Σκοράρει στο Φάληρο ο ΟΦΗ

Προγνωστικά

Ο Θάνος Κούρος μελέτησε το κυριακάτικο κουπόνι και ξεχώρισε δύο επιλογές από την Ελλάδα και την Ιβηρική.

Καλημέρα κουβανέζοι μου και καλή Κυριακή. Η Πέμπτη δεν μας πήγε ιδιαίτερα καλά, με την Ντόρτμουντ να γυρίζει μεν το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά να εμφανίζει τις γνωστές τις παθογένειες στο δεύτερο μέρος, μην καταφέρνοντας να πάρει την νίκη. Πάμε λοιπόν σήμερα να ανακάμψουμε κάνοντας το απόλυτο στα προγνωστικά μας.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Ξεκινάμε από το Φάληρο όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Πειραιώτες μεσοβδόμαδα γνώρισαν βαριά ήττα από την Αταλάντα με 3-0, με συνέπεια τον ευρωπαϊκό τους αποκλεισμό. Στην αντίπερα όχθη, οι Κρητικοί επικράτησαν με 2-0 του Βόλου εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι φιλοδοξούν να βγάλουν αντίδραση, ενώ οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που πάρουν αποτέλεσμα αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες συμμετοχής τους στα play offs, καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον ουραγό Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτίμηση: Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν εμπνέει την ίδια εμπιστοσύνη με τα προηγούμενα χρόνια. Την ίδια στιγμή ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που παράγει φάσεις επιθετικά και δεν κλείνεται. Θεωρώ ότι θα έχει τις ευκαιρίες του να βρει ένα γκολ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Επιλέγω goal/goal σε απόδοση 2.70 στη Novibet.

Προγνωστικά: Μπαρτσελόνα – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Η δεύτερη μας επιλογή έρχεται από την Ισπανία όπου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Σε διαρκή ανοδική πορεία οι «μπλαουγκράνα», απέκλεισαν εμφατικά την Νάπολι στην Ιταλία την Πέμπτη, ενώ συνεχίζουν την βαθμολογική τους ανάκαμψη και εγχώρια. Σε καλή κατάσταση και οι Βάσκοι, διέλυσαν την προηγούμενη αγωνιστική την Ρεάλ Σοσιεδάδ με 4-0 στο τοπικό ντέρμπι και βρίσκονται μια ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις. Για τους γηπεδούχους είναι εκτός ο μπακ Άλμπα λόγω καρτών και εδώ και καιρό οι επιθετικοί Ντεπάι και Φάτι. Η Μπιλμπάο από την άλλη θα στερηθεί των υπηρεσιών του δεξιού μπακ Κάπα και του μεσοεπιθετικού Νίκο Γουίλιαμς.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει να ανακάμπτει επί ημερών Τσάβι και όπως φαίνεται θα εξασφαλίσει την έξοδο της στο επερχόμενο Champions League. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν καλή σεζόν και θέλουν να επιστρέψουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η άμυνα της Μπαρτσελόνα δεν εμπνέει σιγουριά κάτι που φαίνεται και στα καλά της παιχνίδια. Παιχνίδι που αναμένεται να έχει καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, θα πάμε με το combo goal/goal & over 2,5 στο καλοπληρωμένο 2.35 στο PameStoixima.

Μονό
19:30
Ολυμπιακός - ΟΦΗ
Goal/goal
2.70
BET: 20 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Αθλέτικ Μπιλμπάο
Goal/goal & over 2,5
2.35
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις