Καλοπληρωμένες δυάδες με σημεία και γκολ

κουπόνι

Ο Νίκος Φωτιάδης έχει διαλέξει δύο δυάδες για τη στήλη του με επιλογές από Αγγλία, Ιταλία και Βέλγιο.

Καλησπέρα σε όλους, μετά από τα μεσοβδόμαδα ταμεία επιστρέφω σε ένα Σάββατο με πληθώρα αγώνων. Έχοντας αναλύσει το κουπόνι έχω διαλέξει μια δυάδα με σημεία και μια με γκολ.

Κουπόνι: Διαφορά ποιότητας στο Μέρσεϊσαϊντ 

Η Έβερτον φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι σε έναν αγώνα πολύ κρίσιμο για τους φιλοξενούμενους. Οι «Πολίτες» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ήττα – σοκ από τη Τότεναμ εντός έδρας. Βλέποντας την Λίβερπουλ να έχει φτάσει στο -3, δεν έχει περιθώριο για νέα γκέλα στο «Γκούντισον Παρκ». Εξάλλου είναι μια από τις αγαπημένες έδρες της, αφού στις τελευταίες της πέντε επισκέψεις μετράει και πέντε νίκες. Η Έβερτον, που έχει απουσίες (Ντέιβις, Ντελφ, Γκοντφρέι , Μίνα, Ντουκουρέ, Γκρέι ) δεν πιστεύω πως θα κυνηγήσει αποτέλεσμα  ξέροντας πως μπορεί να δώσει ευκαιρία στην αιώνια αντίπαλο της να πατήσει κορυφή.

Έχοντας να χάσει από τον Αύγουστο εκτός έδρας στο πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Σίτι, θα διαλέξω το διπλό και over 1,5 σε απόδοση 1.45 στη Novibet.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Eπιστροφή στις νίκες για την Γιουβέντους

Οι «Μπιανκονέρι» αντιμετωπίζουν την Έμπολι εκτός έδρας με στόχο την επιστροφή στις νίκες για το πρωτάθλημα. Θέλουν να κρατήσουν απόσταση από την Αταλάντα και να μείνουν στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League . Είχαν δύο δύσκολους αγώνες (Αταλάντα, Τορίνο) και τώρα επισκέπτονται μια από τις χειρότερες έδρες του πρωταθλήματος, αφού οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει μόλις έντεκα βαθμούς εντός έδρας.

Η Έμπολι επίσης έχει την χειρότερη φόρμα στο πρωτάθλημα. Τις τελευταίες πέντε φορές που επισκέφθηκε το «Κάρλο Καστελάνι» η Γιουβέντους, μέτρησε τέσσερις νίκες. Παρόλο που έχει απουσίες, έχει δείξει πως έχει σοβαρευτεί, οπότε θα διαλέξω το διπλό σε απόδοση 1.65.

Κουπόνι: Ντέρμπι στο Γουίγκαν

Η δεύτερη Γουίγκαν υποδέχεται την ιστορική Σάντερλαντ που βρίσκεται στη έκτη θέση. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βάλουν θεμέλια επιστροφής στην Championship, αφού έχουν τρεις αγώνες λιγότερους από την τρίτη Μίλτον Κέινς Ντονς, που βρίσκεται ήδη στο -3. Οι «Μαυρόγατες» θέλουν να εδραιωθούν στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι – οφ. Οι γηπεδούχοι μετράνε 6/8 goal/goal στους εντός έδρας αγώνες τους, ενώ η Σάντερλαντ 4/5 στις εκτός έδρας μάχες τους.

Επιθετικό ποδόσφαιρο και από τις δύο πλευρές, έχοντας σκοράρει από 56 και 58 γκολ . Διαλέγω το αμφίτερμα σε απόδοση 1.83 στη Novibet.

Ροντέο στο Βέλγιο

Μαλίν και Σερκλ Μπρίζ μάχονται για μία θέση στα πλέι – οφ, με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν . Οι γηπεδούχοι έχουν βάλει 48 και έχουν δεχτεί 46, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που θα χρειαστεί να επιτεθούν, αφού έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία, έχουν 40 γκολ ενεργητικό και 34 παθητικό.

Στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων το goal/goal έχει εμφανιστεί στις 8/9 τελευταίες. Καλή ψυχολογία και για τους δύο, αφού προέρχονται από νίκες οπότε, θα διαλέξω και εδώ το goal/goal σε απόδοση 1.64.  

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Δυάδα Απόδοσης 2.44
19:00
Έμπολι - Γιουβέντους
2
1.65
19:30
Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 1.5
1.45
BET: 40 units
Δυάδα Απόδοσης 3.00
17:00
Γουίγκαν - Σάντερλαντ
Goal/goal
1.83
19:30
Μαλίν - Σερκλ Μπριζ
Goal/goal
1.64
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις