Αναγεννημένη από τον Τσάβι

Προγνωστικά Κυριακής

Προγνωστικά Κυριακής: Σε Αγγλία και Ισπανία τα Κυριακάτικα προγνωστικά της στήλης του Blackbird έως και 2.35

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά Κυριακής.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Προγνωστικά Κυριακής: Το έχουν το γκολ

Ξεκινάμε από την Αγγλία και το Γουέστ ΧαμΓουλβς. Στο 1-1 έμειναν οι γηπεδούχοι με την Νιουκάστλ την περασμένη αγωνιστική. Δεν βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση τα «σφυριά», έχοντας μονάχα μια νίκη στα τελευταία πέντε ματς. Από την άλλη η Γουλβς έχασε μεγάλη ευκαιρία για διπλό στην έδρα της Άρσεναλ μεσοβδόμαδα. Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, πήρε προβάδισμα και είχε τον έλεγχο για το υπόλοιπο του ματς. Στα τελευταία λεπτά όμως η Άρσεναλ γύρισε το ματς. Δυνατή εκτός έδρας με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία .

Αρέσει το αμφίτερμα στο 1.97 του PameStoixima. Από ένα γκολ το έχουν οι ομάδες και από εκεί και πέρα οψόμεθα.

Ο πρώτος τίτλος στην Αγγλία είναι γεγονός 

Συνεχίζουμε με τον τελικό του League Cup. Τσέλσι και Λίβερπουλ δίνουν την μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία. Αμφότερες πήραν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, κερδίζοντας τις Λιλ και Ίντερ αντίστοιχα, με 2-0. Με τον αέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων οι Λονδρέζοι και με την τρομακτική φόρμα τους οι πρωταθλητές του 2020 αναμένουμε να μας χαρίσουν μια ιδιαίτερη αναμέτρηση.

Γκολ πιστεύω πως θα έχει και αν τα συνδυάσουμε σωστά βγάζουν 2.35 στην Winmasters.

Όταν θέλεις να παίξεις Στοίχημα & Live Στοίχημα, παίζεις εδώ! Betshop.gr

Αέρας… Τσάβι

Κλείνω με Ισπανία και την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπιλμπάο. Σαρωτική η Μπαρτσελόνα τελευταία που σκορπάει κάθε αντίπαλο στο διάβα της. Την Κυριακή η Βαλένθια και την Πέμπτη η Νάπολι, διασύρθηκαν με το ίδιο σκορ παρακαλώ (2-4). Φαίνεται πως η παρουσία του Τσάβι της δίνει αυτοπεποίθηση και αυτό είναι ελπιδοφόρο για την επάνοδο της. Με τεσσάρα πήρε τρίποντο και η Μπιλμπάο, που νίκησε με 4-0 την Σοσιεδάδ. Διατηρήθηκε στην εξάδα και πλέον έχει μπροστά της τον επαναληπτικό με την Βαλένθια για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

Φουριόζοι οι Καταλανοί θα πάρουν την νίκη θεωρώ, με τους φιλοξενούμενους να έχουν πρώτα στο μυαλό τους το μεσοβδόμαδο ματς για το Κύπελλο.

Μονό
16:00
Γουέστ Χαμ - Γουλβς
Goal/goal
1.97
BET: 7 units
Combo
18:00
Τσέλσι - Λίβερπουλ
Χ2 & Goal/goal
2.35
BET: 12 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
1 & over 1,5
1.96
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις