Νέος, ωραίος, πασαδόρος, ψάχνει…

προγνωστικά βόλεϊ

Eπιστροφή στα προγνωστικά βόλεϊ για τον MasterBetChef. Tα play off της Volleyleague ξεκινάνε, με ντέρμπι τετράδας στου Ρέντη.

Aγαπητοί φίλοι, επιστροφή στα προγνωστικά βόλεϊ για σήμερα, που μας έχουν πληρώσει καλά ως τώρα. Ξεκινά η λεγόμενη δεύτερη φάση του φετινού πρωταθλήματος της Volleyleague, που θα κρίνει τον πρωταθλητή και τις πέντε ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρώπη.

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο.

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1 μέχρι 6 στην Α’ φάση, θα αγωνιστούν σε μίνι-πρωτάθλημα δύο γύρων, με αγώνες εντός και εκτός έδρας, μεταφέροντας το 50% της μεταξύ τους διαφοράς στη βαθμολογίας που έχει προκύψει από την κανονική περίοδο. Έτσι, η νέα βαθμολογία που προέκυψε είναι αυτή:

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ VOLLEY LEAGUE 2021-22
(Μετά την 13η αγωνιστική)
Θ.ΟΜΑΔΑΒΑΘΜΟΙ Α΄ΦΑΣΗΣΒΑΘΜΟΙ Β΄ΦΑΣΗΣ
1.Π.Α.Ο.Κ.3712
2.Παναθηναϊκός Α.Ο.3310
3.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.308
4.Α.Ο. Φοίνικας ΟΝΕΧ308
5.Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων151
6.Α.Ο.Π. Κηφισιάς140

Ο Ολυμπιακός φέτος έχει δώσει κουράγιο σε όλους εμάς τους άνω των 40. Άλλαξε τον νεαρό βασικό πασαδόρο της Εθνικής, Σταύρο Κασαμπαλή, με τον 41 ετών, Κώστα Προύσαλη. Κάπου εκεί πήρα κι εγώ κουράγιο κι άρχισα ξανά προετοιμασία. Πλέον, δηλώνω έτοιμος να επανέλθω στο τάραφλεξ, στην τρυφερή ηλικία των 45. Μπλοκ μπορεί να μην κάνω πλέον, όπως π.χ. ο Κασαμπαλής, άλλα το σέρβις μου παραμένει φονικό.

Όχι μελεδάκι. Τι ωραία λέξη που έχει βρει ο Έλληνας για να περιγράψει το αδύναμο σέρβις, που πάει αργά σαν καμινάδα απέναντι. Μελές. Ευρηματικό αν μη τι άλλο. Μόνο που ο μελές πλέον δίνει πόντο στον αντίπαλο. Γιατί παίζει γρήγορα με τον κεντρικό και στη σανιδώνουν στο πάτωμα. Αυτό θα είναι πάλι και το σκηνικό της αναμέτρησης μεταξύ ΟλυμπιακούΦοίνικα.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Στου Ρέντη επιμένουν να παίζουν με ένα μόνο κανονικό κεντρικό, αφού ο (παιχταράς) Ζουπάνι είναι διαγώνιος. Ο Τζούριτς θα κάνει πάρτι πάλι και ο Φοίνικας  μπορεί να γράψει την τέταρτη νίκη επί του Ολυμπιακού για τη φετινή σαιζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μονό
19:30
Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου
2
1.87
BET: 15 units
Ειδικό
19:30
Ολυμπιακός - Φοίνικας Σύρου
Over 11,5 π. Τζούριτς
1.87
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις