Οι ψηλοί ρίχνουν βόμβες

Οι ψηλοί ρίχνουν βόμβες

Προγνωστικά Euroleague: Ο Μάρτιος αναμένεται καυτός και οι επιλογές του Παναγιώτη Δογαντζή δεν θα μπορούσαν να λείπουν.

Καλημέρα σε όλους. Μετά από μια μικρή αποχή επιστρέφουμε δυναμικά και θα ασχοληθούμε με ειδικά παικτών στα προγνωστικά Euroleague σε δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις.

Προγνωστικά Euroleague: Παναθηναϊκός vs Ζαλγκίρις

Αναμέτρηση μεταξύ δύο εκ των χειρότερων ομάδων στην φετινή Euroleague. Η Λιθουανική ομάδα παλεύει όλα τα παιχνίδια της κάτι που φάνηκε και την περασμένη αγωνιστική όπου διέλυσε την Ρεάλ Μαδρίτης με 68-47.  Στο Ο.Α.Κ.Α. θα αγωνιστεί με μοναδική απουσία τον Ρεγκιμάντας Μινιότας.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί ξανά με σύνθεση ανάγκης καθώς, θα αγωνιστεί με οχτώ παίκτες. Ο Παπαγιάννης χθες αγωνίστηκε στην Τουρκία με την Εθνική οπότε είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Στις απουσίες θα βρίσκεται και ο Χουγκάζ καθώς, όταν ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας βρισκόταν στον Ιωνικό.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Εκτίμηση: Ελαφρύ προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λόγω έδρας. Τον είδαμε και με τον Ερυθρό αστέρα να βγάζει αντίδραση. Εμείς θα ασχοληθούμε με δύο ειδικά παικτών. Τα over 3,5 ριμπάουντ του Εντγκάρας Ουλάνοβας με ελκύουν καθώς, με εξαίρεση την προηγούμενη αγωνιστική στα υπόλοιπα παιχνίδια παίρνει πάνω από πέντε. Η άλλη είναι fun bet επιλογή. Το over 0,5 κόψιμο του Λοβέρν είναι σε απόδοση 16.00!!! Η απόδοση είναι εξωφρενική αν αναλογιστεί κανείς ότι ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο 5 με Εβανς και Καββαδά!

ΥΓ: Στην αναμέτρηση του Τελ Αβίβ (Μακάμπι – Μπασκόνια) αγωνίζονται οι ομάδες με τη χειρότερη φόρμα στη διοργάνωση οπότε δεν θα ασχοληθούμε με κάποιο σημείο. Εδώ θα πάμε με ένα ειδικό με αρκετές πιθανότητες στα μάτια μου. Αυτή είναι η over 0,5 ασίστ του Άντε Ζίζιτς. Ο ψηλός θα βρει μπροστά του παίκτες κοντύτερους και πιο σοφτ από αυτόν (Ίνοχ, Κοστέλο). Οπότε οι Βάσκοι θα παίξουν με αρκετά double teams στην άμυνά τους. Με σκεπτικό ότι η Μακάμπι έχει αρκετά καλούς spot shooter (Νάναλι, Ουίλμπεκιν κ.λ.π.) , η μία ασίστ μας μοιάζει πιθανή (ίσως να μην βγάλει μόνο μία….).

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ειδικό
21:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Ε.Ουλάνοβας over 3,5 ριμπάουντ
1.80
BET: 12 units
Fun bet
21:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Τζ.Λοβέρν over 0,5 κοψίματα
16.00
BET: 3 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Μπασκόνια
Α.Ζίζιτς over 0,5 ασίστ
2.45
BET: 18 units
Δυάδα Fun bet απόδοσης 126.40
21:00
Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις
Τζ.Λοβέρν over 0,5 κόψιμο
16.00
21:05
Μακάμπι - Μπασκόνια
Α.Ζίζιτς over 1,5 ασίστ
7.90
BET: 2 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις