Δεν σταματάει με τίποτα ο Σλοβένος

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Στις βραδινές αναμετρήσεις του ΝΒΑ ποντάρει απόψε ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος με επιλογές παιχτών.

Καλησπέρα στους απανταχού Κουβανέζους και Κουβανέζες που διαβάζουν. Σήμερα αλλάζουμε λίγο το μενού και πηγαίνουμε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ποντάρουμε στις βραδινές αναμετρήσεις στα προγνωστικά ΝΒΑ. Δεν χρονοτριβούμε άλλο και πάμε αμέσως στο αμερικάνικο «ψητό».

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά NBA: Σάρλοτ Χόρνετς – Ντιτρόιτ Πίστονς

Ξεκινάμε με πρώτη στάση την Σάρλοτ. Οι Χόρνετς φέτος είναι μία από τις πιο μαχητικές ομάδες και προσφέρουν μεγάλα σκορ και πλούσιο επιθετικό θέαμα, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τους τον ΛαΜέλο Μπολ. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ένας από τους πιο fun-to-watch παίκτες της λίγκας, αφού όταν βρεθεί στην μέρα του… μπορεί να σκοτώσει κάθε αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές προσπαθεί να σταθεροποιήσει την απόδοση του, ενώ στο παρκέ κάνει… όλες τις δουλειές. Από το σκοράρισμα και τις ασίστ μέχρι και τα ριμπάουντ (βοηθά και το ύψος του σε αυτό). Αντίπαλος της παρέας του είναι οι… απογοητευτικοί φέτος Πίστονς που παλεύουν εδώ και χρόνια να κάνουν ένα σωστό rebuilt. Παλεύουν όσο μπορούν τους αγώνες αλλά… μέχρι εκεί καθώς βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας της Ανατολής.

Ο αγώνας είναι κάπως αλλοπρόσαλλος και έχει ξεκάθαρο φαβορί τους Χόρνετς. Εμείς θα στηρίξουμε τον ΛαΜέλο Μπολ αφού πιστεύουμε πως σήμερα ίσως δούμε ακόμα μία μπασκετική ραψωδία από αυτόν. Θα επιλέξουμε το καλοπληρωμένο double-double του από την Stoiximan που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.30. Εξάλλου και στην πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων, το είχε άνετα επιβεβαιώσει.

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς – Ντάλας Μάβερικς

Δεύτερος και τελευταίος σταθμός μας είναι η Καλιφόρνια για την αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με τους Ντάλας Μάβερικς. Μπορεί σίγουρα τα φώτα να πέφτουν στους γηπεδούχους  αλλά στους Μαβς αγωνίζεται το παιδί – θαύμα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος φέτος… τρομάζει και παίζει σχεδόν για όλη την ομάδα, κάνοντας σε κάθε παιχνίδι τον κόσμο να παραμιλά. Είναι παντού στο παρκέ, έχοντας κουβαλήσει την ομάδα του στην πέμπτη θέση της ανταγωνιστικής Δύσης. Τα ξημερώματα αναμένεται να ξαναπάρει από το χεράκι το Ντάλας και να προσπαθήσει να το οδηγήσει σε ένα αρκετά μεγάλο «διπλό».

Winmasters – Παίζεις πολλές επιλογές; Ενισχυμένες* αποδόσεις στα παρολί στα μεγάλα πρωταθλήματα!

Οι εμφανίσεις του τρομάζουν, θα τον στηρίξουμε, επιλέγοντας κάτι που επιβεβαιώνει στα περισσότερα παιχνίδια του φέτος (5/7 τελευταία του παιχνίδια έχει βγει). Θα πάμε λοιπόν με το οver 2,5 εύστοχων τριπόντων από τον Ντόντσιτς, στα προγνωστικά NBA, που το συναντάμε στο 1.75 στην Stoiximan.

Μονό
02:00
Σάρλοτ Χόρνετς - Ντιτρόιτ Πίστονς
ΛαΜέλο Μπόλ: Να πετύχει double - double
2.30
BET: 10 units
Μονό
02:30
Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Ντάλας Μάβερικς
Λούκα Ντόντσιτς: Over 2,5 εύστοχα τρίποντα
1.75
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις