Κόντρα στην κούραση

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Mετράνε δυνάμεις Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο, για την έκπληξη η Οσασούνα, clasico μίσους στην Ανδαλουσία.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες. Κακή η χτεσινή μέρα, σωστή η ανάγνωση των αγώνων, αλλά τα αποτελέσματα δεν μας δικαίωσαν. Αφήνουμε το χτες και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, που θα μας απασχολήσουν οι μονομαχίες όσων έπαιξαν μεσοβδόμαδα στα Kύπελλα Ευρώπης.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Προγνωστικά: Η Ανδαλουσία φλέγεται

Αδιαμφισβήτητα την παράσταση κλέβει το μεγάλο ντέρμπι μίσους Σεβίλλη – Μπέτις. Και οι δύο προέρχονται από μεγάλες προκρίσεις στο Europa League και οι δύο αγωνίζονταν Πέμπτη βράδυ και πήραν τις προκρίσεις τους ενώ είχαν το μυαλό τους στο σημερινό. Η μεν Σεβίλλη κατέβηκε με καλή ενδεκάδα, αλλά δεν πίεζε, συντήρηση δυνάμεων έκανε, ίδρωσε, ήττα με 1-0, αλλά πέρασε. Στο πρωτάθλημα κάνει την καλύτερη πορεία της, σταθερά δεύτερη, πίσω από Ρεάλ. Στην Μπέτις ακόμα ακούγεται εκείνο το ουφ ανακούφισης, μετά την ακύρωση του γκολ των Ρώσων, που θα έστελνε το ματς παράταση. Επίσης είναι στην καλύτερη φάση της, καθώς εκτός από την πρόκριση τόσο στην επόμενη φάση του Europa League αλλά και του Κυπέλλου, βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος! Βέβαια όταν στο κατόπι  σου έχεις σε απόσταση βολής Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ, Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο, δεν μπορείς να αισθάνεσαι άνετα!

Παρότι έρχονται από ευρωπαϊκούς αγώνες και θα υπάρχει μια σχετική κούραση, πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό παιχνίδι. Πρώτη επιλογή το goal/goal, ενώ θα ποντάρω στις κάρτες, αν και λίγο υψηλό το όριο, όμως η ένταση και το πάθος που βγάζουν, το δικαιολογεί. Για μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί κάποιος να ποντάρει και στο να έχουμε στον αγώνα τουλάχιστον μια κόκκινη κάρτα, πράγμα διόλου απίθανο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Λίγο νωρίτερα την ημέρα ανοίγει η αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Εσπανιόλ.  Από την δύσκολη αναμέτρηση με την Γιουβέντους έρχεται το «κίτρινο υποβρύχιο», από αλλεπάλληλα δύσκολα παιχνίδια οι Καταλανοί. Θα ρισκάρω στο over 2,5, καθώς το παιχνίδι θα έχει πολλές φάσεις ενώ δεν αποκλείω και πιθανή έκπληξη.

Πιο πιθανή θεωρώ την έκπληξη στων επόμενο αγώνα, Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα. Ξενερωμένοι οι γηπεδούχοι και κουρασμένοι, από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Λειψία, ήττα 3-1 εντός με δύο πέναλτι από λάθη στην άμυνα. Η Οσασούνα είναι πάντα επικίνδυνη στην κόντρα, δεν θέλει και πολύ, διπλό στο dnb για τους λιγότερο ρισκαδόρους.

Τέλος έχουμε την μεγάλη αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μπιλμπάο. Τυφώνας στην Νάπολι η Μπαρτσελόνα, σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους την τοπική ομάδα και πήρε την πρόκριση. Τυφώνας και η Μπιλμπάο όμως, κέρδισε 4-0 στην Σοσιεδάδ στον τελευταίο αγώνα της στο πρωτάθλημα. Περιμένω και εδώ έναν αγώνα υψηλής έντασης και με πολλά γκολ.

Αυτά τα λίγα για σήμερα από τα προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια σε όλους.

Μονό
15:00
Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ
Over 2,5
1.80
BET: 10 units
Μονό
17:15
Σεβίλλη - Ρεάλ Μπέτις
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
Κάρτες
17:15
Σεβίλλη - Ρεάλ Μπέτις
Over 7,5 κάρτες
2.12
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Οσασούνα
2 dnb
2.95
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Over 2,5
1.90
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις