροτέισον κόντρα στον Ιωνικό και το πλήρωσε. Παρά το γεγονός πως προηγήθηκε από την άσπρη βούλα, ισοφαρίστηκε δίκαια απ’ τους ψυχωμένους φιλοξενούμενους. Στο -13 πλέον από την κορυφή. Βασικοί στόχοι το Κύπελλο και η Ευρώπη, όπου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τη Γάνδη.

Stat attack: Σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ στα πέντε απ’ τα επτά πιο πρόσφατα μακριά από την Τούμπα για το πρωτάθλημα.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Απουσίες: Επιστρέφουν οι Μουργκ, Άκπομ, Κρέσπο και Κούρτιτς. Εκτός οι Ζίφκοβιτς και Μιτρίτσα. Μπήκε στην αποστολή, αλλά δύσκολα θα ξεκινήσει ο Αουγκούστο.

Ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Μπίσεσβαρ, Φελίπε Σοάρες, Ζαμπά – Τσόλακ.

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι γοήτρου που τετραπλασιάζει στο ΟΑΚΑ

Μπορεί να είναι πιο κουρασμένος ο ΠΑΟΚ, όμως δεν γίνεται να προσφέρεται αυτή η παραπαίουσα ΑΕΚ φαβορί του 2.32, όπως επίσης δεν μπορεί να προσπεραστεί το γεγονός πως η Ένωση έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις μια φορά τους Θεσσαλονικείς στα 17 τελευταία ματς. Το γεγονός πως ο Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν, ίσως φέρει όμως μια κάποια συσπείρωση στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Με την ισοπαλία του 3.25 από το PameStoixima, ο ΠΑΟΚ διατηρεί το θετικό σερί και οι γηπεδούχοι βάζουν ένα στοπ στην πρόσφατη αιμορραγία.

Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
X
3.25
Μονό
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Goal/goal
1.82
Σκόρερ
20:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Γκολ Κούρτιτς
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις