«Ευρωλιγκάτα» ειδικά παικτών… για κάθε γούστο

προγνωστικά euroleague

Προγνωστικά Euroleague με ποικιλία επιλογών στα ειδικά παικτών έχει σήμερα ο Στυλιαράς.

Χαιρετώ τους απανταχού Κουβανέζους. Η εβδομάδα των Κυπέλλων ολοκληρώθηκε και η αγαπημένη μας Euroleague είναι και πάλι εδώ. Έξι αναμετρήσεις έχει το σημερινό πρόγραμμα και χωρίς πολλά πολλά, πάμε να δούμε τα προγνωστικά Euroleague που ξεχώρισα.

  • Στο Εφές-Μακάμπι, οι Ισραηλινοί άλλαξαν πλέον σελίδα μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από τον πάγκο τους. Στο σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο κομβικός γκαρντ, Έβανς που διεγνώσθη θετικός στον Covid. Από την απουσία αυτή αναμένω να επωφεληθεί ο νεοφερμένος Κίρι Τόμας. Ο Αμερικανός γκαρντ που στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος σκόραρε 7 πόντους, θεωρώ ότι θα αγωνιστεί κοντά στα 20 λεπτά και θα πάρει αρκετές προσπάθειες. Το να σκοράρει τουλάχιστον 5 πόντους μου αρέσει αρκετά σαν επιλογή και θα μπει στα προγνωστικά μου.
  • Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι διανύουν μία περίοδο αγωνιστικής κάμψης, καθώς μετά τις ήττες στην Euroleague, έχασαν και τον πολύ σημαντικό στόχο του Copa Del Rey από την Μπαρτσελόνα. Ο Λάσο δεν θα έχει στα διάθεση του σήμερα τους τραυματίες Αλοθέν, Φερνάντεθ και Κοζέρ. Ο Αργεντίνος φόργουορντ Γκάμπριελ Ντεκ, έχει αρχίσει σιγά σιγά να βρίσκει και πάλι τα πατήματα του στη «Βασίλισσα», ενώ ο ο προπονητής του δείχνει πως τον εμπιστεύεται, αφού στον τελικό του Κυπέλλου της Κυριακής τον άφησε 32′ λεπτά στο παρκέ. Κάτι αντίστοιχο περιμένω να συμβεί και σήμερα με τον Ντεκ να σκοράρει 6+ πόντους.
  • Από το ίδιο παιχνίδι θα εμπιστευτώ και τον αρκετά ανεβασμένο Λούκας Λεκαβίτσιους. Ο 27χρονος Λιθουανός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με τον Ζντοβτς να του δίνει πολλά λεπτά συμμετοχής σε κάθε ματς. Απόψε, θα απουσιάσει για τους γηπεδούχους ο έτερος «1» της ομάδας, Μάντας Καλνιέτις. Περιμένω τον Λεκαβίτσιους να καλύψει το κενό του συμπαίκτη του και να κάνει μία παραγωγική εμφάνιση, όπως είχε κάνει στη Μαδρίτη στον α’ γύρο (12 πόντοι-10 ασίστ). Επιλογή το over 13,5 στο άθροισμα πόντων και ασίστ του βραχύσωμου πλέι μέικερ.
  • Στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Αρμάνι Μιλάνο θα κοντραριστούν σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από κούπες, αφού κατέκτησαν τα εγχώρια κύπελλά τους. Για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα, αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του ο Ντίνος Μήτογλου, ένα πολύτιμο εργαλείο για τον Ιταλό προπονητή. Κάτω υπό αυτές τις συνθήκες, εκτιμώ πως ο χρόνος που θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα ο Μπεν Μπέντιλ (αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Μήτογλου) θα μειώνεται ολοένα και περισσότερο. Θεωρώ πως οι under 6,5 πόντοι του είναι μία καλή στοιχηματική ευκαιρία.
  • Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Βιλερμπάν φιλοξενεί την Άλμπα Βερολίνου στο «Αστρομπάλ». Για τους Γερμανούς, υπάρχουν ορισμένες σημαντικές απουσίες. Ο φόργουορντ Ολίντε έχει τεθεί εκτός μάχης, ενώ οι Έρικσον και Ζούσμαν θεωρούνται αμφίβολοι. Ο προπονητής της Άλμπα, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στα παιχνίδια του Κυπέλλου στον νεαρό γκαρντ, Μάλτε Ντέλοου. Ο 21χρονος Γερμανός σκόραρε 9 πόντους στον ημιτελικό και 5 στον τελικό. Εκτιμώ πως θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και απόψε και θα καταφέρει να βρει δύο καλάθια για να επιβεβαιώσει το over 3,5 πόντων του.
  • Ακόμα μία επιλογή που μου αρέσει από το παιχνίδι στη Γαλλία είναι αυτή του H2H πόντων ανάμεσα στον Λάμερς και τον Σμιθ της Άλμπα. Η front line των Γερμανών είναι γεμάτη αυτή την περίοδο και έτσι ο Λάμερς μοιράζεται το χρόνο με τους υπόλοιπους ψηλούς. Αντιθέτως, ο Σμιθ αγωνίζεται αρκετά λόγω των απουσιών που υπάρχουν στους κοντούς. Εκτός αυτού, βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Χαρακτηριστικά, στον ημιτελικό του Γερμανικού Κυπέλλου σκόραρε 19 πόντους (4 ο Λάμερς) και στον τελικό 17 (4 ο Λάμερς). Το να πετύχει τουλάχιστον δύο περισσότερους πόντους ο Σμιθ από τον Λάμερς φαντάζει αρκετά δυνατή επιλογή.

Καλή τύχη σε ό,τι και αν επιλέξετε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Δυάδα απόδοσης 3.04
19:30
Εφές - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τόμας 5+ πόντοι
1.90
20:00
Ζαλγκίρις - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ 6+ πόντοι
1.60
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ολυμπιακός - Μιλάνο
Μπέντιλ under 6,5 πόντοι
1.95
BET: 15 units
Μονό
22:00
Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου
H2H πόντων Λάμερς-Σμιθ 2 (-1,5)
1.87
BET: 18 units
Δυάδα απόδοσης 3.97
20:00
Ζαλγκίρις - Ρεάλ Μαδρίτης
Λεκαβίτσιους over 13,5 πόντοι & ασίστ
1.91
22:00
Βιλερμπάν - Άλμπα Βερολίνου
Ντέλοου over 3,5 πόντοι
2.08
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις