Στην μάχη της «ουράς» με 3.10

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος στις μονομαχίες της ελληνικής Super League στην σημερινή στήλη του Λάμπρου Μακράκη.

Καλημέρες σε όλους. Δεν έγραψα καθόλου το Σαββατοκύριακο, οπότε σήμερα στο επιδόρπιο της αγωνιστικής δράσης οφείλω να δώσω τα φώτα μου. Θα δούμε προγνωστικά στοιχήματος και από τα δύο σημερινά ελληνικά παιχνίδια για «ασφαλές» ταμείο.

Στην μάχη της «ουράς» με 3.10

Προγνωστικά στοιχήματος: ΠΑΣ Γιάννενα – Λαμία

Στα Γιάννενα είναι σοκαρισμένοι με την ποινή του -5 που τους επιβλήθηκε αφήνοντάς τους, εκτός απροόπτου, εκτός εξάδας. Η Λαμία συνεχίζει την πτωτική της πορεία και με δικαιώνει, αφού στα μακροχρόνια που είχα δώσει στην αρχή της χρονιάς, εκτίμησα ότι θα τερματίσει στις δύο τελευταίες θέσεις. Θα παλέψει με τον Απόλλωνα για την παραμονή.

Στον ΠΑΣ είναι νευριασμένοι και περιμένω να βγάλουν αντίδραση απέναντι στους αδύναμους φιλοξενούμενους. Χαμηλά σκορ στα παιχνίδια τους φέρνουν και οι δύο αντίπαλοι, που μας οδηγεί στο πολύ ωραίο combo του 1Χ & under 2,5 στο 1.88.

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος

Οι Περιστεριώτες εσχάτως εμφανίζονται βελτιωμένοι, με μελανό σημείο την ήττα με κάτω τα χέρια από τον Άρη. Στον Απόλλωνα γίνονται απίστευτα πράγματα, με τον Φέστα να απολύεται για δεύτερη φορά μετά από πέντε παιχνίδια. Δεν βλέπω τους γηπεδούχους να αποφεύγουν τον υποβιβασμό, εκτός αν αλλάξει κάτι ριζικά.

Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, που έχει μόνο τρεις βαθμούς εκτός έδρας, να τους αυξήσει. Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα χάσει, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορώ να εμπιστευτώ στα προγνωστικά στοιχήματος μια ομάδα που είναι «σάκος του μποξ» εκτός Περιστερίου.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα απόδοσης 3.10
19:30
ΠΑΣ Γιάννενα - Λαμία
1Χ & under 2,5
1.88
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος
Χ2 & under 3,5
1.65
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις