Γνωρίστε το Inter Club Salonicco

Γνωρίστε το Inter Club Salonicco

Εδώ και χρόνια «γεννήθηκαν» εν Ελλάδι αρκετοί σύνδεσμοι ή λέσχες φίλων ξένων ομάδων, μεγάλων clubs. Ένας από τους συνδέσμους που ξεχωρίζουν είναι της Ιντερ και το μότο του κλαμπ (fratelli del mondo, ήτοι «αδέλφια του κόσμου») ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία των ιδρυτών και των μελών του.

Το Inter Club Salonicco αριθμεί δεκάδες μέλη και οργανώνει συχνά εκδρομές στο Μιλάνο αλλά και αλλού. Εχει μεν έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά αριθμεί μέλη από όλη τη χώρα ενώ έχει αναγνωριστεί και επίσημα από την Ιντερ.

Ο σύνδεσμος διοργανώνει συχνά εκδρομές στην Ιταλία και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, προκειμένου τα μέλη του να παρακολουθούν από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας, όπως στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους, στο «Τζουζιέπε Μεάτσα».

Γνωρίστε το Inter Club Salonicco

Το κλαμπ λαμβάνει όμως συχνά και κοινωνικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες όπως η έμπρακτη συμπαράσταση στους πληγέντες από τον καταστροφικό σεισμό στην Αλβανία ή όταν στάθηκε στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Πού βρίσκετε την πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Ιντερ;

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις