Γκολ και κάρτες έχει το μενού του Σαββάτου

προγνωστικά Σαββάτου

Προγνωστικά Σαββάτου: Σκάναρε το ευρωπαϊκό κουπόνι και ποντάρει... αντιεμπορικά ο Nikolas Kappa, επιλέγοντας τρεις δυάδες στο μενού.

Χαιρετώ το κουβανέζικο πλήθος! Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε και καλά κέρδη σε όλους. Δεν συνηθίζω να δίνω στήλη το Σάββατο, όμως ένεκα καταστάσεων κάτι καταφέρουμε και ξεχωρίσαμε από το σημερινό πρόγραμμα. Στα προγνωστικά Σαββάτου λοιπόν!

Προγνωστικά Σαββάτου: Στήριξη στις έδρες

Ξεκινάμε λοιπόν με ένα συστηματάκι 1/2, το οποίο θα εμπεριέχει επιλογές από μεγάλα πρωταθλήματα και εμπορικούς αγώνες. Ο πρώτος που θα μας απασχολήσει είναι η Βικτόρια Πλζεν – Παρτνούμπιτσε. Στο τσέχικο πρωτάθλημα λοιπόν η ομάδα του Πλζεν, αποσκοπεί μόνο σε νίκη στο σημερινό παιχνίδι. Σκοράρει περίπου δύο γκολ ανά παιχνίδι και αποτελεί μία από τις καλύτερες άμυνες στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν έχει περιθώρια να απωλέσει βαθμούς, καθώς κυνηγάει την πρώτη θέση μαζί με την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας.

21.000€ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΕΠΑΘΛΟ

Η Βικτόρια έχει την καλύτερη έδρα στο πρωτάθλημα, ενώ τα δύο γκολ ανά παιχνίδι τα οποία σκοράρει, αν τα φιλτράρουμε σε εντός έδρας παιχνίδια, θα δούμε και αυτό το όριο ξεπερνάται. Με τη βοήθεια του «φτιάξε αγορά», το σημείο του άσου σε συνδυασμό με το over 1,5 γκολ για τη Βικτώρια πραγματεύεται στο 1.70.

Συνεχίζουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία με το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν. Ως γνωστόν, πρωτοπόρος είναι το ακλόνητο φαβορί για τη σημερινή νίκη και πρέπει κάπως να επισφραγίσει την επάνοδο της μετά την ηχηρή ήττα από την Ναντ την προηγούμενη εβδομάδα. Με την βοήθεια λίγο πάντα της στατιστικής μπορούμε να εξάγουμε ότι στα εντός έδρας παιχνίδια η Παρί σημειώνει 6,25 κόρνερ ανά παιχνίδι.

Αυτό μας οδηγεί στην χρήση πάλι του εργαλείου «φτιάξε αγορά» για να καταρτίσουμε ένα συνδυαστικό στοίχημα του άσσου της Παρί και των over 5,5 ομαδικών κόρνερ. Αυτό σαν απόδοσή μας προκύπτει λίγο παραπάνω από το 1.65

Γκολ και κάρτες έχει το μενού του Σαββάτου

Γκολ σε μικρές Ολλανδίες – Γερμανίες

Στην αγαπημένη μου Ολλανδία, θα επισκεφτούμε σήμερα την Tweede Divisie. Τα παιχνίδια της πρώτης κατηγορίας δεν έχουν κάτι αξιόλογο, τόσο σε αποδόσεις, όσο και στην προσωπική εκτίμηση ότι κρύβουν παγίδες. Επομένως θα πάμε για τα προγνωστικά Σαββάτου στην αναμέτρηση Κατβάικ – Koninklijke.

Εκεί η πρωτοπόρος Κατβάικ έχει δώσει γκάζια και αδιαμφισβήτητα αποτελεί την καλύτερη έδρα. Αποτελεί όμως και από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες ποιοτικά αυτή τη στιγμή. Από την άλλη η Koninklijke αγκομαχάει στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και δεν νομίζω να αποτελέσει κάποιο εμπόδιο για την σημερινή νίκη της Κατβάικ . Συνεπώς το σημείο του over 1,5 γκολ γηπεδούχου διαπραγματεύεται σε πολύ ελκυστική τιμή.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Σε ρυθμό  του over ενάμιση ομαδικών γκολ θα κοιμηθούμε και για το παιχνίδι Σβέινφουρτ – Άουγκσμπουργκ Β. Χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις για την τοπική Λίγκα του Bayern είναι η δεύτερη ομάδα του Αουγκσμπουργκ. Από την άλλη, η γηπεδούχος Σβέινφουρτ θέλει τη νίκη. Παραδοσιακά αυτές οι μικρές κατηγορίες Γερμανίας έχουν αρκετά γκολ.

Ελέγχοντας κανείς τα σχετικά στατιστικά παρατηρεί ένα υψηλό δείκτη expected goals, ο οποίος διαπραγματεύεται κοντά στο τέσσερα γκολ. Όμως όπως είπαμε και προηγουμένως θα κινηθούμε στο over 1,5 ομαδικών γκολ της γηπεδούχου. Αυτό, καθώς μας ωθεί το γεγονός ότι στα εντός έδρας παιχνίδια της η Σβέινφουρτ περίπου τέσσερα γκολ ανά παιχνίδι.

Κάρτες λέει μοιράζουν στη La Liga

Τέλος στην όχι και πολύ αγαπημένη μου La Liga, θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις. Ατλέτικο Mαδρίτης – Θέλτα και Μαγιόρκα – Βαλένθια. Ααυτά τα παιχνίδια θεωρώ ότι κρύβουν αρκετό ξύλο και με μία ματιά στα επιμέρους στατιστικά επιβεβαιώνομαι. Χωρίς πολλά πολλά, το γεγονός του «η Θέλτα να λάβει παραπάνω από 2,5 κάρτες», διαπραγματεύεται σε μία άκρως ελκυστική τιμή, λίγο παραπάνω από το 1.60.

Αυτό μου δίνει το έναυσμα για να το συμπληρώσω με τις συνολικές κάρτες αγώνα στο έτερο παιχνίδι ΜαγιόρκαΒαλένθια, το σημείο του over 4,5 καρτών στον αγώνα διαπραγματεύεται στο 1.42 και είναι μία αρκετά καλή απόδοση για να κλείσουμε την δυάδα μας.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Δυάδα απόδοσης 2.30
15:00
Μαγιόρκα - Βαλένθια
Over 4,5 Κάρτες
1.42
22:00
Ατλέτικο Mαδρίτης - Θέλτα
Over 2,5 Κάρτες Θέλτα
1.62
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
16:30
Κατβάικ – Koninklijke
Κατβάικ over 1,5
1.57
15:00
Σβέινφουρτ – Άουγκσμπουργκ Β'
Σβέινφουρτ over 1,5
1.43
BET: 25 units
Σύστημα 1/2 (20 μονάδες ανά στήλη)
19:00
Βικτόρια Πλζεν - Παρτνούμπιτσε
1 & Βικτόρια Πλζεν over 1,5
1.70
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Σεντ Ετιέν
1 & Παρί Σεν Ζερμέν over 5,5 κόρνερ
1.65
BET: 60 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις