Super League: Previews και σημεία για την 25η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 25ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr.

Super League: Preview 25ης αγωνιστικής 

Με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ η υπόθεση πρωτάθλημα στη Super League δείχνει να ξεκαθαρίζει. Ο Άρης έδειξε να ξυπνάει με ην αλλαγή τεχνικού, ενώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκός συνεχίζουν εν μέσω αστάθειας την προσπάθεια τους. Άλλες πέντε ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για τρεις θέσεις στα play off. Πάμε στο ψητό.

26/2 (17:15) Αστέρας Τρίπολης – Άρης

Αστέρας Τρίπολης: Επανήλθαν οι ισορροπίες μετά το διπλό στη Λαμία και ο Αστέρας επέστρεψε στην εξάδα και με ματς λιγότερο. Κομβικότατο το παιχνίδι με τον ανανεωμένο όπως φάνηκε Άρη. Μοναδική εκκρεμότητα ο Χριστόπουλος (στόπερ), που βρίσκεται στο 50/50.

Άρης: Νέος προπονητής, νέος αέρας στους «κιτρινόμαυρους», που πραγματοποιήσαν σπουδαία εμφάνιση μετά από καιρό συνδυαζόμενη με υψηλό σκορ. Τρομερής σημασίας να πάρει το τρίποντο με τον επικίνδυνο Αστέρα που αποτελεί και άμεσο ανταγωνιστή για την εξάδα. Μοναδικός αμφίβολος ο Γκάμα (μέσος).

Εκτίμηση: Ο Άρης έδειξε τρομερή αλλαγή τουλάχιστον επιθετικά, που έδειχνε κουμπωμένος. Ο Αστέρας παραμένει σταθερότατη ομάδα και τρομερά αποτελεσματικός εντός έδρας. Φτάνει μια εμφάνιση του Άρη για να τον εμπιστευτούμε; Προφανώς όχι, πρώτη επιλογή το αμφίτερμα.

26/2 (19:30) Παναιτωλικός – Βόλος

Παναιτωλικός: Καλή εμφάνιση και δίκαιη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό. Τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς να δεχτεί γκολ, δείγμα του ότι αν θέλει μπορεί να παίξει και για το αποτέλεσμα. Αδιάφορος πρακτικά μέχρι το τέλος της σεζόν. Απών ο Λούι (μπακ).

Βόλος: Ακόμη μια καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά με γκολ στο τελευταίο διάστημα του αγώνα δεν πήρε τίποτα. Ουσιαστικά τέλος στις ελπίδες για εξάδα, οπότε και ο Βόλος πρακτικά αδιάφορος μέχρι το φινάλε. Απόντες οι Φεράρι (μπακ), Μπαριέντος (μέσος).

Εκτίμηση: Ομάδες που τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, με ουσιαστικά κανένα κίνητρο για παιχνίδι σκοπιμότητας. Το over κυκλοφορεί αρκετά ψηλά για τα δεδομένα των ομάδων, οπότε δίχως ενδοιασμό μπαίνει στις επιλογές μου.

27/2 (17:15) ΠΑΟΚ – Ιωνικός

ΠΑΟΚ: Η ισοπαλία με τον Άρη τον έφερε στο -11 από τη κορυφή και αναμενόμενα η υπόθεση πρωτάθλημα μένει πίσω στην ιεραρχία. Μεσολαβεί το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ που θα κρίνει αρκετά ενόψει και της μάχης με τον Ιωνικό. Απόντες οι Κούρτιτς (μέσος), αμφίβολοι οι Μουργκ (μέσος), Άκπομ (επιθετικός).

Ιωνικός: Απέδειξε μεσοβδόμαδα ότι είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στη Super League, με την άνετη επικράτηση με 3-0 κόντρα στον Απόλλωνα. Συγκέντρωσε έντεκα βαθμούς τις τελευταίες έξι αγωνιστικές και περιμένει με άλλον αέρα τη διαδικασία των πλέι άουτ. Απόντες οι Κιάκος (μπακ), Ρομαό (μέσος), αμφίβολος ο Κάνιας (μέσος).

Εκτίμηση: Δύσκολη οποιαδήποτε πρόβλεψη καθώς μεσολαβεί το ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Λογικό φαβορί ο «δικέφαλος του βορρά», αλλά σε τέτοιες τιμές χάνει την αξία του. Πάντως με οποιοδήποτε αποτέλεσμα την Πέμπτη, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει μια πειστική νίκη. Ο Ιωνικός στα καλύτερά του, οπότε παίρνω ρίσκο με το σκορ να ανεβαίνει από το ημίχρονο.

27/2 (19:30) Ολυμπιακός – ΟΦΗ

Ολυμπιακός: Νίκη – χρυσάφι κόντρα στο Βόλο και πλέον στο +11 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Μεσολαβεί η ρεβάνς με την Αταλάντα που θα κρίνει και πολλά για το εν λόγω παιχνίδι. Λογικά θα προστατευτεί ο Εμβιλά με το ροτέισον να μοιάζει δεδομένο.

ΟΦΗ: Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία και απομακρύνθηκε από την εξάδα ο ΟΦΗ. Ταξιδεύει στον Πειραιά σε συνέχεια του απαιτητικού προγράμματός του, αν και συμπλήρωσε τέσσερα σερί αήττητος. Πωλήθηκε ο βασικός Γκαγιέγος (μέσος), απόντες οι Μπαλογιάννης (μπακ), Νέιρα, Τοράλ (μέσοι). Αμφίβολοι οι Ντε Γκούζμαν (μέσος), Ντουρμισάι (επιθετικός).

Εκτίμηση: Προφανώς το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού την Πέμπτη θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το πως θα εμφανιστεί τη Κυριακή. Αναμενόμενο το ροτέισον, όπως και να έχει θα ψάξουν νίκη οι Πειραιώτες. Πολλές και κομβικές οι απουσίες για τους Κρητικούς, το anytime score 2-0 με καλύπτει στοιχηματικά.

27/2 (19:30) Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Δέκατη φετινή εκτός έδρας ήττα, αυτή κόντρα στον Παναιτωλικό. Σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα διαχείρισης στους πράσινους. Επιστρέφει εντός έδρας στο κομβικότατο ματς με την ΑΕΚ, με την είσοδο στην εξάδα να είναι ακόμη ανοιχτή. Εκτός οι Πούγγουρας (στόπερ), Λούντκβιστ (μέσος), Μακέντα (επιθετικός). Αμφίβολοι οι Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες (μέσοι).

ΑΕΚ: Μεστή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ και δίκαιη νίκη, που την απομάκρυνε από τους διώκτες της. Κομβικό το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι τόσο όσο για τους «πράσινους». Απών ο Γαλανόπουλος (μέσος), αμφίβολος ο Στάνκοβιτς (τερματοφύλακας).

Εκτίμηση: Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αποτελούν επιτομή της αστάθειας φέτος. Καμία από τις δύο ομάδες δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά στοιχηματικά. Σαν αουτσάιντερ η ΑΕΚ ίσως αξίζει μιας προσοχής. Ποντάρισμα με ότι ρίσκο περιλαμβάνει, να προηγηθεί η Ένωση.

28/2 (19:30) Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος

Απόλλων Σμύρνης: Ήττα-μαχαιριά από τον Ιωνικό και πρακτικά η «ελαφρά ταξιαρχία» ψάχνει το απόλυτο και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να γλυτώσει την τελευταία θέση. Απόντες οι Άλβες, Ράιλι (στόπερ), αμφίβολος ο Σινίεβιτς (επιθετικός).

Ατρόμητος: Δεν εμφανίστηκε ποτέ κόντρα στον Άρη με την ήττα να έρχεται πολύ εύκολα. Με ενδεχόμενη νίκη απέναντι στον Απόλλων αποφεύγει την τελευταία θέση οριστικά και παλεύει με τη Λαμία. Αμφίβολοι οι Χατζηισαϊας (στόπερ), Κιβρακίδης (μπακ).

Εκτίμηση: Παιχνίδι ξεκάθαρα «ο θάνατος σου, η ζωή μου». Σε κακό χάλι αμφότερες οι ομάδες, με τον Ατρόμητο να δείχνει καλύτερος στα σημεία. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης και για τους δύο, προτιμώ να ποντάρω στον Ατρόμητο που δείχνει να έχει λίγη ζωή ακόμη.

28/2 (19:30) ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία

ΠΑΣ Γιάννινα: Ηττήθηκε ακόμη μια φορά μακριά από την Ήπειρο, αυτή τη φορά από την ΑΕΚ. Διατηρεί τις ελπίδες του για εξάδα, αλλά οφείλει να μη χάσει βαθμούς, ειδικά εντός έδρας. Μοναδικός απών ο Πίρσμαν (μπακ).

Λαμία: Πέμπτη συνεχόμενη ήττα για τη Λαμία με την τελευταία θέση να είναι μαθηματικά πιθανή. Σε τραγική κατάσταση οι Φθιώτες, εν αναμονή πλέον των play out. Απών ο Μανούσος. Τουλάχιστον αμφίβολοι οι Σκόνδρας (μπακ), Μπεχαράνο, Μαζουλουξής, Νινουά (μέσοι), Αραμπουλί (επιθετικός).

Εκτίμηση: Ο ΠΑΣ περιμένει την απόφαση για την πιθανή αφαίρεση βαθμών, αλλά εξακολουθεί βαθμολογικά να έχει το πάνω χέρι. Στην Ήπειρο είναι παραδοσιακά πανίσχυρος και πετυχαίνει μια Λαμία που ναι μεν καίγεται, αλλά στο γήπεδο έχει παραδώσει πνεύμα. Δίκαιος κρίνεται στα μάτια μου ο άσος και μπαίνει στις επιλογές μου.

Για ένα γκολ ΔΕΝ χάνεις! Σούπερ δώρα σε περιμένουν κάθε εβδομάδα!

Προγνωστικά 25ης αγωνιστικής
17:15
Αστέρας Τρίπολης - Άρης
Goal/goal
2.25
19:30
Παναιτωλικός - Βόλος
Over 2,5
2.15
17:15
ΠΑΟΚ - Ιωνικός
Over 1,5 στο πρώτο ημίχρονο
2.67
19:30
Ολυμπιακός - ΟΦΗ
Anytime score: 2-0
1.88
19:30
Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
2 dnb
2.08
19:30
Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος
2 dnb
2.02
19:30
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία
1
1.94
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις