Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Η νέα εβδομάδα ανοίγει με πλούσια δράση σε όλα τα αθλήματα στα γήπεδα της Ευρώπης. Μαζί τους έρχεται και μία σούπερ προσφορά*.

Μετά τη νίκη στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με 72-71, η Ελλάδα φιλοδοξεί να κάνει το 2/2 επί της Τουρκίας μέσα στο «Sinan Erdem» (19:00) και να «αγκαλιάσει» την πρόκριση στην επόμενη φάση των Προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

 

Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου (2 νίκες, 1 ήττα) διαθέτει πλέον στο ρόστερ της παίκτες από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και με πρωτεργάτες τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη μας υπόσχεται ένα σπουδαίο μπασκετικό βράδυ στην Πόλη. Από την τελική 12άδα «κόπηκε» ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οι Τούρκοι με δύο ήττες σε τρία ματς είναι με την πλάτη στον τοίχο και η παρέα του Λάρκιν θα παίξει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να μείνει ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης. Οι γείτονες γνωρίζουν ότι με ήττα… χάνονται και η Εθνική μας ομάδα θέλει να γυρίσει μπούμερανγκ την πίεση των Τούρκων.  

Τουρκία – Ελλάδα 1 (-4,5): 1.94 2 (+4.5): 1.87

Στα εγχώρια δρώμενα, η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία (19:30) προβλέπεται συναρπαστική. Οι Γιαννιώτες, μετά την αφαίρεση 5 βαθμών, «καίγονται» για το τρίποντο, αφού σε αντίθεση περίπτωση θα χάσουν το τρένο των play off. Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία (12η με 18 β.) ψάχνει πόντους σωτηρίας, καθώς μετά τις 5 σερί ήττες έμπλεξε για τα καλά. 

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1: 1.86 X: 3.20 2: 5.05

Στην Championship, το ματς Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι (22:00) υπόσχεται σκορ και θέαμα. Οι γηπεδούχοι μετά από 6 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη θέλουν να επαναλάβουν την καταπληκτική παράδοση που έχουν δημιουργήσει την τελευταία διετία. Συγκεκριμένα, η Γουεστ Μπρομ μέσα στην έδρα της… κερνάει φαρμάκι τη Σουόσι και οι δύο τελευταίες νίκες με σκορ 3-0 και 5-1 αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. 

Γουέστ Μπρομ – Σουόνσι 1: 1.75 X: 3.55 2: 5.05

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις