Στήριγμα η Ρεάλ και ο Καρίμ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος: Σημαντικές αναμετρήσεις έχει το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Ισπανία, αναλύει και ποντάρει ο Πολυχρόνης Δερμιτζάκης.

Προγνωστικά στοιχήματος – La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site. Πολύ κακή η εβδομάδα των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, από στοιχηματική άποψη. Ωστόσο βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και αποτελέσματα που θα μας βοηθήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Χωρίς άλλη καθυστέρηση πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά: Μαδριλένικη βεντέτα

Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο «Βαγιέκας». Ράγιο Βαγιεκάνο – Ρεάλ Μαδρίτης. Η εκπρόσωπος της εργατικής τάξης κόντρα στην «Βασίλισσα» της πόλης. Μια αναμέτρηση στα όρια της… βεντέτας. Γενικώς ήταν ένα ντέρμπι με σχετική αντιπαλότητα και σύνηθες νικητή την Ρεάλ. Μέχρι την αναμέτρηση στης 20/12/2015.

Η Ράγιο πάλευε για την παραμονή, η Ρεάλ για το τίτλο. Μετά από πολύ ξύλο και δύο κόκκινες για την Ράγιο, που τόλμησε να προηγηθεί 1-2 στο 12ο λεπτό, ο αγώνας έληξε 10-2! Έκτοτε οι αγώνες τους χαρακτηρίζονται από περίσσια ένταση και πολύ πάθος. Καταλαβαίνεται πιστεύω τι εννοώ.

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Η Ράγιο τα πάει πολύ καλά φέτος, σχετικά άνετη παραμονή, ενώ και η βαθμολογία της επιτρέπει να κάνει όνειρα ακόμα και για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Μια πορεία που οφείλει κυρίως στην δύναμη της έδρας της. Εσχάτως βέβαια έχει τα προβλήματα της καθώς, με τον αποκλεισμό στο κύπελλο, μετρά πέντε σερί ήττες, απόρροια των προβλημάτων στην άμυνα, λόγο τραυματισμών.

Η Ρεάλ από την άλλη, κλασική Ρεάλ. Παίζει και κερδίζει στον αυτόματο. Το μόνο που σκέφτεται, είναι ο επαναληπτικός με την Παρί την ερχόμενη εβδομάδα, στην ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο Παρίσι. Ο Αντσελότι όμως επειδή είναι γάτα και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις, χτυπάει καμπανάκι κινδύνου.  Μια διαφορά έξι βαθμών ξέρει ότι είναι ρευστή. Εξ’ ου και τονίζει την κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Δυνατή αναμέτρηση που πιστεύω ότι θα έχει νικητή την Ρεάλ, με τουλάχιστον τρία γκολ, ενώ στην επάνοδο και την πλήρη αποθεραπεία του Μπενζεμά θα ποντάρω να σκοράρει.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Νωρίς το μεσημέρι έχουμε την αναμέτρηση Μαγιόρκα – Βαλένθια, που θα πάω με το ασιατικό over 2. Επόμενη αναμέτρηση το Χετάφε – Αλαβές. Βάση παράδοσης, 5/5 σερί ισοπαλίες, όλες under, αλλά και της φόρμας τους, θα ποντάρω στην μη ήττα των γηπεδούχων και στα λίγα γκολ. Τέλος στον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης – Θέλτα, θα ποντάρω στην μη ήττα των φιλοξενούμενων στο ημίχρονο.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, καλή συνέχεια.

Το 21ο γκολ το πανηγυρίζεις όπου και αν είσαι!

Μονό
15:00
Μαγιόρκα - Βαλένθια
Over 2 AH
1.70
BET: 40 units
Μονό
17:15
Χετάφε - Αλαβές
1Χ & under2,5
1.70
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης
2 & over 2,5
2.75
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ Μπενζεμά
2.05
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα
X2 στο 1ο ημίχ.
1.70
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις