Mε Serie A και Primera Division για το απόλυτο!

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: Δύο επιλογές από Ιταλία και Ισπανία θα οδηγήσουν τη στήλη του SuperMario στο απόλυτο για το Σαββατιάτικο κουπόνι.

Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα θα ασχοληθώ αμιγώς με προγνωστικά φάουλ από δύο παιχνίδια σε Ιταλία και Ισπανία. Θεωρώ ότι είναι κρίσιμα παιχνίδια και θα έχουμε φάουλ.

Προγνωστικά φάουλ: Οι ανάγκη για βαθμούς φέρνει φάουλ!

Χετάφε – Αλαβές το πρώτο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει για τα προγνωστικά φάουλ. Οι δύο ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία, με τη Χετάφε να είναι σαφώς πιο άνετη, καθώς βρίσκεται εξι βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παραχωρεί 15,13 φάουλ ανά παιχνίδι. Αντίθετα, η Αλαβές είναι έξι βαθμούς πίσω και 2η από το τέλος.

Περιμένω πολύ ξύλο, μαρκαρίσματα κάρτες και γιατί όχι και κόκκινη; Η Αλαβές παραχωρεί 14,75 φάουλ. Ο Λάτρε (εικονιζόμενος) που σφυρίζει δε βγάζει πολλές κάρτες (θα έχουμε μεγάλες ευκαιρίες στο live θεωρώ), αλλά σφυρίζει περί τα 28 φάουλ ανά ματς. Πολύ δυνατή επιλογή το over 26,5 φάουλ. Περιμένω πάνω από 30.

Φάουλ και στη Serie A!

H Σασουόλο φιλοξενεί τη Φιορεντίνα. Μία Φιορεντίνα που παλεύει να κρατηθεί κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι δεν είναι απολύτως ασφαλείς με την παραμονή, ωστόσο είναι άνετοι και λογικά δεν θα κινδυνεύσουν. Παραχωρούν 12,52 φάουλ ανά παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παραχωρούν 11,8. Ο Προντέρα που σφυρίζει έχει 27,17 μέσο όρο. Πιστεύω το 26,5 είναι ένα βατό όριο για να το ξεπεράσουν.

Καλή τύχη.

ΥΓ. Μυρίζομαι πολύ κόκκινη αύριο στην Ισπανία, μπορεί να κοκκινίσει και όλη.

ΥΓ2. Για live σημεία και ταμεία, ελάτε στο live chat στο telegram.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Μονό
17:15
Χετάφε - Αλαβές
Over 26,5 φάουλ
1.78
BET: 40 units
Mονό
21:45
Σασουόλο - Φιορεντίνα
Over 26,5 φάουλ
1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις