Αγρίνιο στο 2.40, τριπλασιασμός στην Τρίπολη

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Blackbird με γκολ στο 2.40 και σημείο που τριπλασιάζει στην Τρίπολη με φόντο μια θέση στην εξάδα.

«Κλειδώνει» την εξάδα

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε από την Τρίπολη, εκεί όπου οι «Αρκάδες» υποδέχονται τον Άρη. Την δική τους μάχη δίνουν οι δύο ομάδες για την εξάδα. Από νίκες προέρχονται αμφότερες. Νίκη στην Λαμία για τον Αστέρα με 0-2 παραμένοντας ζωντανός στο κόλπο των play of. Εύστοχος στο πρώτο μέρος, με τα γκολ των Μπαράλες και Ριέρα να είναι καθοριστικά. Απαραίτητη η νίκη σήμερα, αφού οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες και το σκοράρισμα. Στο ντεμπούτο του Μπόυργος φιλοδώρησε με τρία γκολ τον Ατρόμητο και έκανε δυνατό μπάσιμο για την συμμετοχή του στο μίνι πρωτάθλημα.

Αναμένουμε να δώσουν οι δύο ομάδες μεγάλη μάχη, ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στην Ευρώπη. Δεν μπορώ να το εξηγήσω ποδοσφαιρικά, όμως φαίνεται να υπάρχει μια διαφορετική αύρα στις τάξεις του Άρη και με τραβάει αρκετά το διπλό στο 3.11 της Betshop.

Προγνωστικά: Ευκαιρία στο 2.40

Στον έτερο σημερινό αγώνα της Super League, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Βόλο. Από σπουδαία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό προέρχονται οι Αγρινιώτες. Άνετοι πλέον βαθμολογικά, χωρίς το άγχος της σωτηρίας ψάχνουν την καλύτερη δυνατή θέση για να τερματίσουν. Καλή παρουσία είχε ο Βόλος στο ματς με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε όμως να πάρει θετικό αποτέλεσμα, δεχόμενος  γκολ λίγα λεπτά πριν την λήξη. Ανταγωνιστικός σε όλη την διάρκεια της χρονιάς, δεν προλαβαίνει όμως την υπέρβαση.

Χαλαρές και χωρίς άγχος οι δύο ομάδες, έχουν τα φόντα να μας χαρίσουν ένα όμορφο και γεμάτο γκολ ματς. Αμφίτερμα μαζί με over πληρώνουν στο 2.40 στο Pamestoixima.gr.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
2
3.11
BET: 11 units
Combo
19:30
Παναιτωλικός - ΝΠΣ Βόλος
Goal/goal & over 2,5
2.40
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις