Κυνηγάνε την τετράδα οι «ταύροι»

προγνωστικά

Προγνωστικά από τις μακρινές Ιαπωνία και Αυστραλία ενώ ξεχωρίζει και γαλλογερμανική δυάδα στο 2.60.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες. Άνετη επικράτηση της Μπαρτσελόνα όπως περιμέναμε στην Ιταλία ενώ επιστροφή πήραμε από την Λάτσιο η οποία βρήκε γκολ στην εκπνοή του αγώνα. Για πρώτη φορά, θα ασχοληθούμε με τα πρωινά ματς του κουπονιού και εννοείται όχι μόνο. Πέρα από Αυστραλία και Ιαπωνία θα έχουμε και δυάδα από Γαλλία και Γερμανία. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τα σημερινά μας προγνωστικά.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

  • Ξεκίνημα με το μοναδικό ματς της Ιαπωνίας, ΚασίβαΓιοκοχάμα Μαρίνος. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την περσινή πρωταθλήτρια με το επιβλητικό 4-2 και έδειξαν πως φέτος θέλουν να έχουν αυτοί το πάνω χέρι. Από την άλλη τώρα η Κασίβα πήρε και αυτή νίκη με 0-2, αφού ευτύχισε να παίζει με παίκτη παραπάνω από το 34′. Ανώτερη ομάδα η Γιοκοχάμα Μαρίνος και για αυτό θα ποντάρουμε στο να βρει δύο γκολ.

  • Κατεβαίνουμε νότια και πιο συγκεκριμένα στην Αυστραλία, εκεί όπου η Γουέστερν Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει μέσα στο Περθ την ομώνυμη Γκλόρι. Η Περθ Γκλόρι δεν πατάει και τόσο καλά φέτος σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση, δύο βαθμούς πίσω, με δύο λιγότερα παιχνίδια. Επίσης σε σχέση με πέρσι έχει βελτιωθεί πολύ αφού ό,τι μάζεψε πέρσι σε βαθμούς το έχει σχεδόν κάνει φέτος σε 13 αγώνες. Σε καλύτερο φεγγάρι η Γουέστερν Γιουνάιντετ και για αυτό θα πάμε με το διπλό σε draw no bet.

  • Και αφού τελειώσαμε με τα μακρινά πρωινά πάμε στην Γαλλία, στο Μπρεστ. Αρκετά επιβλητική στα εντός η Μπρεστ και με την σημερινή της αντίπαλο πιστεύω δεν θα δυσκολευτεί αρκετά. Ο λόγος για τη Λοριάν η οποία ακόμα δεν έχει βρει νίκη μακριά από το σπίτι της. Σε πολύ καλή απόδοση η νίκη των γηπεδούχων αφού είναι άνω του διπλασιασμού. Θα ποντάρουμε στον άσο με draw no bet για ασφάλεια.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

  • Τέλος με την Λειψία η οποία ταξιδεύει μέχρι το Μπόχουμ, σε ένα ματς το οποίο είναι σχεδόν μονόδρομος. Μία ήττα σε αυτό το σημείο θα ήταν οδυνηρή για τους «ταύρους» αφού τέσσερις ομάδες είναι από κάτω και περιμένουν το λάθος. Αρκετά φορμαρισμένη η Μπόχουμ η οποία είναι τέσσερα ματς χωρίς ήττα ενώ κάθε φορά πληρώνει την κακή της αμυντική λειτουργία. Στο +7 από την ζώνη υποβιβασμού άρα δεν καίγεται και τόσο πολύ προς το παρών σε σχέση με την Λειψία η οποία μπορεί να βρεθεί και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ποντάρουμε στην νίκη των φιλοξενούμενων σε απόδοση 1.72 στο Pamestoixima.

Δυάδα απόδοσης 2.70
08:00
Κασίβα - Γιοκοχάμα Μαρίνος
Γιοκοχάμα Μαρίνος over 1,5
1.75
09:45
Περθ Γκλόρι - Γουέστερν Γιουνάιτεντ
2 dnb
1.55
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.60
16:00
Μπρεστ - Λοριάν
1 dnb
1.52
16:30
Μπόχουμ - Λειψία
2
1.72
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις